Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość envy.me

Seksowna kobieca bielizna zapraszam

Polecane posty

Jakbym sie znalazł w Amsterdamie to bąba że chej :D nie musiałbym nic palić ;) Ale obecnie nie mam gotówki :P Amsterdam is najs :D

Powiem szczerze, że nie byłam w centrum, jedynie przejazdem. Ale mój mąż mieszka całkiem niedaleko. Ja się kłade spać, dziękuję za miłą rozmowę, dobranoc 🖐️

:D no to ja dalej się z Tobą nie zgadzam chyba nikogo nie ma już dzisiaj idę rozejrzeć się gdzie indziej

I cierpliwość kinky'ego została nagrodzona :) Niektórzy deceniają :) 🖐️ miss :)

Z tym, że one to się stroją głównie po to, żeby poczuć dreszczyk tego, że są przez nas pożądane ;)

miss, przyznaj, że stroisz się w te ciuszki głównie dla siebie ;) a gdzieś tam w trzeciej może kolejności dla faceta

no a wiesz widzialam na manekinie taka z delikatnych lancuszkow i swarowskiego kamyczkow och brzmi tandetnie ale na pewno sie w takiej wyglada jak wyrachowana luksusowa sucz choc na chwile och tak

O, 🖐️ Zona :) poczekajcie tu dziewczyny, zawołam kinky'ego bo mu tam samemu smutno :)

Durden na pewno przyjemne ............ jestes taka rozgrzana i zakladasz specjalnie dla niego ta bielizne z lancuszkow one cie na chwile delikatnie ochladzaja.............. totalnie sexy