Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KaAsia24

KaAsia24

Polecane posty

Gość KaAsia24

Samotna 24- latka, czy ktoś jest tu w podobnej sytuacji???

Gość Qwertus
Nie tylko Ty jestes samotna. Więcej ludzi jest w takiej sytuacji.

Samotna 24- latka, czy ktoś jest tu w podobnej sytuacji?? żARTUJESZ CHYBA nie ma tutaj takich samotnych jak ty wszystkie Kasie sa szczęsliwe i maja swoich chłopców którzy codzień wysyłaja im setki smsów ze słowami Kocham Cie i tęsknie Wiec jak widzisz jestes tu jedyna i niepowtarzalna :D

Gość KaAsia24
Samotna w sensie bez faceta, przyjaciele są ale to nie to samo tak na prawdę każdy ma swoje życie....

Gość KaAsia24
Byłam w długim związku, a teraz gdy zostałam sama czuje sie bardzo samotna, wiem ze jest dużo rzeczy które mogą dać nam szczeście nie koniecznie bycie z kimst ale tak czasem jak siedze sama w domu to już nie jest tak fajnie. Dlatego szukam osób które sa w podobnej sytuacji moze ja jestem jakas dziwna...

Gość KaAsia24
Wydawało mi się że tylko ja mogę sobie pomóc, a teraz w to wątpię bo nic z tego nie wychodzi i chyba dlatego tu pisze. szukam pomocy u obcych ludzi, szukam może podobnych historii ludzi w podobnej sytuacji sama nie wiem a może "złotej recepty" na wyjście z tego dołka...

nie jesteś dziwna, człowiek potrzebuje drugiej połówki niestety z jej odnalezieniem są przeważnie problemy