Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

My name is IGGY POP

lady gaga to dziadostwo

Polecane posty

Gość nie zanudzaj
co ty masz do Myslovitz? poszukaj sobie na youtube "To nie był film". to zespół na poziomie.

Gość ygfhgf
polska muzyka jest słaba i dlatego nieznana na swiecie ..

Gość nie zanudzaj
no ja raczej obstaję swoim - brak przebicia i czegoś wybitnego. ale na poziomie się znajdzie, z wielu gatunków muzycznych. a z Włoch znacie jakieś zespoły na przykład?

Czemu słaba? A jaka inna muzyka w narodowym języku przyjęła się na świecie? A Myslovitz po prostu zalatuje mi tandetą...

Gość dangerous mind
tylko lady gaga a wam siusiak w pupę!:classic_cool:

Gość nie zanudzaj
ale co słabe, bo już nie wiem :classic_cool: hah

Gość Iggi pOp and
Lady gAgA rulezzzzzzzzz!!!!!!!:classic_cool::classic_cool:

Gość nie zanudzaj
żadne dziecko neo nie używa słowa rulez! :classic_cool:

Gość tranjam
ja nie jestem ani krytykiem , ani fanem lady gagi . Jesli ona ma tyle milionow słuchaczy na swiecie to musi cos w sobie miec .. Gdyby była beznadziejna to i przebieranki by jej nie pomogły .Trudno krytykowac cos co odniosło sukces .. Gdyby to była Polka to na pewno media uznałyby ją za wokalistkę wszechczasów .

Gość Iggi pOp and
I bing beybe bo ja nie neokid:classic_cool::classic_cool:

Gość tranjam
natomiast jest to kicz , ale nie tani kicz tylko maszyna . za którą stoi cały przemysł .. W Polsce taką maszyną była doda rowniez promowana na siłe bo jej muzyka była beznadziejna .

Gość Iggi pOp and
bing bingo multibingo-Iggi Gaga RULEZZZZZZZ!!:classic_cool::classic_cool:

Gość tranjam
mozna było krytykowac wszystko i lady gage rowniez, bo to jest trendy .. Krytykowac wszystko i wszystkich .. ..

Gość Iggi pOp and
GaGa ma troche papę zyechaną ale doopcyć można-fajny tyłek ma:classic_cool::classic_cool:

Gość ona jest satanistką
jej teledyski są pełne satanistycznych symboli i nie tylko. A ludzie łykają, jak gęsi kluchy :o Żal mi ich ..... , bo mają oczy, a nie widzą ....

Gość nie zanudzaj
a co ma polski rap (nazywany przez niektórych hip-hopolo?) czy techniawy z eski, że słucha ich milion nastolat? NIC przecież. Gaga nie ma absolutnie nic oprócz wizerunku i po prostu tego, że się o niej mówi. no i jednego singla poker face, który i tak jest denny (choć jak na dzisiejsze standardy muzyki pop jest nawet znośny) jejj! a kiedyś psioczyłam na Amy Winehouse...

Gość prof lowstick
Tak...trudno się nie zgodzić...piśmiennictwo przedmiotu zaznacza iz to maszyna marketingowa:classic_cool::classic_cool:

Gość nie zanudzaj
no to jest akurat prawda. jest satanistką, masoni ją popierają. tylko nie śmiejcie się z tego, jestem poważnym człowiekiem. masoni popierają chyba Jay-Z z tego co pamiętam, Lady Gagę (która w teledyskach robi masońskie gesty, np. układa palce w trójkąt co jest symbolem masońskim). w ogóle to co jest obecnie pierwsze w światowej muzyce pop to wynik poparcia masonów, którzy trzęsą światową muzyką rozrywkową

Gość prof lowstick
A ja widziałem kiedyś zdjęcie Amy jak miała gile w nosie....:classic_cool:

Gość tranjam
fenomen gagi jest faktem nawet jestli jest to kiczowate przedstawienie , a doda to tylko popłuczyny na siłe propowane przez media ..

Gość ona jest satanistką
Nie zanudzaj ---> tu się z Tobą zgodzę. Poza tym, jak ją widzę, to nawet nie mam ochoty na nią patrzeć, coś mnie odpycha :o

Gość nie zanudzaj
fenomenem jest bo?... bo się o niej po prostu mówi? :classic_cool: Doda jest krajowa, to nic dziwnego, to nieporównywalne wyniki na youtubie.

Gość guessswho
tranjan-jej fenomen i popularność to efekt syntezy wszystkiego-wydumanych klipów-scenografii,układów choreograficznych,artystów wspierających,efektów specjalnych i innych bajerów....jest 300 mln wyświetleń bo mamy co najmniej tyluż idiotów na świecie jacy stymulują się tego typu głupotami i nie pomoga tu io nie mają zbyt wielkiego znaczenia jakikolwiek racjonalizacje o rzekomym wsparciu masonówczy sataniźmiei(każdy dupny artysta wspiera swój image na tandetnym akcie profanacji symboli religijnych)...król jest nagi...i tak jest ze wszystkim...z hiphopolo tak samą,konsumpcje napędzaja idioci a nie jakis fenomen artysty...chcesz poznać rewceptęna sukces? Poznaj umysł współczesnego idioty-z jego podatnoscia na okreslona estetykę,sposób wyrazu i tresći. Rynek Ot wszystko i aż wszystko.