Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość envy.me

Seksowna kobieca bielizna zapraszam

Polecane posty

Gość Sam28
miss skad jestes? i w jakim ty wieku jestes? hmm

Gość envy.me
No dobra ostatnie moje pytanie i idę spać. Satyna, koronka, tiul? Oprócz latexu bo to już wiem :) odpisujcie, przeczytam jutro, dobrej nocki 🖐️

Gość Sam28
ehh lece dobranoc

WYCHOWALAM SIE W WARSZAWIE A OD PARU LAT NIESTETY ;-( MIESZKAM W INNYM KRAJU OD 7 LAT PONAD I BARDZO MNIE KRECA UNIFORMY Z LATEXU NATURALNIE TAKIE PRAKTYCZNIE USZYTE WSZYSTKIE OD PILOTKI PO SEKRETARKE PIELEGNIARKE WIEZNIARKE OJEJ STRASZNA ZE MNIE FETESZYSTKA A WYSOKIE BUTY TO PODSTAWA

ZonoTutenchamona :P Ile masz latek ? ;) Najlepiej wygladają w stroju biurowym studentki :P takie słodkie niewinne buzie a ubrane tak profesionalnie :D

Zona: tak myślałem :D to nie na temat :D ale ta mała rzecz, o kt. wspomniałaś - to duża rzecz i z pewnością nie tylko Ciebie cieszy :)

Jestem. Kinky, kurczę dałeś mi do myślenia. Zrobiłam w myślach remament szafy i stwierdzam, że mam tylko jedną sukienkę w motywy kwiatowe, ale jest ołówkowa. Tak jak cała reszta moich sukienek. Jakoś zwiewne nie są w moim stylu.

Jak byłam trochę młodsza, zdarzało mi się wyjść bez majtek albo biustonosza. Teraz jakos nie praktykuję :)

No nareszcie :P Kobieta z dlugimi wlosami wygląda Pięknie :D Teraz wszystkie takie krutkie mają :( Kup sobie na lato jakąś sukieneczke w kwiatki i śmigaj po mieście ;) taką kolorową :P

Zona: brak biustonosza to częsty chwyt, którym świadome tego babeczki manipulują facetami, od których decyzji coś akurat zależy w tym momencie :D ponoć zawsze działa :D