Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nadinn

jaki lek mam kupić?

Polecane posty

pzreziebilam sie i to porzadnie, moze to nie grypa ale sie rozłozyłam. ide zaraz do apteki tylko nie wiem co kupic zeby pomoglo. nie chce pytac o rade aptekarki bo one wciskaja albo co nie schodzi albo jakies drogie:O co Wam pomaga zazwyczaj? prosze o rade

Gość jak mowie to mowie
tabcin

rutinoscorbin to mi raczej nie pomoze a owoce z wit C jem codzienie a i tak mnie dorwało chorobsko :O

Gość u mnie zawsze polecają
to co w promocji... A mój żelazny zestaw na przeziębienie: - rutinoscorbin - polopiryna s - mleko z miodem i masłem i pod kołderkę :) - herbata malinowa z sokiem malinowym - dużo wody - rozgrzewający leczniczy rosołek.

tabcin jest świetny - ale nie leczy, tylko łagodzi/usuwa skutki choroby przyczyna - infekcja bakteryjna zazwyczaj - zostaje nieleczona (ok. 10-14 dni i sama przejdzie, ale tabcinem organizmowi nie momożemy jej zwalczyć) dlatego trzeba taki zestaw - tabcin na skutki a aspiryna/scorbolamid na przyczyny plus dużo witaminy C, nieważne, w jakiej postaci

Wszystkie te tabciny i gripexu sa do kitu:O kup zwykly scorbolamid,aspiryne bayerowska i duzo wit c pij herbate z cytryna i sokiem malinowym albo miodem

Gość likjrdbrrrrrrr
mnie gripex pomaga ale przed rozwienieciem sie choroby,jak juz czuje ze łapie to tak,poznije to nie...to inne leki,syropy na kaszel,wyksztusne od flegmusi, rutinosc,ah

tabciny i gripexy łagodzą skutki, czyli np. niwelują katar, co jest bardzo fajne, bo m.in. pozwala się wyspać (zamiast dusić się w nocy), więc bym ich tak nie potępiała a do zabijania bakterii tak jak napisałam - aspiryna (polopiryna to to samo) albo scorbolamid plus wit. C i rutyna na wzmocnienie i uszczelnienie naczyń krwionośnych

dzieki dziewczyny:) lece do apteki i do warzywniaka po zapas cytryny :)