Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hand maderkaaaa

Ile można zawołać za taki komplet?

Polecane posty

Gość Hand maderkaaaa

Srebrne bigle, pozostałe elementy posrebrzane, różne kolory na życzenie i dostosowanie długości http://oi52.tinypic.com/2zh46du.jpg Chciałabym dorobić przed świętami no i liczę że sprzeda mi się taki zestaw ale ile zawołać żeby byli chętni i żebym dobrze wyszła na tym? Taka obiektywna wasza ocena ile byście dały jeśli chciałybyście dla siebie lub komuś na prezent

Gość 40 zetek bym dała
:)

Gość //////////........../////////
obrzydliwstwo

jakbym miala dluga labedzia szyje to bym te kolczyki wziela.korale tez zreszta.mialabym komplet do pierscionka w takim samym kolorze.35-40 zlotych bym dala.ale nie kupie bo 1 kasy nie mam 2 nie mam dlugiej szyji i przeklutych uszu.przykro mi.

Gość ja bym dala max 15, ale ja na
Allegro szukam okazji i wiem co ile kosztuje btw - nie podoba mi sie

Gość hahhaaaaaaaaaaaa
NIE ROZUMIEMY CIE ,PO JAKIEMU MOWISZ ,CO TO ZNACZY ZE CHCESZ WOŁAC?????? KOGO? CO???? WOŁAC????? bOSZZZZ ZE WSI JAKAS CZY CO????

Gość hahhaaaaaaaaaaaa
takie g to chyba za darmo oddaj...szmelc....srebro to nic a ta sie puta,co za biedota,zal,pewno leniwa!!!!

Gość WHDWYGHqwihhgd
Hej, Ja bym za taki komplet mogła dać 40-50zł. Więcej niż 50 raczej nie. Zależy jeszcze co to za kamyki - półszlachetne, minerały - owszem, ale plastikowe odpadają. Ładne szkło też może być. W każdym razie naturalne, nie syntetyk. Powodzenia w dorabianiu, wiem jakie to ciężkie. I wesołych swiąt!

Gość Powiem ze ja tez dorabiam
na bizuterii i jestem zszokowana Wasza wycena. Na Allegro takie komplety chodza duzo taniej, za bezcen. Taki komplet ze srebra korala i lawy sprzedac wraz z kolczykami i bransoletka na Allegro za 40zl to cudhttp://th.interia.pl/30,bf2eb26d04248977/IMG_0076.jpg

Gość Powiem ze ja tez dorabiam
i naprawde bym chciala zeby ludzie cenili prace i za tyle kupowali ale coz

Gość Hand maderkaaaa
Hmm chyba po młodzieżowemu mówię :D Sorki jak tak to przeszkodziło. Kamienie mam różne kalait, howlit,turkus, różne sieczki... ogólnie mam pełno różnych materiałów. Nie są to plastikowe kamienie Dziękuje bardzo za opinie :) Ogólnie komplety takie wystawiłam po 30zł więc patrząc na opinie tutaj myślę że dla zainteresowanych osób będzie to dobra cena :)

Gość jdjsllojnbhhh
jak dla mnie kiepski wzór trochę siedzę w biżuterii i jak dla mnie niestety bardzo oklepany za takim komplet może 20zł ale ja i tak bym nie kupiła

Gość trza być zalogowanym
teraz to moze cio juz nikt nie kupic bo kazdy juz ma prezenty...poza tym ja bym sie bała ze przent nie dojdzie na swięta....mogłas predzej wystawić

Gość Hand maderkaaaa
Nie wystawiałam na allegro tylko na stronach swojego miasta z odbiorem osobistym więc chyba problemu nie będzie. Chociaż pocztą listem myślę że doszłoby, gorzej chyba z paczkami których się bardziej nie chce nosić listonoszom ;)

Gość Hand maderkaaaa
Ponawiam pytanie :)