Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hydfydddd

zwiazek

Polecane posty

Gość hydfydddd

jak zakonczyc 3;etni zwiazek nie potrafie w nim juz byc a nie potrafie zerwac jetesmy zareczeni mieszkamy razem.?

Gość hydfydddd
prosze o rade nie wiem jak sie zachowac

Gość łubu dubu..
powiedz mu po prostu, utnij jak nożem, wcześniej zaplanuj wyprowadzkę swoją lub jego, musi to usłyszeć i musicie się rozstać (fizycznie) aby uniknąć np. agresji czy jęków lub próśb o kolejną szansę, jak będziesz miała szczęście to przyjmie to spokojnie, może też ma dość?

Gość gently
zakładam,że coś jest przyczyną więc pewnie rozmawiacie o związku, może się sprzeczacie? nawiąż w rozmowie, że przemyślałaś to i nie wiedzisz was razem, że nie chcesz być nieszczęśliwa i nie chcesz unieszczęśliwiać jego, że nie chcesz żadnego czasu na przemyślenie, że jesteś pewna tej decyzji, musisz być jednoznaczna,

Gość hydfydddd
niestety on nie ma dosyc i wlasnie tak to sie konczy prosbami itp a ja ie chce zenowu zmieniac zdania, nie potrafie tez go zranic

Gość hydfydddd
niby jest dobrze al ekazdy z nas ma taki moment ze czuje ze to nie to ja poczulam to teraz i nie chce sie z tym meczyc

Gość reservuar
a wyprowadzasz się po zerwaniu? bez tego to nie ma sensu, jak ja skończyłam związek to zanim mu powiedziałam już byłam spakowana i miałam umówiony transport do innego mieszkania, inaczej byłoby to co u ciebie:" porozmawiajmy, przecież tyle nas łączyło, zmienię się, kocham cię"...itp trzeba zerwać emocjonalnie i fizycznie, emocjonalnie to może trwać dłużej, również u ciebie ale fizyczne odsunięcie się pozwala na dystans, przmyślenie decyzji, upewnienie się

Gość pinacotta italiana
no dokładnie, jeśli razem mieszkanie, ty mu mówisz, zrywam z tobą a potem kładziecie się do jednego łóżka to dla samego faceta to nie jest jasne i jednoznaczne, że już nie chcesz z nim być jesli nie chcesz z nim być, oddal się od niego, mam wrażenie, że sama nie jesteś pewna, czego chcesz albo boisz się być tą złą i może wolałabyś aby to wyszło od niego?

Gość hydfydddd
o wlasnie dom jest moj i to on musialby sie wyprowadzic dlatego tak to odkladam nie potrafie bo wiem ze cizko mu bedzie po rozstaniu i bez mieszkania

Gość hydfydddd
szanuje go i tak jak piszecie nie chc byc ta zla ale on pomimo te oze go prowokuje do rozstania wszystko wyacza przeciez nie pojde go zdradzic zeby mnie zostawl bo to nie w moim wtylu

Gość wiosna ludów
kobieto, zrób to powiedz mu, że to koniec, potem powiedz mu, że ma znaleźć sobie lokum (to normalne, że nie wyrzucisz go na ulicę), choć ja byłabym twarda, może nawet wyprowadzić się do kumpla czy rodziny, nie wiem gdzie mieszkacie ale w mieście nowe lokum można znaleźć nawet tego samego dnia absolutnie, nie drąż tematu bo znowu cię urobi, jeśli masz dom to koniecznie umieść go w przestrzeni oddalonej od ciebie

Gość al bundi
wiesz co, nie użalaj się tak nad nim, jest facetem, powinien umieć sobie poradzić bez ciebie, no bez jaj rozstania zwykle są bolesne ale ty przesadzasz z tą opiekuńczością

Gość ja wiem, ja wiem
najlepiej po zerwaniu powiedz mu, że prosisz go o jak najszybszą wyprowadzkę, określ mu termin np. 3 dni jeśli masz jakąś przyjaciółkę to przenieś się do niej na ten czas, ochłoniecie, on zrozumie, że to na poważnie

Gość hydfydddd
al moze masz racjhe napewno ja masz ale ciezko jest krzywdzic kogos z kim cos cie laczylo ale tez ciezko jest ranic siebie bedac w takim zwiazku

Gość zdesperowana latarnia
chyba nie masz dość siły:( to przyjdzie w swoim czasie

Gość rzucony facet
słuchaj, ja tego doświadczyłem, też tak było jak u was, ciągle się wahaliśmy, ona zrywała, ja ją błagałem i znowu bylismy parą, tak naprawdę oboje czuliśmy,że coś się zepsuło tak czy owak, powiedziała mi, że to koniec, poprosiła, żebym się wyprowadził, byłem wkurzony, zasmucony, wściekły ale również poczułek swego rodzaju ulgę, że stało się to, czego i tak gdzieś w środku spodziewałem się, wcześniej nie odchodziłem bo wydawało mi się, że ją zranię i jakoś nie umiałem pojechałem tego samego wieczora do kumpla z rzeczami bo mieszkanie było jej, szybko się pozbierałem, znalazłem chatę w 2 dni, ochłonąłem, porozmawialiśmy po kilku tygodniach., dziś nawet jesteśmy kumpami, nie bój się, on da radę, jest facetem

Gość franek z janek
zdrowy egoizm, to podsawa, myśl przede wszystkim o sobie, o swoim komforcie, nie musisz z nim być, jesteśmy wolnymi ludźmi, to trudne ale takie życie, po prostu mu powiedz i bądź konsekwentna, nie katuj się myślami, jak on sobie poradzi, to zawsze boli, kiedy się rozstajemy, obrazy przelatują przed oczami i w sercu, myślisz sobie, jak to będzie teraz itd, odwagi!

powiedz tak: wypierdalaj! nigdy cię nie kochałam! brzydze się tobą! byłam tylko dla kasy! na mnie taki tekst od zony podziałał skutecznie:)

Gość hydfydddd
jednak zostalam nie wiem czy dobrze czy zle