Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mój Aniołek

Mój Aniołek zasnał nim sie obu

Polecane posty

Gość ta banda wariatek to
nawet i pewnie plemnikom i komórkom jajowym nadały imiona, w końcu to tez dzieci tylko w cześciach jeszcze ;)

Tak ale ból pozostaje i jeżeli kobieta ma taka potrzebę to pisze.A Ty nie masz prawa komuś ubliżac,że 30 tyg ciąża to nie dziecko.!miało wadę serca owszem,musiało odejść na tym świecie nie miało by szans,ale dla matki to,że nosiła je pod sercem tyle czasu znaczy duzo.!uszanuj to człowieku.!

Gość matki polki
słodziutka24->według ciebie stwierdzenie, że 30 tyg ciąża to płód a nie dziecko jest ubliżaniem???brak mi słów. poczytaj trochę książek Bi-> tak jestem człowiekiem, jak my wszyscy.

Gość lallleczkaaa
To straszne, moja córcia też odeszła z powodu wady serca ale już po urodzeniu. Może lepiej że Twoje maleństwo nie odeszło w bólu tylko spokojnie zasnęło pod Twoim sercem. Dużo siły dla Ciebie kochana.

matki polki -> to chyba bez uczuć. Bo nawet ja co macierzyństwo mnie nie kręci współczuję autorce, a Ty szukasz problemu.

dziewczyny nie karmcie trolla skoro natura wie, co robi absolutnie nie dawaj swojemu dziecku leków w razie choroby. To natura zadecyduje, czy jest słabą jednostką czy nie :(

Gość matki polki
zaskocze Cie mam uczuci i nie szukam problemu tylko stwierdzam fakty do Żony-> 30tyg płód poza ciałem matki ma bardzo małe (praktycznie żadne) szanse przeżycia bez tzw. wspomagania medycznego-wiem co mówie

Nie to Ty poczytaj książki.!nie masz serca wiesz?!i lepiej spadaj na inny topik,a nie kobiecie która straciła dziecko piszesz takie rzeczy! Że też nie masz wstydu.! I dla mnie to nie był płód tylko dziecko rozumiesz dziecko zdolne przeżyć poza organizmem matki,dlatego nie udzielaj sie jeżei nie masz o czymś pojęcia.! Żegnam.!

Gość matki polki
minia -> nie popadajmy w skrajności

Gość Nie wiem co mają na celu
takie ekshibicjonistyczne egzaltacje? Po co założyłaś ten temat, po co ten filmik? Lubisz się kreować na cierpiącą i skupiać na sobie uwagę? Masz syndrom Munchausena, czy co? :O I oczywiście zleciało się zaraz stadko wrażliwych kwoczek, zeby nakręcać tę szopkę. Naprawdę, ogarnijcie się, prawdziwe cierpienie nie potrzebuje takich przedstawień, takie spektakle chyba nie zasługują na poklask.

Gość yfif
słodziutko ty aby przypadkiem nie jesteś ta Kamilka? :O

Zaskoczyłaś mnie zgadza się ale wątpię w to co piszesz. Skoro wiesz co mówisz to przeczytaj jeszcze raz to co napisałaś. "30tyg płód poza ciałem matki ma bardzo małe (praktycznie żadne) szanse przeżycia bez tzw. wspomagania medycznego-wiem co mówie" Nie ważne jakie ma szanse ważne, że dziecko może przeżyć.

Gość matki polki
zaskoczę Cie, mam pojęcie (w dziedzinie ginekologii dość spore)-jestem lekarzem:) żegnam

wielu dzieciom nawet donoszonym po urodzeniu potrzebne jest wspomaganie medyczne. wiele dzieci rodzi sie niedotlenionych i trzeba je ranimowac. to nie sa wyjatki tylko bardzo czesto sie tak zdarza. widac ze pomarancza nie wie o czym mowi. tylko matka ktora sluchala serca dziecka, czula jego ruchy, czkawki, ogladala je na ekranie usg zrozumie, ze dziecko kocha sie nie dopiero po urodzeniu ale od samego poczatku jego istnienia. bycie w ciazy to bycie najblizej swojego dziecka jak sie da, juz nigdy maly czlowieczek nie bedzie od matki na tyle zalezny i na tyle blisko. to jak polaczenie zyc, serc, organow, nawet umyslow.

matki polki - popieram Cię. Te dzisiejsze "ciążówki" komletnie straciły proporcje. Jeszcze 10 lat temu nawet by nie wiedziały, że są w ciąży, a poronienie traktowały jako spóźniony okres, a teraz niedługo nagrobki będą zarodkom stawiać. Naprawdę, jakiś umiar w tym wszystkim, bo to jest policzek wobec kobiet, które NAPRAWDĘ przeżyły traumę w postaci urodzenia martwego dziecka (a nie wydalenie kawałka tkanki) :O

matki polki --> mam nadzieje, ze nigdy na ciebie nie trafie w swoim zyciu, bo nie masz szacunku ani do ludzi, ani do zycia a juz tym bardziej do uczuc. normlany czlowiek by sie wstydzil takie cos mowic. zenada jak polowa sluzby zdrowia w polsce.

Gość Mój Aniołek
nie podszywaj sie

Gość udręczona mamuśka
Nie wiem co mają na celu Tępa i nic nie wiedząca dzido kogoś kogo się nosi w 30 tygodniu to dziecko z krwi i kości, a nie tkanka, którą się wydala co miesiąc w trakcie cioty. Tak parzysz ryjem, a blade masz pojęcie o ciąży ;) Właśnie takim jak ty powinno się w życiu płodowym urwać kończyny i łeb, aby nie przyszło na świat;) Trędowata gnido.

Gość Mój Aniołek
moj aniolek nie podszywaj sie podemnie to wcale nie jest zabawne ;(

Gość Mój Aniołek
nie zamkne chce jeszcze sie pouzalac nad soba i moim aniolkiem:(

udręczona mamuśka, polecam terapię i psychiatrę, serio 🖐️

Gość Mój Aniołek
wez przestan bawi cie to ze sie podszywasz ? zamykam topik potwory z niektorych kobiet (jesli jestescie wogle kobietami )