Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikkkkaaaaaaaaa

Pomysł na prezent.

Polecane posty

Gość nikkkkaaaaaaaaa

Cześć. Mam pytanie i liczę na pomoc. Z okazji klasowej wigilii tradycyjnie losowaliśmy numerki i kupujemy sobie prezenty. Jak dla mnie to dość dziecinne jak ja liceum, ale dobra. Wylosowałam dziewczynę i mam straszny problem, co jej kupić. Pytałam, ale oczywiście sama nie wie, dowiedziałam się jedynie, że na pewno nie perfumy i kosmetyki. Na kogoś kto nosi jakieś pierdołki tylu kolczyki też nie wygląda {po prostu nie nosi} Molem książkowym także nie jest.. I nie wiem co jej kupić. :( kwota ma nie przekraczać 30 zł. 1 klasa liceum.

Gość mli70-
płytkę z muzą

Gość nikkkkaaaaaaaaa
No wlaśnie o to chodzi, że wątpię by siedziała nad książkami, raczej odpada. Płyta do 30 zł?

albo jakiś fajny kalendarz na nowy rok , taki w formie książki . sama sobie ostatnio sprawiłam z okładką we wzór zebry :D .

Gość nikkkkaaaaaaaaa
Oooo, fajny pomysl :>

ewentualnie jakiś lepszy długopis . może nie parkera bo nie styknie za 3 dychy ale coś podobnego a mniej markowego . u mnie w papierniczym jest pełno elegancko wyglądających długopisw łudząco podobnych do parkera za 2 dysszki .

Gość nikkkkaaaaaaaaa
Powiedz mi a ten kalendarz czy coś takiego dostanę w papierniczym? empiku? czy gdzie?

Gość mli70-
breja nie spamuj

ja kupiłam w zwykłym papierniczym bo u mnie empiku nie ma . pełno tego jest ;) . mli70- nie spamuje , staram się być kreatywna , miła i pomocna więc podrzucam pomysły . a nie moha wina że jak już zaczne gadać to mam słowotok nie do opanowania :p .

Gość nikkkkaaaaaaaaa
Dzięki, popytam.. przynajmniej mam juz jakiś pomysł.. :*

Gość mli70-
breja,żartowałem :)))))