Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WIECZNIE ŚPIĄCAAAAA

SENNOŚĆ , BRAK ENERGI DO ŻYCIA ...proszę o pomoc

Polecane posty

Gość WIECZNIE ŚPIĄCAAAAA

Problem mam od kilku lat, od 2 mieś biorę magnez, żeń-szeń, asentre ( antydepresyjne) i witaminy czuję się troszkę lepiej ale dajej mam dni kiedy mogłabym cały dzień przeleżeć w łóżku - na siłę się zmuszam do codziennych spacerów, sportu, do zwyczajnych czynności z ktorymi inni ludzie nie mają problemu .. kładę się spać ok 22, a moge wstać nawet o 12 ... oczywiscie zmuszam się by wstawać o 8 - ale zle się wtedy czuje , kręci mi sie w głowie - najchetniej znów połozyłabym się do łóżka... gdy juz jestem mega ospałą i zmeczona czuję metaliczny posmak w ustach ktorego nie moge się nawet pozbyć myjąc zęby kilka razy ;/ Nie przepadam za słodyczami lecz mam ogromny smak na słone rzeczy ( słone paluszki, frytki itp) najgorzej jest rano , by się zwlec i zrobić swoje - zrobić sniadanie mężowi posprzątać , iść do pracy na te pare godzin ... Bardzo mnie to męczy ! jakie badania zrobić ? Nie mam cukrzycy ... chce isc jutro na morfologie i na badania hormonu tarczycy,... cos jeszcze proponujecie ? Pozdrawiam - wiecznie śpiąca :(