Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość envy.me

Seksowna kobieca bielizna zapraszam

Polecane posty

Przymierzyłam, jasne. Chodziło mi o pokazanie się w tym :P Kinky, czytałam teraz temat o depilacji pach, zostałeś uznany za niegolącą się kobietę i nawet się do nie przyznałeś :D

Może nie do końca pierwszą, bo mam takie halki dużo odsłaniające i majtki z rozcięciem też, ale takiego stanika jeszcze nie miałam. Na Allegro, tak przy okazji innych zakupów bieliźnianych :)

Śmiesznie wyszło, inne panie poczuły się tym chyba nieco zaskoczone. Ciekawa jestem czy tak wszystkie golą, ja widziałam już wiele takich przypadków u pięknych, dobrze ubranych kobiet :)

Faraonka nie wiem gdzie widzialam albo w Hamburgu albo w Warszawie na wystawie przez te leki zapominam ale nie zapomialam tej bielizny jak sobie brzuszek odesse to se kupie o! :-)

albo jest taka bielizna majtki z budowanym dildo lub nawet dwoma!!!!!!!!!! mozesz sobie jechac autobusem czy przegladac w empiku ksiazki i nikt nie wie ze masz w dziurkach cos ukrytego uwazam ze to podniecajace

miss, no, nieźle - ale fantazjujesz o tym, czy próbowałaś? ;) ile czasu dałoby się w takiej bieliźnie chodzić w ciągu dnia? ;)

Durden, Ty chyba lubisz sado maso, czytałam dzisiaj opowiadania w jakimś topiku, gdzie mogę znaleźć inne, ale fajne? Pytam z ciekawości, bo poczytałabym sobie.

Kinky wiedzialam ze to ma cos z tym wspolnego :-) Durden nie nie probowalam ale tez tak mysle ze dlugo bym nie wytrzymala musialabym w koncu dojsc a nie tak podniecona chodzic pol dnia

Zona: a czegoś Ty tam w tej podkategorii szukała, skoro wahasz się pokazać swemu facetowi w niewinnym czarnym kompleciku, hmm? ;)

miss: ano właśnie, tak to sobie dokładnie wyobrażałem ;) Zona: no o co Ty mnie podejrzewasz? :D :D takich opowiadań to nie na Kafe szukać jest trochę portali w tych klimatach ;)

Ciekawość, tak po prostu. Trochę się wstydzę, to fakt. Ale pewnie się przełamię. Z drugiej strony, mojego męża raczej takie rzeczy nie kręcą i zastanawiam się jaka byłaby jego reakcja.

Ja nie pytam o kafe, myślałam, że masz jakąś sprawdzoną stronę. Tutaj znalazłam przypadkiem, odświeżając nowe tematy :)

@ durden a nie masz instrukcji rysunkowej a zrobić "bieliznę" wdzianko ze sznura miałem to, ale dysk padł, a ja nie pamiętam dokładnie

Dzięki :D Mówił mi. Mąż w ogóle lubi najbardziej białą bieliznę, naturalne usta i french na paznokciach. Czerwone usta czy paznokcie to dla niego zgroza... A ja lubię.

akronim :D proszę mi tu bez podśmichujek o proszę, widzisz Zona, już dzięki Tobie uchodzę za eksperta :D zapytaj Perwersji, ona na pewno będzie wiedziała to kompetentna kobieta, serio

coś tak czuję, że kinky i miss poszli na prywatne pogaduchy :) A Twój mąż, hmm. Ciężka sprawa. W sumie mogłabyś próbować trochę wciągnąć delikatnie, ale diabli wiedzą jak zareaguje. Nie no, dobra, są gusta i guściki, ale zawsze, zawsze dziwię się, jak czytam o czymś takim