Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to ja i nikt inny!!!

NIGDY NIE MAIAŁAM ORGAZMU!!!

Polecane posty

Miałam dotychczas kilkunastu partnerów, próbowałam chyba już wszystkiego, ale nigdy dotychczas nie przeżyłam prawdziwego orgazmu (a przynajmniej nic, co odpowiadałoby opisom orgazmu w książkach, na forach i wśród moich znajomych). Jakkolwiek seks potrafi mi sprawiać ogromną przyjemność, to nigdy nie było tak, żeby nastąpiła w pewnym momencie jakaś "kumulacja doznań". Sama również nie potrafię doprowadzić się do orgazmu, a właściwie masturbacja nie sprawia mi praktycznie żadnej przyjemności i po prostu mnie męczy. Czy to jest możliwe, że nigdy mi się to nie przytrafi? Albo może to jakaś choroba? Proszę o jakąś radę.

Gość za dużo sie ruchałaś i
punkt G ci się wytarł :D

jestem dziewicą

Miałaś mało zdolnych partnerów, sama jesteś mało zdolna w te klocki albo jesteś jedną z nielicznych :)

a o tych kilkunastu partnerach pisałam w sensie, że miałam ich w odbycie bo waginalnie jestem dziewicą :O

to skąd mają być te orgazmy skoro dziwicą jesteś???? Pisałaś że miałaś kilkunastu partnerów... To w czym oni ci partnerowali???

Gość nigdy nie miałaś orgazmu, a
więc sprawdz czy ty masz w ogóle łechtaczkę, może ci jakaś arabuska, uchlastała przy urodzeniu, albo jesteś aseksualna, w jednym i drugim przypadku, daj się przerobić na pasztetową, bo szkoda powietrza, które zużywasz.

Gość do wiesz co..
Prosze nie obrażać 50siątek,my tak sie nie puszczałyśmy jak wspólczesne panny.

Gość A co??????
To znak że nikt jeszcze ci pizdy porządnie nie wyruchał. Musisz dawać częściej

z wami się da pogadać... tylko obrażacie albo się ktoś ciągle podszywa:(ja napisałam post i znikłam,a tu juz widze że ktoś nadaje za mnie:O dzięki i niestety nie mam 50 lat tylko o połowe mniej

Gość Seksualny Majster Klepka
A mnie się wydaje że za dużo jeździłaś na rowerze no i masz uszkodzoną łechtaczkę i inne ważne rzeczy potrzebna do orgazmu!

łechtaczka wytrzeć czy uszkodzić podczas jazdy rowerem??? wow no ja jeździłam czasami w młodych latach ale to jak każdy dzieciak i nic więcej

Gość Seksualny Majster Klepka
No to zobacz czy nie masz zdartej łechtaczki do samej kości! Tak też się zdarza a ty możesz nawet o tym nie wiedzieć.