Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

My name is IGGY POP

lady gaga to dziadostwo

Polecane posty

:) rozumiem jaranie sie Bjork, Peachez PJ Harvey nawet rozumiem jaranie sie Courtney Love. Rozumiem jaranie sie kims ala Erykah Badu, nie wiem jarać sie tez można konkretnie kims alal Florence & the machine - chociaz to taka podróba Kate Bush- nia tez mozna sie zajarać. Madonna to uz była niezła padaka ale dało sie tego słuchac( 2-3 płyty dobre). ale Gaga, mój Boże haha interent zrobił z ludzi bezmózgie kiśle :)

Gość nie zanudzaj
a tu się zgadzam. to działa tak - najpierw zachwycili nas muzyką pop (znaczy od rock&rolla się zaczęło), żeby przejść do szamba, którym też mamy się zachwycać - i jak widzimy, zachwycają się niektórzy! dzięki temu nie mając talentu (choć co prawda głos Lady Gaga ma) trzepią potężną kasę !!!

moze jakis tam telenat ona ma, ale te jej pioseneczki to jeb ana tandeta - najgorsze ejst to ze takiej szmiry słuchaja nastolatki :O :) jak chce elektroniki to sobie zapuszce Crystal Castles

Gość ygfhgf
ja sie z tym nie zgodze .. Teksty to utrowów lady gagi sa beznadziejne , ale muzyka to pierwsza klasa swiatowa ..MOzna udawac ze sie tekstu nie slyszy i tego sluchac ..

Gość ygfhgf
Teksty do utworów lady gagi sa beznadziejne , ale muzyka to pierwsza klasa swiatowa ..MOzna udawac ze sie tekstu nie slyszy i tego sluchac ..

Gość nie zanudzaj
o lol, widzę że znasz się na muzie. jakby nastolaty miały się wczuć w crystal castles to by oszalały. poker face jeszcze bazowało na jakimś pomyśle, chociaż i tak na maxa dennym. reszta singli to szambion. no ale nie ma co, nastolaty zniosły już polski rap techniawkę z eski to i lady gagę łykają.

Gość ygfhgf
ale zawsze to lepsze niz doda .. Kto slucha na swiecie dody , a kto slucha lady gagi ?

Gość ygfhgf
dla mnie dno to jest miley cyrus - slaby glos , slaba muzyka ,

Gość ygfhgf
przeciez to brzmi jak prosty unowoczesniony tandetny eurodance. umyj uszy albo zacznij czytac muzyczne pisma widocznie nie jest taki prosty skoro na to nie wpadles /as Gdyby był prosty to sam bys ten kawalek skomponował do jakiegos utworu i bys niezla kase na tym zarobił .. W Polsce nie tworzy sie dobrej muzyki

Gość nie zanudzaj
nie widzę różnicy między dodą a lady gagą. jedna i druga ma jakiś głos i jedna i druga to muzyczna szmira

Gość ygfhgf
moim zdaniem w Polsce teksty to piosenk prezentuja wysoki poziom , ale muzyka jest słaba W ameryce jest odwrotnie muzyka jest niezle zrobiona natomiast teksty są beznadziejne - na przyklad umbrella rihanny .. JAk mozna stworzyc cos o parasolne ?

ygfhgf- słuchaj mój kolega david bowie jakby chcia robic kase to by przez dwadziescia lat nagrywał let's dance -ale on nie powiedział passs i pierdol nął OUTSIDE W latach 90tych , kminisz to ???ale rozumiesz w prawdziwej muzyce nawet rozrywkowej nie chodzi o robienie kasy - zrozum to boś pusta jak dzwon :)

Gość bo scieraszoł
uwielbiam kate bush ❤️

Gość bo scieraszoł
davida bowie tez uwielbiam ' o o o o o... china girl ' nanana :D:D

Widać jakość gagi po tych jej dziwactwach. Musi odciągać uwagę od swojej twórczości bo inaczej byłaby artystą jednego utworu...

Gość ygfhgf
zgadzam sie z tym ze lady gaga to wytwór , ale i tak lepsze to niz polska muzyka

Gość ygfhgf
zgadzam sie z tym ze lady gaga to kiepski wytwór , ale i tak lepsze to niz polska muzyka Zespol no doubt to była dobra muzyka

Gość nie zanudzaj
moim zdaniem Polacy robią muzę na poziomie, ale nic takiego wybijającego się czym można by zabłysnąć w Europie. ponadto uważam, że nawet jeśli mieliby coś takiego to i tak nie potrafiliby tego sprzedać - tak było za PRL i tak jest chyba nadal

Gość ygfhgf
sting tez daje rade

Gość Beeeelll543
Iggy to ja pisałam :P - Ty mozesz pomarzyć o jakimkolwiek utworze :P

Gość nie zanudzaj
lepsza niż polska? tandetna stylizacja na ateistkę (a raczej satanistkę) dziwkę to ma być coś lepszego niż polskie? w Polsce jest bardzo wiele chłamu (Gosia Andrzejewicz, Feel, Kombii czy coś) ale też druga strona trzymająca poziom, Myslovitz, Nosowska, Przemyk itd. nie mam kompleksów, że z Ameryki to od razu lepsze. w Ameryce jest tyle chłamu, że szkoda patrzeć. cały nowy R&B to chłamisko :classic_cool: