Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Inga_B

Mój chłopak jest rasistą ! zastanawiam się czy z nim nie zerwać.....

Polecane posty

Gość Inga_B

Mój chłopak ma nazistowskie poglądy i zauważyłam, że jest rasistą . Jesteśmy ze sobą dopiero kilka miesięcy, odkryłam też że ma na brzuchu tatuaż nawiązujący do nazzmu, co mi się strasznie nie spodobało. Fajnie nam się układa, ale przerażają mnie te jego poglądy i uważam, że takie poglądy nie są normalne. On twierdzi, że ma prawo do takich poglądów i mnie nimi nie krzywdzi. Niby nie, ale nie podoba mi się rasizm itd. Zastanawiam się ostatnio nad zerwaniem, jak myślicie dobrze postąpie jak z nim zerwe ??

Gość każdy ma prawo do własnych
poglądów i gówno ci do tego 🖐️ powinnaś być z niego dumna

moj jest homofobem i jakos to znosze. a co do twojego... dopoki nie angazuje sie w jakies nazi akcje, nie demonstruje tego publicznie i w ogole nie wpyerdala sie w jakies praktyki nazistowskie, ani nie probuje ci tego wtlaczac do glowy to chyba nie jest zle. jesli jest taki "wierzacy niepraktykujacy" w tej strefie oraz toleruje twoje odmienne poglady, to pewnie dasz rade sie z nim dogadac. :p

no przesadziłem moze troche ale to bo sam mam takie poglądy🖐️ co ma za dziare? swastyke?

Gość Inga_B
Prawdę mówiąć nie podoba mi sie to, że jest rasistą. jest dumny z tego, że jest biały, jakby to był powód do dumy. mnie to trochę przeraża. No ale niby nic groźnego z tego nie wynika. W akcjach jakichś nie uczestniczy, jedyne co to miał zamiar jechać 11 listopada na marsz do warszawy, ale w końcu jakoś tak wyszło, że nie pojechał. co do manifestowania to czasami nosi koszulkę z napisem skinhead. :/

Gość Inga_B
tak, swastykę

ciesz sie że nie jest członkiem C18 i nie podkłada bomb pod synagogi ;)

ta swastyka na brzuchu to troche przegiecie :/ nie chcialabym isc razem z nim latem na plaze... jak daleko ida te jego poglady? gdyby mial np uratowac lub pomoc w ciezkiej sytuacji czarnemu to zrobilby to czy nie? albo jakby mial okazje potepic albo wyzwac, to posunalby sie do tego?

Gość barbara streisand
Ale jak Cie ostro rznie ten nazista jak bura suke to sie cieszysz co

Gość Inga_B
Gdyby miał ratować życie- nie wiem. Gdyby miał pomóc, to niestety podejrzewam że by nie pomógł czarnemu, ale nie wiem. Jesteśmy ze soba pare miesiecy. Nie było jeszcze takiej sytuacji żeby bezpośrednio kogoś czarnego potępiał, czy wyzywał. Ale o czarnych,czy np. cyganach potrafi wypowiadać się w niepochlebny sposob delikatnie mwiac, co mi sie nie podoba ....

a dała bys cyganowi albo czarnuchowi? ps. pytam poważnie

Gość myśle o rasistach
to samo co twój chłopak o czarnych. Jest zwykłym ścierwem i tyle.I aby nigdy nie wyjechał za granicę:o kolejny co narobi wstydu

Gość Inga_B
a co to znaczy dała byś ? Ja nikomu nie daję ;)

a probowalas przy nim okazywac sympatie do czarnych i ogolnie manifestowac poglad 'kazdy inny wzyscy rowni'? i jak on na cos takiego reaguje? dopoki nie jest jakims szalonym, zacietym, praktykujacym nazolem to nie powinno byc to takie razace.. ale pewnie jakbym to ja sama miala byc z takim czlowiekiem, to raczej postawilabym ultimatum, albo kompletny koniec z tym, albo koniec z nami. i pewnie zostalabym sama ;]

Gość zwiazek z kims o calkiem
innych pogladach nie ma szans na dluzsza mete. Poza tym poczytaj sobie o nazistach. Np nacjonaliscu ukrainscy (UPA) musieli w ramach "wstapienia w szeregi" zamordowac kogos ze woich bliskich, zaprzyjazninych sasiadow-Polaków - dziecko, kobiete, wlasna zone, o ile była Polką.

Gość Tiger VI
myślę o rasistach, widac że nigdy nie byłaś za granicą. 90 % ludzi wracających ze stanów, czy z Angli jest złego nastawienia do czarnych. Dlaczego ??? Bo to oni są największymi rasistami.i na każdym kroku próbują udowodnić innym, że się źle na nich patrzą, że coś na nich mówią itp. Sami zaczynają całą zabawę. Po drugie zobacz jak wygląda dziś Francja, Anglia, Belgia. Czarnuchy oblegają miasta, mieszkając w swoich kartonach. Kraje te pomagały im socjalnie, ale niestety, prawda jest taka , że to straszne nieroby i brudasy. Wolą podpalić cośi ukraść , niż zarobić. Druga sprawa, pochodze z miasta gdzie populacja cygańska wynosi ok. 8 %, a więc bardzo dużo. I co ??? Dajmy na to te 8 tys cyganów mieszkai ilu z nich pracuje ??? Ani jeden. NA 1000 dzieci w wieku szkolnym, ani jedno dziecko nie chodzi do szkoły. Pies im mordę lizał, ale po co domagają się zapomogi od państwa ??? Jeszcze wielkie waty, że im państwo mało daje.

