Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mój Aniołek

Mój Aniołek zasnał nim sie obu

Polecane posty

Gość blekit nieba
współczuje..łącze sie w bólu...i tak zadne słowa nie pomogą! mnie boli jak to widzę, wiec nawet nie potrafie sobie wyobrazić, co ty przechodzisz, ale wierze, że nic nie dzieje sie przypadkowo. Wierze, że to Bóg miał wobec tego Aniołka w planach życie bez bólul tam w górze obok siebie, a ono spogląda na dół i smutno mu jak rodzice płaczą, ale modli sie za was:))

Gość Nie wiem co mają na celu
Dyskusja zeszła ogólnie na kwestię obecnej histerii na temat poronień. Autorka straciła późną ciążę, o niej nie mówię, mówiąc o wczesnych poronieniach. Do niej skierowałam jedynie pytanie: po co ten egzaltowany topic, jaki ma cel? Czy tak się przeżywa prawdziwą żałobę, na świeczniku, wśród łzawego poklasku?

Gość Mój Aniołek
Spierdalam uzalać się na inne forum.

Gość do Nie wiem co mają na celu
" po co ten egzaltowany topic, jaki ma cel ? Czy tak się przeżywa prawdziwą żałobę, na świeczniku, wśród łzawego poklasku?" życzę ci z całego serca, żebyś nigdy nie musiała tego doświadczyć! i obyś tego nigdy nie zrozumiała

Do autorki topiku. Nie martw się tymi komentarzami bezdusznych osób.!!!ciekawa jestem jak oni by zareagowali na takie cos w swoim życiu.!!!no bardzo jestem ciekawa...!!! Nie macie szacunku za grosz.! Pozdrawiam autorkę,nic pewnie Cię w tym momencie nie pocieszy,ale może to i lepiej dla Twojego Aniołka,jeżeli miałby być chory a jego serduszko szztucznie podtrzymywane... I pamietaj dzieci nie umierają,one tylko zmieniaja datę swojego przyjścia... Trzymaj się...buziaki:)

Gość mężatka 30.............
co prawda nie lubię dzieci i nie planuję ich, po prostu mam własne zdanie na ten temat ale nie o tym chciałam napisac. Dla mnie to jest przesada żeby pisac coś takiego jak "jednego bachora mniej" :o Pewnie napisało to jakieś dziecko, któremu matka cukierka nie kupiła :o Pomyśl gdybyś idioto/idiotko straciła bliską osobę i ktoś by ci napisał "jednego palanta mniej, dobrze ci tak" itd jakbyś się poczuł/poczuła? Lepiej weź się za odrabianie lekcji bo do matury nie dojdziesz dziecko :o Autorko trzymaj się i jak chcesz się wyżalić to lepiej na innym forum, gdzie moderatorzy pilnują porządku bo tutaj tylko dzieci neo siedzą i wyzywaja sie na świat bo dostali szlaban i nie mają co ze sobą zrobić.

do wulgarnych- jesteście żenujące takie kobiety jak wy nie powinny się rodzić szkoda że was matki nie usuneły bo to wy jesteście bachorami do takich ludzi kompletnie nie mam szacunku to są dla mnie szmaty do podłogi sory nawet takimi szmatami to bym podłogi nie wytarła paranoja że takie szmaty się rodzą. Do autorki trzymaj się cieplutko będzie dobrze bądz dzielna.

Gość Mój Aniołek
już się pogodziłam z tym faktem pociesza mnie tylko to ze mimo wszystko dostalam becikowe

Gość Mój Aniołek
A w sypialni zbudowalam sobie maly oltarzyk mojego aniołka z jego zdjeciem z usg i kawalkiem padliny jaki po poronieniu wydalilam z siebie :(

Gość dfghj
myslslam, ze takie filmiki na youtube to beda wstawiac wyrosniete dzieci emo po stracie pierwszej gimnazjalnej milosci, a tutaj stara baba

Gość Magd11
Jestem w 24 tyg ciazy moge sobie wyobrazic jak sie czujesz ja na sama mysl mam lzy w oczach jak czytam o poronieniach..tak mi sie smutno zrobilo ...bardzo mi przykro ;( pomodle sie za twojego Aniolka..

Gość kachakrakow31
bardzo smutna historia.

Gość do stokrotka198514
wieśniaro kultury trochę!!!!