Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Usta usta ona

FACECI LUBICIE DUZE USTA U KOBIET????

Polecane posty

Gość dużoUsta
kurcze, one wcale nie są duże! i na pewno nie sa podobnych rozmiarów co Andzi. ja mam o wiele pełniejsze od twoich a zawsze wydawaly mi sie za wąskie i probowałam zaciapać je błyszczykami, ktore mialy niby je powiekszyc xD xD kto ci powiedział że masz duże usta??O.o

Gość Ela

U mnie usta po zabiegu powiększenia wygladaja bardzo naturalnie, nawet nie spoedziewałam się tak dobrego efektu. Zabieg mogę jak najbardziej polecić jak również klinikę J&J Art Derma Clinic Rzeszów

Gość Wiem co mówię
Przed chwilą, Gość Ela napisał:

U mnie usta po zabiegu powiększenia wygladaja bardzo naturalnie, nawet nie spoedziewałam się tak dobrego efektu. Zabieg mogę jak najbardziej polecić jak również klinikę J&J Art Derma Clinic Rzeszów

To za reklamę ci te wary zrobili?? Pełne naturalne usta? TAK! Zdecydowanie tak! Robione z małych, wąskich (jędzowatych!) dużych jak u glonojada? Totalna porażka!!!

Gość someone

Wazne jest, co i jak kobieta potrafi zrobic ustami.

Gość Wiem co mówię
Przed chwilą, Gość someone napisał:

Wazne jest, co i jak kobieta potrafi zrobic ustami.

Czy robienie za glonojada i wyczyszczenie akwarium, też wchodzi w rachubę?

Gość JESTEŚ..? 39 0N

Może i stary temat...ale kobiety które powiększają sobie usta wyglądają poprostu ŚMIESZNIE..!!! Nawet mała ingerencja poprostu oszpeca i nie jest naturalna...rozmawiam z kolegami na ten temat...nie znam faceta kturemu by się to podobało... I NIE CHCEMY KOBIET KTÓRE POPRAWIAJĄ PLASTYCZNIE SWOJĄ URODĘ (czyli oszpecają się)...!!!!

BĄDZCIE NATURALNE...MY TO WŁAŚNIE KOCHAMY..!!!!!!!!

Gość Wiosna

Ja mam naturalne, duże, pełne usta i faceci od zawsze je komplementują a koleżanki mówią że chciałyby takie mieć. Więc...Nie bez powodu taki boom na usta.

Gość gosc

natury nie oszukasz zabiegiem,  sztuczne wary są ohydne  

Robienie z siebie "glonojada" czasami wygląda okropnie.To samo tyczy się  wielkich sztucznych silikonowych cycków,albo labioplastyki(chyba,że tyczy się naprawdę dużego defektu)po takim zabiegu ci/pka często wygląda jak "otwór na monety"jak ktoś wcześniej to określił.