Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdesperowana bez pracy

gdzie, teraz wyjechac za granice, gdzies do fabryki, zbiory??

Polecane posty

chodzi mi o to na co teraz jest sezon?? moze w holandii na cos?? wiosna to jest sporo propozycji a tera z musze wyjechac gdzies , bo mam noz na gardle, pomozcie.. plis,moze macie namiar na agencje posrednictwa.

moze ktos ma jakas dobra agencje posrednictwa.?

Gość EmpolliDeVikarius
Dania - sprzatanie - 6500 zlotych netto na start, 37-o godzinny tydzien pracy.

Gość nieebo piekielkoo
W styczniu w uk są zbiory kwiatów. Miasto Penzance. Można wyciągnać ok 10tys w 6 tygodni. Praca oczywiście na akord.

Gość ciupacabra1
Daj Znać na maila

Gość ciupacabra1
sorrki powinno być @wp.pl pozdrawiam

Gość mezatka roczna
moze ktos a jescze sprawdzone info aencjach, tak cizko bw tej polsce ja po nowym chce wyjechac.

Gość tyle to moze u gorniaczki
prosze polakow co wyjchali przez agencje i okazało sie wszystko wporzadku, niech podaza namiary na takie biuro.

Gość ccccccc
Nie dzwoncie na numery z poczatkiem 0703 bo sa platne a prace to oszustwa

Nie dzwoncie na numery tel. 0703330049 to sa oszusci robia kase na naiwnych osobach ktore szukaja pracy Ten numer co podalam jest wysoko platny Oszusci chyba tez podaja pewien numer na sms zeby wyslac im dane osobowe ale nie wiem jaki to dokladnie numer.

Gość mi po 30:
ja zastanawiam sie , czemu nigdy nikt nie poda zadnych namiarow np. na agencje posrednictwa?nie mowie o prywatnych osobach,bo to rozumiem.Piosac tu i cudowac jak za granica jest ekstra ile kasy sie zarabia, ale jak ktos o namiary zapyta to cisza. jest,za to pełno staraczek , brzuchatak, fasolek, polek z murzynami i innych głupot. albo zeby mnie zjechac teraz zlezie sie miliony, patrzcie:)

Nie udalo sie wykrakac ;) Za granica jest fajnie ... jak znajdziesz sobie sama prace i sama sie urzadzisz. No tak ... tylko w jakis sposob trzeba sie za granice dostac.

Gość najlepiej autem
aklbo samolotem:) jedziesz w ciemno masz kase na przetrwanie(po warunkiem , ze masz) i szukasz po knajpach, restauracjach prosisz sie zeby Cie na zmywak przyjełi :)

Gość wiekszosc ludzi
przyejchala tu w ciemno,albo do znajomych . mysle,ze nieiwle osob znalazlo prace przez jakas agencje ,wiec dltaego taki maly odzew. poza tym to nie kazdy odwiedza to forum. osobiscie to dla kobiet polecam aupair ,a dla facetow no i kobiet tez to najlepij chyba jednak zaryzykowac , przyjechac do jakeigos znajomego i szukac szukac szukac....

ja ci podam agencje w holandii,bo innych krajow nie znam:P przede wszystkim AB job service, man power, adecco, tempo team, seasonal work, in persson...reszta mi z glowy juz wypadla...ale tego jest jak grzybow po deszczu.

Gość ludzie nie podaja namiarow
bo boja sie konkurencji ;/ sama unikam tego tematu, bo kazdy dodatkowy Polak za granica to dla mnie konkurencja ;/ z reszta w Polsce jest tak samo, znajomi sobie kontaktow nie podadza bo boja sie o stolki.

Ja sie nie boje zadnej konkurencji :classic_cool: - polecam takie nastawienie, dzieki czemu bedziesz mogla podawac namiary, co z kolei spowoduje, ze lepiej bedziesz o sobie myslala = jako o osobie, ktora pomaga innym ;)

Gość LIRKAsaaa
powaznie wyjecaliscie w ciemno??? ktokolwiek?? jestem w stanie wyjechac z jakas kwota pieniedzy na poczatek ale prace musze miec pewna bo musze wziazc ze soba dziecko.innego wyjscia ni mam.czy ktokolwiek ma jakas oferte dla kobiet?? kraj obojetny

Gość LIRKAsaaa
prosze to bardz wazne!!!!!

Lepiej chyba wyjechac do znajomej / znajomego i bez pracy ... a pozniej jej szukac ... niz z praca (przez agencje) - bez nikogo na miejscu.

Gość Marta_be
Witam, do LIRKAsaa.. i innych moze.. napisz do mnie na maila: marta2@telenet.be moze bede mogla pomoc, moze pomozemy sobie nawzajem.. pozdrawiam Marta

Gość do marta co masz na mysli
mowic ze mozemy sobie nawzajem pomoc?

Gość xxxxxxxxxxxe
prace znalezc z polski pomarzyc mozesz albo jestes specjalista z wybrakowanej dziedziny

Gość Marta_be
Co mam na mysli.. chce pomoc komus znalezc prace itd, w zamian za pewna pomoc, ja naprawde pisze szczerze, dlaczego nie pomoc,ja spotkalam tylu dobrych ludzi na swojej drodze, dzieki nim zbudowalam zycie w Belgii, a bez pomocy ktorych to by sie napewno nie udalo.