Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nita62

Ciąża?

Polecane posty

Gość nita62

Hey! Jestem tu nowa Chcialabym dowiedziec sie jakie jest prawdopodobiienstwo ze jestem w ciazy Staramy sie z mezem pierwszy cykl, @ spoznia mi sie dokladnie 4 dni(powinnam dostac 10.12.2010, ostatnią mialam 10.11.2010), raczej mialam zazwyczaj regularna choc zdarzaly sie kilku dniowe spoznienia(np: 3-4 dniowe. W dzien terminu strasznie prawie caly dzien czułam kłucie w prawym jajniku, test zrobilam 2 dni po terminie i wyszedl negatywny, ale mimo to piersi mi sie duzo powiekszyly i strasznie bola, od terminu tak ze 2-3 razy dziennie dosc mocno pobolewa brzuch jak na okres, ale ciagle nic, a od wczoraj (wiem, ze to dziwne) ale czuje bardzo wyraznie ciężkość w prawym jajniku. Temp. w pochwie mam ciągle 37.2 mierząc codziennie po przebudzeniu i tym samym termometrem. Wiem, ze w dniu spodziewanej powinna spasc, a ona nic. Jest mozliwosc ciazy? Jesli tak to dlaczego test wyszedl negatywnie?? Powtorzyc go? A moze zrobić Bhcg? Sama juz nie wiem...

Gość nita62
Pomoze mi ktoś?:(

Gość dapoaodapd
w tej chwili ból jajnika nie ma nic wspólnego z ciążą. Może boleć ale w dzień owulacji. Inplantacja zachodzi w macicy, nie jajniku. Więc albo sobie coś uroiłaś albo masz chory jajnik. Mi przed okresem też powiększają się piersi:) Próbuj dalej, zorientuj się chociaż na poziomie podstawowym co się dzieje w organizmie po zapłodnieniu.

Gość nita62
Ja juz mam syna i w na poczatku w ciazy z nim tez strasznie mnie piersi bolaly i klul mnie jajnik sporadycznie, ale zastanawia mnie najbardziej uczucie,,ciezkosci'' jajnika? W pazdzierniku bylam u ginekologa i mialam cytologie, wszystko bylo ok i na usg i na badaniu i w wynikach wiec co? :(

Gość weźcie wy się baby za robotę;)
zrób bete