Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość envy.me

Seksowna kobieca bielizna zapraszam

Polecane posty

Sorry, Kinky, mam! Tak jak teraz napisałeś - kolorową. Nawet dwie. Ale nigdy nie założyłam i zapomniałam o nich:(

Zona: nie będę absolutnie namawiał Cię do tak instrumentalnego manipulowania facetami :D ale wierz mi, będą :) Ehh, w sumie to nic, tylko wam pozazdrościć Tyle opcji, żeby poczuć się seksi (i przyciągać pożądliwe spojrzenia) :D A my? Zero :O

Ja lubię jak facet jest męski. Taki trochę typ drwala. Nie cierpię lalusiów, metroseksualnych mężczyzn mających więcej kosmetyków ode mnie :D Trochę prawdy w tym jest, my, kobiety mamy większe pole do popisu. Ale za to jak możecie się później nami cieszyć...

No jasne To żarcik taki :D Choć, może... niedawno widziałem fajny kilt na allegro :D :D :D

Długo ? No coś ty :P 4 miesiące albo 5 i bedzie cieplutko :) I Panie bedą latać skąpo ubrane :D Najs :P Panie są NAJS :D

Zona: "ale to mężczyźni są wzrokowcami..." Bardziej chodziło mi o samopoczucie, a nie o oddziaływanie na innych, o tę małą rzecz, która, hmm... no niech Ci będzie, że cieszy (ale nie tylko ;) ) :D

Zona: no co, też chciałbym poczuć te muśnięcia wiatru na udach :D :D :D jak to tam mała miss pisała?

miss lipstick 123: przepraszam, poprawiłem się bardzo szybko po prostu jest tu też osoba o nicku mala miss coś tam coś tam, z kt. niedawno na jakimś topiku byłem i się przejęzyczyłem 🌻

w szkocji bym sobie teraz po gorach pobiegala pojodlowala w kraciastej spodniczce bez majtek a co tam niech natura podziwia co piekne sama to ......... stworzyla siedze w smetnym Hannoverze a wy???????????????