Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mloda francuzko polka

Ide na polska dyskoteke, jak sie ubrac?

Polecane posty

Wychowalam sie we Francji ,mam 18 lat, mama od poczatku uczyla mnie polskiego,znam go biegle i dzieki temu moge z wami pisac:) Niedlugo lece z rodzicami do Polski na Swieta.Mam kilka kolezanek w Polsce, 2 kuzynki tez. Na pewno po swietach pojdziemy na dyskoteke. Tylko mam maly problem. Podobno u was kazda dziewczyna nosi lateksowe spodnie, bardzo wysokie buty, bluzke zaslaniajaca tylko biust. Do tego bardzo mocny makijaz i bardzo dlugie kolorowe paznokcie. Taki look troche dziwki. Zreszta na ulicach zauwazylam ze duzo Polek tak sie ubiera, bardzo krotkie spodnice, bardzo rozwe ciuchy i wlosy biale lub zolte. Nie wiem czy bede sie dobrze czula w normalnym stroju ,takim jaki nakladaja francuski na imprezy, czyli stonowana sukienka, stonowany makijaz, albo ladne spodnie i bluzka. Moje kuzynki mowia ze to obciach nie nalozyc mini i plastikowych butow:( To prawda?

nie słuchaj tych wiesniarskich kuzynek. załóż T- shirt w paski do Jean paula Gaultira. w ogle stzrela cała stylizacje na Jean paula gaultira i załóz T-shirt z moja podobizna :)

to prawda . mają absolutną racje 🖐️ ubierz się jak Ci radzą a będziesz królową disko :classic_cool:

Gość sewen
ty dodatkowo powinnaś obłożyć sie zabami ,zeby podkreśliśc swoje pochodzenie . na óżej bluzcr żaby ładnie sie prezentują ;))

Gość barak obama aa
tu dois rester chez toi .. Mais pour cette grande moment restez tranquille

a to prawda ze duzo dziewczyn u was uprawia seks na dyskotekach?

Gość to zależy z jakim
zamiarem idziesz?

Gość barak obama aa
Avec cette idee, polonais ont autre habitude .. D'habitude- On est le plus laise chez soi. PAs de probleme

No ide z zamiarem tanczenia ale podobno nie wypada isc i nawet nie pomacac faceta:( Strasznie u was musi byc zabawnie na tych dyskotekach. Teraz wiem skad tyle Polek chodzi z brzuchami po ulicach. U mojej kuzynki w klasie juz 2 sa w ciazy:(

Gość barak obama aa
mloda francuzko polka ouais, quand vous voullez ou vous voullez

no ja wiem co to jest seks francuski ale nigdy nie uprawialam, kolezanki polskie sie ze mnie smieja bo wypada najpozniej to robic majac 13 lat:(

Gość to zależy z jakim
najlpiej w ogole nie wychodz z domu bo tak jak nazwałas ze Polki ubierają sie w latex i wygladaja jak dziwki..to jak Ci jakas p.r.z.y.p.pi.e.r.d.o.l.i nic dobrego z tego wyjscia nie bedzie. Jak wrócisz spowrotem francuzeczko to idz tam w swetrze z golfem :)

tylko dwie ? to ma strasznie porządną klase , pewnie same dziewczęta z oazy w niej są . u mnie to połowa szkoły zaciążona . dobrze że obok mamy przedszkole i żłobek to mogą się młode mamy uczyć i mają gdzie dzieci zostawić .

ale wiem ze nie bedzie problemu z kupnem takich ciuchow bo u was w kazdym sklepie tylko takie wisza:) w sumie zaryzykuje, porobie zdjecia i moze pokaze moim kolezankom we francji, na pewno beda w szoku, a moze porusze ten problem na lekcji z wychowawca

Gość barak obama aa
porozmawiajmy po francusku !!

a po co po francusku? 1. jestem na polskim forum 2. nie bede pisala po francusku bo malo kto zrozumie 3. doradzam sie polskich dziewczyn wiec dlaczego mam uzywac francuskiego?

Gość ygfhgf
ona nie zna nawet jednego słowa po francusku hehe

a to tez slyszalam ze w Polsce jak ktos umie powiedziec po ang : my name is to juz pisze w cv ze ma biegla znajomosc jezyka, to prawda?

to bie mialo byc smieszne, to jest raczej tragiczne