Gość Tiger VI
A tak propos, to ile on ma lat ??? bo to też b, ważne :D

Gość Inga_B
Tzn. na co dzień jest OK, on mi nie nawija o takich rzeczach, nie namawia na swoje oglądy. Wie, że ja mam zupełnie inne, że dla mnie nie ma różnocy czy ktoś jest biały, czarny, czy żólty i mówi, że Ok, on to szanuje. Tylko mnie to po prostu przeszkadza, że mój chłopak tak myśli, przraża mnie to i nie wiem jak długo i na ile bede w stanie to zaakcpetować.

Jak dla mnie jedną z podstaw związku jest wzajemna akceptacja, też odmiennych poglądów. Więc jeśli u was tego nie ma, a na dodatek jego poglądy Cię przerażają to nie widzę sensu bycia razem...

Gość zwiazek z kims o calkiem
ma swastyke a czy nikt mu nie wytlumaczyl, ze jesli ci ze swastyka by wygrali to on i jego rodzina, o ile by jeszce zyla, musialaby zasuwac jak byddło dla rasy panów? Nie rozumiem ludzi, których historia niczego nie uczy. Czy on sobie nie zdaje sprawy ,ze dla niemieckich nazistów to on własnie jest smieciem i scierwem?

Gość Tiger VI
Przejdzie mu jak wexmiecie ślub i pojawi się dziecko :D. Niestety większość naszego społeczeństwa płci męskiej ma nastawienie anty, do innych, a już nie wspomnę o stosunku do homoseksualizmu

Gość maliboo.
ja bym sie nie zastanawiala, facet z takim podejsciem bylby skonczony dla mnie co do rasistow, nazistow itd> to zauwazylam, ze to zazwyczaj takie wypierdki sa, niewiele soba reprezentuja i probuja sie dowartosciowac faktem, ze sa biali :O zalosne :O

Gość Tiger VI
cMy rasizm i strach przed innością mamy w sobie. Dyskryminujemy i niszczymy człowieka z innego miasta , wsi, który się wprowadza na nasze osiedle, a co dopiero czarnego . :D. Ale z biologicznego punktu widzenia, to całkiem naturalne.

Gość NeoP
Powiedz mu że jesteś Żydówką i zobacz co zrobi i jak się wam dalej będzie układało.

Gość marsz 11 listopada
był marszem niepodległości! to tzw. "antyfaszyści" napuszczeni przez Gazetę Wyborczą zachowywali się jak faszyści!

Gość Ghyrtslg
Sam jestem Skinheadem NS'em i źle sie troche czuję że to tak strasznie uogólniacie te wszystkie wrzuty na neonazistów wyzywając ich od prostych typków za zeta i debili nie umiejących się po polsku wysłowić. Nie uważam się specjalnie za debila i wydaje mi się że po polsku też jestem do zrozumienia. Większość jeśli nie wszyscy z was jest po prostu przerażona reklamę jaką tej ideologi zrobił "wujek" Adolf i nie macie zielonego pojęcia na obecny dzisiejszy kształt idei neonazizmu i Białej Europy. Po pierwsze takjak murzyn jest i może być dumny ze swojej rasy tak samo ja jestem dumny z faktu że jestem biały a biała rasa na dobrą sprawe dała początek dzisiejszej cywilizacji. Po drugie niestety ludzie musicie pogodzić się z faktem że biali są najbardziej optymalną rasą na tym globie, IQ człowieka zwiększa się średnio o jakieś 10 pkt na 100 lat, IQ zwykłego białego jest przeważnie większe o 15 pkt od IQ murzyna i i o 6 pkt mniejsze od IQ azjaty ( nad którymi mamy przewage fizyczną bo jesteśmy więksi i silniejsi) i po trzecie zamiast oglądać w TV i czytać na Wirtualnej Polsce czy Onecie jakieś bzdety na temat nacjonalistów, faszystów, neonazistów wsłuchując się do tego jakie bajki o nas opowiadają Antyfaszyści ( w szeregach który jest dość dużo Red Skinów [ komunistycznych skinheadów ]0, poczytajcie troche na temat naszego ruchu i bynajmniej nie ze strony C18 bo to organizacja terrorystyczna

Gość Sprawiedliwy
Każdy człowiek jest przecież inny, a teraz przez porprawność polityczną wszyscy którzy nie są biali mają immunitet

Gość gość
Jak sobie tak patrzę, na to co się dzieje w Europie, to nachodzi mnie myśl, czy rasizm, nie jest naturalną ochroną społeczeństw, przed obcą agresją.

Gość gość
23:59 haha, dokładnie mistrzu