Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość envy.me

Seksowna kobieca bielizna zapraszam

Polecane posty

"z tematu o bieliźnie zrobi się topik o seksie" taa, niechcąco, kto mógł przypuszczać ;)

Gość Sam28
hehe kobietki moje slodkie ale co myslicie o seksie w 3 albo we 4 osoby? ja tez mam ochote ale ja mam bardzo czesto hehe skad jestescie? ja jestem z wroclawia :)

miss, Zona: wiadomo, że nie to samo, ale wiadomo też, że będziecie z osobą, która głęboko rozumie wasze potrzeby ;)

Co ja myślę nie jest równoznaczne z tym co chcę i co mogę :D Ja chciałabym z dwoma facetami, ale to tylko bajka... Durden, już coś o tym wiesz :P

Zona: a Ty na każdym topiku o tym samym o niczym innym nie myślisz, kobieto?! ;)

Gość Sam28
hehe miss lipstick a ty ?

Gość envy.me
hej wpisujcie jaką bieliznę lubicie. Durden Ty też :)

envy.me: różną, różnistą nie wiem, czy skórzane ciuszki to jeszcze bielizna? Hmm? ;)

Durden, to jest drugi temat o seksie, w którym biorę udział - zapewniam Cię. W pierwszym też uczestniczyłeś. Śmiesznie się złożyło, bo wychodzi na to, że niewyżyta jestem :D

Gość Sam28
ja lubie nagosc dla mnie naga kobieta jest sliczna taka naturalna po co komu bielizna? oczywiscie moze byc np jakies fajne figi albo stringi bo zdejmuje sie tez milo ale po co? envy a ty skad jestes?

Gość Sam28
zona faraona a czemu myslisz ze seks z dwoma ogierami to bajka? jak chcesz to dla chcacego nic trudnego :P

Gość Sam28
zona faraona skad ty jestes ? miss tez jestem ciekaw skad jestes?

kinky, sam: cóż, gusta i guściki osobiście bardzo doceniam jak coś ekscytującego kobieta zakłada i zdecydowanie bardziej mnie wtedy kręci, niż całkiem naga

Kinky 🖐️ Bo mam męża, który na to się nigdy nie zgodzi. A po drugie, nie wiem czy sama bym chciała, gdybym miała okazję, bo to taka trochę jawna zdrada.

Gość envy.me
Jasne ze skóry to też jakiś rodzaj bielizny tylko bardzie perwersyjnej :) a macie jakieś inne fetysze ubraniowe oprócz bielizny?

Ohh, rumienię się cały Tylko... to nie buziak, tylko śmiejąca się buźka :D Tak się całuje 😘 :)