Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość envy.me

Seksowna kobieca bielizna zapraszam

Polecane posty

Ups, no tak, to tylko nasi sąsiedzi nas tak nazywają Dlatego, że my zaciągamy i sliedzikujemy, nie "śledź" tylko "sliedź" itd. :D Ten "sliedz" stał się ostatnio jednym z symboli promujących region, można kupić wiele gadżetów z jego wizerunkiem :D

Kurczę, Kinky z tą sukienką u męża będzie problem... Durden, może też odwiedzisz Kinky'ego i założysz kilt? Będzie okazja do zakupu :D a Miss w swojej hippisowskiej kreacji i bez majtek? Co Wy na to? :P

Jasne, chętnie :D kinky, ale jakąś shishę przyszykujesz na nasz przyjazd?

miss: ale to musimy się umówić z tymi majtkami - albo wszyscy, albo nikt

Kinky, jakbyś chciał nas widzieć, z majtkami czy bez? Ja mogę bez, Durden nie moze zbeszcześcić kiltu, a Miss? Miss się uparła, że w gości tylko w majtkach. Miss - w samych majtkach?!

ok ale jak w majtkach to takich samych w te sledziki czy jak tam taki znak rozpoznawczy naszej bandy a budde prosze na wycieraczce zostawic bo ja ateistka jestem i z zadnymi bogami na takiej imprezie sprzeczac sie nie bede o

Zono ;) Zabawny jestem, ale tylko w zaufanym środowisku. Na co dzień spokojny i poważny. Nikt nie wie jakie zrycie mam w głowie :D

Zono jestem nienormalny ale nie aż tak :P Jeszcze mam jechać do Amsterdamu z jedną z Pań na kafe ;) Najpierw Amsterdam a potem sie zobaczy :D