Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja pierdoleeeeeee

kurwa jak ja nienawidzę zimy!!!!

Polecane posty

Gość ja pierdoleeeeeee

no nie wyrabiam kurwa no.. nie jestem niedźwiedziem polarnym!!!

Gość szkoda sensu
to sie wyprowadz do cieplych krajow ;)

Gość ja pierdoleeeeeee
bardzo chętnie ale nie mam kasy na ciepłe kraje, zarabiam 700 złotych na 3/4 etaty, nie wiem po jakiego chuja nasi pradziadowie walczyli o ten głupi kraj, po co wylali tyle krwi?? żeby zamarznąć na śmierć i się zagłodzić???

Gość ta Ligia też jest kochana ))))
trzeba bylo kota bezmyslnie nie wypuszczac

Gość ja pierdoleeeeeee
niestety mój kot jest przyzwyczajony że wychodzi, nie wypuszczałabym gnoja gdyby nie mój stary który by kota i na -78 stopni wypuścił

Gość maturks4
A wielu z nas nie cierpi rynsztokowego języka! Może by się tak pohamować troche i zacząć zwracać się do ludzi, a nie jak szumowina spod parkanu

Gość ja pierdoleeeeeee
no niestety jestem wkurwiona na maksa, trudno

Gość ja pierdoleeeeeee
ja wracałam autobusami z roboty 20 km / h i co Ty powiesz?? ledwo śnieg pada a kierowcy autobusów sraczki dostają

Gość jaa34234
a ja kocham wlasnie taką zime wyglada bajecznie bajkowo robie foty by delektowac sie tym zimowym pejzażem superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr jeeeessssttttt

Gość 342424
czemu wy zawsze narzekacie? Latem ze za cielo, zima ze zimno. Nie ma sniegu, zle, jest - tez zle. Wg mnie snieg zima jest super, przynajmniej szarzyzny nie ma. :(

Gość ja pierdoleeeeeee
to spróbuj wytrzymać na tym gównianym mrozie kiedy jesteś drobny i chudy

foty to ja tez robie, ale od tego szybciej i bezpieczniej nigdzie nie dojade. a autobusow wspolczuje, jeszcze w zeszlym roku w jedna strone na uczelnie musialam prawie 3h siedziec w pksie :o

Gość ja pierdoleeeeeee
na szczęście ten głupi kot wrócił - grzmoci teraz maskotkę :O

Gość totalna hujnia
tak jak mówisz

Gość Stanisław Gołąb pszczelasz
Wrzos, szyszki, pszczoły. Przyrodnicy wróżą ciężką i długą zimę W ostatnich latach zimy mieliśmy w Polsce łagodne i nawet jeśli pojawiły się okresy bardziej śnieżne i mroźne, nie trwały zbyt długo i szybko, w lutym, mieliśmy już wiosnę. Jednak przyrody, na podstawie obserwacji roślin i zwierząt, wróżą, że nadchodząca zima może nie tylko przyjść wcześnie, ale będzie długa, śnieżna i mroźna. Pszczoły przepowiadają solidną zimę Nasz stały czytelnik i obserwator przyrody, pszczelarz Stanisław Gołąb z Żegociny, znany jest ze swoich trafnych prognoz na zimę, które okazują się zdecydowanie lepsze od tych, jakie układają europejskie i amerykańskie największe służby meteorologiczne. Gołąb przewidział m.in. długą i mroźną zimę 2012/2013 czy ostatnią mroźną i śnieżną, choć krótką zimę. Doświadczony pszczelarz swoje prognozy na zimę układa na postawie obserwacji pszczół – im więcej kitu zgromadzą pod koniec lata i na początku jesieni, tym nadchodząca zima będzie ostrzejsza. Gołąb w e-mailu pisze, że „w tym roku pszczoły zaczęły przygotowywać się do zimy stosunkowo wcześnie, co świadczy o tym, że już we wrześniu nadejdą pierwsze większe ochłody, a zima ma szansę przyjść w listopadzie, a w grudniu utrwali się na dłużej, ze śniegiem i mrozem”. Wszystko wskazuje na to, że na zimno będziemy narzekać dłużej niż zwykle, o czym świadczy nie tylko intensywna praca pszczół, lecz również kretów, które zaczęły ryć szybciej i intensywniej niż w latach ubiegłych. Rośliny również ostrzegają przed mrozem i śniegiem Z kolei Zdzisław Cyganiak, inny obserwator przyrody z Wartkowic w woj. łódzkim, również nie ma dla nas zbyt dobrych informacji. O solidnych mrozach, które nadejdą już w grudniu, świadczy fakt, że kwiaty wrzosu pokryły górną i środkową część łodygi. „Gdy wrzos od góry kwitnie, zima wcześnie przytnie” – mówi Cyganiak. Dodatkowo przyrodnik mówi o ponownym zakwicie mniszka lekarskiego, stokrotek czy pierwiosnków. „A już najlepszym dowodem na to, że zima będzie w tym roku bardzo ostra, jest duża ilość szyszek na sośnie. Po raz ostatni tak dużo było ich w 1996 roku, przed ciężką, śnieżną zimą” – dodaje. Warto podkreślić, że już w maju pojawiły się pierwsze dowody ze strony przyrody na to, że zima może być ostra. Otóż drzewa robinii akacjowej uginały się pod ciężarem kwiatów. To z kolei również zwiastowało mróz i śnieg na zimę. A co na to modele? Nasze modele synoptyczne, które przewidziały m.in. bardzo ciepły sierpień, brzydki lipiec i średni czerwiec, wskazują, że po pięknej złej jesieni w październiku, w grudniu będziemy musieli zaopatrzyć się w kożuchy i łańcuchy na koła, bo będzie mroźno i śnieżnie. Co ciekawe, w styczniu – zwykle najzimniejszym miesiącu w roku – zima odpuści, a wróci w lutym. Tymczasem modele amerykańskie pokazują, że cała nadchodząca zima w Europie będzie bardzo ciepła, wilgotna i deszczowa. Więc tradycyjnie, modele swoje, a przyroda swoje. Jednak zdecydowanie częściej, przynajmniej jeśli chodzi o zimę, sprawdzają się prognozy w oparciu o zachowanie zwierząt niż sztuczne superkomputery.

Gość gość
Ka tam lubie zime fajnie tak biało i yeti nawet jest

Gość gość
I można robić blokade ze śniegu na ulicy zeby nie nogli przejechać albo rzucić śnieżką w przechodniego

Gość gość
Nienawidzę zimy,bo zima to same straty.Smog...bo palą wszystkim,starymi butami,obierkami z ziemniaków ,pampersami,wszystkim.Do pieców zasypowych wszystko da się wrzucić i spalić.Mieszkam w kurorcie bo ma w nazwie zdrój. Ale to jakieś chore.Jak przychodzi sezon grzewczy,to smród zabija.W zimie niszczą się włosy ,skóra.Zima jest dobra dla niedzwiedzi polarnych i dla ruskich.Niech ich tam wybije.