Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość envy.me

Seksowna kobieca bielizna zapraszam

Polecane posty

akronim: a, to sory :) nie, nie mam, jakoś tam zwykle eksperymentowałem, choć z bardzo różnym skutkiem :D

ja od lat sm ciuchy latexy skory itd a tu mi maz ktoregos dnia tak samo z biala bielizna wyskoczyl!!!!!!!! zaraz pobielam kupilam pasek do ponczoch i cala reszte biala b mu sie podobalo i chwalil mnie ze tak mi bialy pasuje ale ja sie troszke dziwnie zbyt niewinnie czulam:-)

Pamiętam jak kupiłam sobi czerwone szpilki. Wtedy się nagadał. Czarny jeszcze ujdzie, ale czerwieni nie cierpi. Dla niego czerwień jest k*rewska. Ciężki typ pod tym względem :)

Miss, jakie paski nosisz? Ja wolę szerokie, ale nie ma aż takiego wyboru jak tych wąskich. W Polsce, zaznaczam.

Zona: no to lepiej nie wychylaj się chyba i uważaj z serfowaniem, bo jak ślady nieopatrznie zostawisz to jeszcze jakaś awantura będzie kurcze, przykro to czytać, że dwoje ludzi w małżeństwie nie może w pełni przed sobą się otworzyć :(

Planuję zakup jakiegoś takiego bardzo porządnego do nylonowych, jakbyś wiedziała, który warto polecić z dostępnych w internecie. Mogę zapomnieć o znalezieniu takiego w sklepie.

Durden, od jakiegoś czasu ogólnie rzadko ze sobą rozmawiamy. Ja w Polsce, on w Holandii. W tym roku widzieliśmy się łącznie jakieś 6 tygodni.

Durden I FARAONKA ja tez jestem zdziwiona ze twoj maz taki nienowoczesny moj by tam tez sie nie upieral ze mam wysokie kozaki zakladac czy inne lacki ale ja jestem feteszystka wiec czesto zakladalam takie ciuchy i go mozna powiedziec zarazilam tym

Zona: słabo :( i jak to widzisz? Rób coś, oczywiście jeśli chcesz to małżeństwo utrzymać, bo takie "marynarskie" związki to szybciutko potrafią się rozlecieć

miss to nie kwestia nowoczesności tylko otworzenia się na potrzeby drugiego jak nie w małżeństwie, to gdzie kurcze, jedno powinno drugie nakręcać, nawet jak trochę ciągnie każde w inną stronę, a nie się blokować nawzajem

www.dildoking de a jakie promocje na zele maja czasami i na wibratory kupilam sobie takiego co sobie mozesz przyssac do rozych plaszczyzn i sama sie poruszac a niew reke dildo ciagle musim wkladac to mi sie juz znudzilo a tak sie ruszasz sama na nim i lepszy orgazm bo autentyczniej mozna sobie wyobrazic ze naprawde masz sex

Mój mąż zdecydował się zamieszkać na stałe w Holandii. A ja odwlekam decyzję o wyjeżdzie. Nie mamy tam nikogo, a i jest ciężko mi tak wszystko rzucić w Polsce.

Trudna decyzja, faktycznie No ale coś musisz wybrać, na dłuższą metę tak się ciągnąć nie da

prosze bardzo nie wiem co ci doradzic za malo cie znam by sie wypowiedziec i cala sytuacje bo latwo powiedziec to on powinnien patrzec gdzie ty chcesz zyc a mozna i powiedziec ze ty tez powinnnas isc na kompromis skoro tam lepsze warunki itd ale ty wiesz jak b go kochasz i na ile mozesz sie poswiecic a na ile on powinnien i kiedy powiedziec stop

to jaki to jest temat to zależy tylko i wyłącznie od nas :D od wczoraj przecież nikt tu w zasadzie poza naszą czwórką nie zaglądał, licząc w to i autorkę topik jako porzucony możemy zająć prawem kaduka i off-topikować sobie do woli :D mało to takich na Kafe? :D

Miss, oczywiście, ta decyzja powinna być wspólna. Po nowym roku planowałam wyjazd, ale dla mnie to nie jest takie proste zostawić tutaj wszystko.

Kota czy kotkę? :) Jak ma na imię? Lubię :) Miałem w sumie jakieś dziesiątki :)

rozumiem jejku ja nie wiem co bym zrobila tzn kota bym i tak zaczipowala lepiej wrazie co moj pies tez zaczipowany nazywa sie NEPTUN A TWOJ KOT??????ale czy wszystko jak mowisz zostawiIC........... ja tesknie za krajem i chcialabym czasem tez wrocic