Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zjadacz_chleba

Czego oczekujecie od facetów a co dacie w zamian?

Polecane posty

Gość zjadacz_chleba

Mam pytanie do was kobiet jakie według was cechy, albo w ogóle co powinien mieć facet kluczowego żeby was zainteresował. I może dać w zamian?

Gość zjadacz_chleba
Dlatego każdej z was się pytam. Jakie macie zdania. Nie pytam o teorie. "kluczowego? zeby byl rozumny, myslal, nie byl idiota, byl madrzejszy od 90% innych facetow. potem zeby byl przystojny, wysportowany i w ogole zayebisty. " A co zaoferujesz w zamian?>

rusz kuzwa glowa chlopie a nie swoja glowka....CO CI KOBIETA MOZE DAC W ZAMIAN..CZEGO???>>>>jesli dasz jej wszystko czego potrzebuje dostaniesz wszystko,,,,,,,wogle temat jak studnia bz dna!!!!!

Gość zjadacz_chleba
Ale wy jesteście. A na drugą część pytania już nie odpowiadacie...! To jak to??

"jesli dasz jej wszystko czego potrzebuje dostaniesz wszystko" no dokladnie :D btw, aby mnie nikt zle nie zrozumial, madry facet juz zawiera w sobie takie rzeczy jak: "odpowidzialny,uczciwy,wierny,kulturalny,pracowity,schludny." itp, itd... bo madry i myslacy wie co w zyciu dobre. ;]

zosia samosia>>>>ja to juz sie niewypowiadam koles chyba zamiast mozgu ma sieczke:P ty mu to wytlumacz bo ja juz niestety prosciej i logiczniej niepotrafie sory:(

Gość zapach pomarańczy...
Facet, to taki zwyczajny zjadacz_ chleba:P Takiemu w zamian można tylko od czasu do czasu bułkę dać, żeby poczuł się zadowolony i spełniony. Typowy samiec:P Prawdziwy mężczyzna nie zadałby takiego śmiesznego pytania. Nie potraktowałby kobiety jak towar, ale jak człowieka, który w ramię w ramię realizuje wspólną wędrówkę przez życie:)