Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszeopmocp

czy mogę byc w ciazy?

Polecane posty

Gość proszeopmocp
mmoge i głupia byc i jaka tam chcecie :P byle nie w ciazy

Gość hahaahihihui
dzieciaku lepiej do ksiazek spadaj bo takiej debilce jak ty nie ma nawet co odpisywac!

Gość proszeopmocp
ucze sie wlasnie :D jestem na 3 roku ale naprwde uwazacie ze nie mogę byc w ciazy?

Gość polak madryposzkodzie
mam podobna sytuacje :(

Gość proszeopmocp
pomocy :(

Gość ewelinka83
nie chce cie straszyc,ale ja tak mialam i jest ciaza.idz do laboratorium i zrob test beta hcg z krwi,wtedy bedziesz miala pewnosc,czy jestes.

Gość ewelinka83
nie chce cie straszyc,ale ja tak mialam i jest ciaza.idz do laboratorium i zrob test beta hcg z krwi,wtedy bedziesz miala pewnosc,czy jestes.

Gość proszeopmocp
ewelina..jestes?

Gość hahahahahahaha o ja nie moge
jasne,bo uwierze, sucha reka laska dotknela papieru i sie zaplodniła :D dobre

Gość hahahahahahaha o ja nie moge
ewelinka idz ty lepiej bajki dziecku temu swojemu z papieru czy tam z palca te bajki opowiadac!

Gość ewelinka83
Ja nie pisalam,ze mam dziecko z papieru,ono jest z normalnego stosunku,chodzilo mi o jednodniowy 'niby' okres w ciazy

Gość malgosia www
litosci,wy na serio nie widzicie ze to prowo??? a laska ma pewnie niezly ubaw ze tyle yntelygencji sie zlapalo:D autorko 8/10 za tyle wpisów:D:D:D:D

Gość proszeopmocp
ewelinka!! zaczekaj, juz do Ciebie pisze

Gość proszeopmocp
przysiegam Wam kochani ze to nie prowokacja! ;/ martwie sie bardzo... ewelinka zaczekaj juz do Ciebie pisze

Gość proszeopmocp
A wiec tak: dzisiaj z chlopakiem wszystko przeanalizowalismy dokladnie: to zdarzenie mialo miejsce dokladnie 24.11.2010r okres poprzedni 18.11.2010 r , tego dnia prawdopodobnie mialam taka koncowkę okresu Dostałam teraz okres dn 12.12. Dnia 14 byly to delikatne plamienia,dostałam pod wieczór(zazwyczaj dostaje w nocy i nad ranem jest juz obficie) 13.12 - obfity okres 14.12-obfity okres 17.-nad ranem moje zdziwienie - mało plamienia, w ciagu dnia plamienia umiarkowane,ale raczej normalnie sa wieksze. Duzo ilosc skrzepów. Sama nie wiem. czy jutro zrobic test ??Kupiłam 2 Quick Vue i 2 jakies paskowe z allegro. Jeszcze planuję isc na beta hcg. ale czy to nie za wczesnie?

Gość proszeopmocp
malgosia a Ty uwazasz ze nie ma mozliwosci bycia w ciazy?? Blagam Was potwierdzcie mi to, bo z chlopakiem odchodzmy od zmysłow!

Gość proszeopmocp
Tam nie mialo byc 'Dnia 14 byly to delikatne plamienia'' tylko dnia 12!

Gość proszeopmocp
dodam ze : -wzmozonego apetytu nie ma- a raczj jego brak,ktory jest wynikiem na stres-ja tak reaguje -zadnego bolu brzucha- nigdy nie pojawiaja sie u mnie,nawet podczas miesiaczki i przed nia -czuje taki jak gdyby pusty brzuch, taka lekkosc :D ale to chyba dlatego ze mało jem -piersi bola jak je dotknę,a raczej jak dotkne gruczolu, bo mam tak male cycki ze skladaja sie z samego gruczolu :D i w sumie ten bol mam ciagle od kiedy pamietam -kiedy dotykam samych sutków -zero bolu, sutki sa miekkie -brak nudnosci i wymiotów

Gość ewelinka83
zrob te beta hcg i bedziesz miala pewnosc 100 %

Gość proszeopmocp
ewelinka a co myslisz o tescie ciazowym?

Gość proszeopmocp
od tego feralnego dnia minely 3 tygodnie, no kurde wydaje mi sie to malo prawdopodobne i gdybym to wyczytala na forum to chybabym wysmiala. :/ ale jesli chodzi tu o mnie to panikuję! A beta hcg nie lepiej zrobic pozniej? ile kosztuje takie badanie?

Gość proszeopmocp
Test chyba zrobię po zakonczeniu "miesiaczki" o ile to miesiaczka w ogole ;/

Gość ewelinka83
Testy sa omylne,mi pozno zaczely wychodzic pozytywne,ok 2tyg po tym niby okresie.a z krwi masz od razu pewnosc.u mnie kosztuje ok.30zl spytaj u siebie w labie,no i odezwij sie jaki wynik =)

Gość proszeopmocp
ok,w takim razie wybiorę się do laboratorium, nie chce zyc w niepewnosci. Odezwe sie na pewno. Chociaz wynik pozytywny to bedzie dla mnie koniec swiata. Mam wspaniale studia,stracę wszystko. I juz mam mysli samobojcze,za nic w swiecie nie urodzę tego dziecka! Nigdy

Gość proszeopmocp
ewelinka a czy to byl taki obfity okres? Ze skrzepami ? tak jak zwykla miesiaczka? Czy po prostu takie lekkie plamienia?

Gość proszeopmocp
a wiec test zrobilam rano Quick Vue (cos takiego) wyszedl negatywny. Rozowa krecha przy kontrolce,w testowej nawet lekkiej kreseczki nie bylo. Po 5 minutach to samo. Wiem ze mialam nie spr wyniku po jakims czasie,ale sprawdzilam po godzinie i to samo, wielka jedna krecha. Test wywalony Co do okresu, wczoraj myslalam,że dzis juz po okresie sladu nie bedzie. Wiec wzielam tylko wkladkę. Ale niestety przesiakła co mnie raczej ucieszylo.. Zoladek dalej scisniety bo ciagle sie denerwuje,ze test sie pomylil. Mam jeszcze drugi test Quick Vue i kupilam 2 innej firmy(jakies paskowe) Po swietach pojde na badanie krwi.

Jakie badanie krwi czy Cię całkiem pojebało??sprema na rękach i ciąża żalll...dalej testy negatywne i na krew chcesz iśc?nie nie nie... Masz obsesje na tym punkcie a do tego iałas okres.! Zakładasz po kilka topików na ten sam temat i pytasz wszystkich o takie durne rzeczy,które powinnaś wiedziec,!weż dziewczyno wogóle nie bierz się za sprawy sexualne bo nie masz pojęcia nawet co się dzieje z Twoim organizmem,podejrzewam,że ginekologa znasz tylko z opowiadań..nie no masakra.!

Gość proszeopmocp
ale sperma znalazla sie w okolicy pochwy,wiec isteniej ryzyko