Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marlenkaaaaaaaokoko

JAK TO JEST RAZEM ZAMIESZKAC???

Polecane posty

Gość marlenkaaaaaaaokoko
zw idę wziąc prysznic, zaraz Was doczytam

to na co czekacie bylo pytaniem do mnie ? jesli tak, to juz pisalam-nie mamy narazie warunkow do kredytu.

Gość zxxzxzx
autorko a ty nie pracujesz mamy rozumiec?

aha przepraszm nie doczytalam... a co tych snaidan do lozka to ja jestem tego zdania ze moze to byc zawsze bo ja jestem z moim miskiem juz prawie 5 lat i wogole a co kazda niedziele mam sniadnko do lozka

Gość lekka zenada
jaki pantoflarz, a ty robisz cokolwiek dla niego czy tylko on ci nadskakuje?

Gość lekka zenada
szczerze to nic mnie to nie obchodzi, ale z twoich opisow twoj facet wyglada na straszna pizde, a ty z kolei na przewrazliwiona ksiezniczke :P

Mylisz sie tylko jesemy wspaniala szczesliwa para ktora sie kocha szanuje i wogole...nie uwazam sie za ksiezniczke i wogole...tylko widze tu nutke zazdrosci..hihi..ale coz na to poradzic..a co do mojego faceta to jest wspanialym facetem i wyrozumialym takim ktorego nigdy ty nie poznasz hehe

Gość lekka zenada
nutka zazdrosci? Fakt, niektorzy mogliby zazdrosci bycia tak dziecinnym w wieku 22 lat... ale nie ja :P

Gość marlenkaaaaaaaokoko
ja mam szkołę, ostatani rok a potem sama bede szukac jakiejś pracy, bo przecież nie będę jego dożywotnią utrzymanką.. jest wspaniały, nigdy na nic mi nie żałowal, ma gest, ma uczucia i czasem wydaje mi sie, ze kocha mnie bardziej niz ja jego, ale to przecież niemożliwe :D ❤️

Gość marlenkaaaaaaaokoko
:):)🌼

Gość piękna onaa
jesteście za młodzi aby razem zamieszkać. Poszalejecie przez pierwszy miesiąc a potem będą ciche dni bo wyobrażenia były inne

Gość marlenkaaaaaaaokoko
Nie rozumiem takich gadek :O za młodzi?? dawniej rodziło sie dzieci w wieku 19.20 lat a 20letnia panna klasyfikowała się na starą pannę :O żadne wyobrażania.. kokosów nie będzie, ale będzie miłosc.. no i my .. zazdrośnikom proponuje sie nie udzielac :D

Gość Aeliah
Zamieszkanie razem jest dobrym pomyslem. Jak bedziesz z nim mieszkac to szybciej sie dowiesz, ze jest psycholem. Ja to przerabialam. Poki sie spotykalismy bylo ok, jak poszlismy na stancje zobaczylam jaki naprawde ma charakter. Dzieki temu uniknelam slubu z niezrownowazonym psychicznie facetem. Jesli facet bedzie taki jak trzeba to bardzo milo bedzie sie Wam razem mieszkalo, bedziesz go miala tak czesto jak bedziesz chciala, nie bedziesz tak tesknic:)

Gość marlenkaaaaaaaokoko
Od razu sugerujesz, że będzie psycholem ?:D wyjeżdzałam z nim na tydzien nieraz gdzieś i jest ok ;P wiadomo, ze to nie to samo co stałe mieszkanie, ale znamy się naprawde dobrze.. czy z nim czy nie to tak czy siak chciałam się usamodzielnic ;]

Gość lekka zenada
Milo to sie bedzie mieszkalo jesli facet i kobieta beda tacy jak trzeba, bo pan ktorym sie wydaje, ze wspolne zamieszkanie oznacza, ze facet jest ubezwlasnowolniony i nawet na piwo z kumplami wyjsc nie moze nie brakuje :P

Gość Aeliah
A co do tego ze jestescie za mlodzi, to jednak jest prawda. Kiedys rodzilo sie dzieci w wieku 19 lat, ale te dzieci rodzily mezatki. Nie wiesz czy mu sie szybko nie znudzisz jak wszystko bedzie mial na wyciagniecie reki, to mlody chlopak i jeszcze sie nie wyszumial. Zachodzi tez niebezpieczenstwo tego rodzaju: po co on ma sie z Toba zenic, skoro zyjecie tak jakbyscie mieli slub? Moja kolezanki maja z tym ogromne problemy. Pary sa razem po 10 lat, od 5 lat mieszkaja razem a facet nie chce slyszec o slubie:(

Gość marlenkaaaaaaaokoko
Z domu każą mi się wyprowadzic i w ogóle.. mam tu ciężko i chce to zrobic.. jak mu się znudzę to znaczy, ze nie był dla mnie i tyle,... po co to byłoby po ślubie.. uważam, że powinno się sprawdzic przed ślubem a nie potem doznac szoku jak się okaże, ze zupełnie inaczej na wszystko patrzycie i nie możecie siebie zdzierżyc całą dobę.

Gość marlenkaaaaaaaokoko
bo co to byłoby po ślubie* miało byc

Gość Aeliah
Zamieszkajcie razem, znajdz prace, zobaczycie jak Wam sie bedzie mieszkalo. Jesli jestescie ze soba 2 lata to juz sie na pewno dobrze znacie. Z czasem, w sumie jak to tylko bedzie mozliwe , wezcie kredyt mieszkaniowy. Na swoim to jednak na swoim:) Ja z moim pieknym juz o tym myslimy. Proponowal mi mieszkanie na stancji, ale ja tego nie widze, lepiej byc na swoim:)