Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochana_misia

Marzenie ..i problem ( chodzi o chłopaków a właściwie...mężczyzn)

Polecane posty

Gość kochana_misia

No więc mój problem polega na tym, że fascynują, a właściwie chciałabym BARDZO mieć faceta. Lecz problem tkwi w tym, że nie chciałabym mieć chłopaka rówieśnika, lecz starszego, sporo starszego mężczyznę. Nie wiem czemu, i co się ze mną dzieje ale od ponad roku marzę by mieć faceta właśnie bardzo starszego ode mnie. Moi rówieśnicy a nawet starsi o ok. 4 lata mnie nie interesują. Wydają się być jeszcze tacy dziecinni nie to co dojrzały mężczyzna. Tylko problem tkwi w tym, że nie wiem jak podrywać takich starszych facetów, żeby nie wyjść na nachalną albo chichodajkę . Nie jestem jeszcze pełnoletnia ale to wszystko jest silniejsze ode mnie!! Jak ich poderwać i spełnić marzenie??

Gość kochana_misia
Na razie trenuję na sparaliżowanym dziadku koleżanki. Jest taki niedziecinny, nieruchawy i zawsze mu stoi :D

Gość kochana_misia
chetnie wchodzę starszym panom do wanny celem stymulacji ich narządów płciowych:classic_cool:

Gość kochana_misia
Potrafię pochłonąć waginą żółtą, gumową kaczuszkę kąpielową a seniorzy cieszą się, klaskają i ślinią obficie :classic_cool:

Gość kochana_misia
Bradzo prosze się nie podszywać za mnie...oj dzieci, dzieci...ale wam głupoty w głowie;( Normalnie jaakbyście się urwali z podstawówki!!;/ Żal mi was...

Gość kochana_misia
Żal mi też Azora sąsiadów, którego każdego ranka zmuszam do miłości oralnej ciamkając żwawo psią szminę :classic_cool:

Gość kochana_misia
Lubię czasem popatrzeć w nocne gwiazdy przez koński teleskop, acz koń ma być wiekowy i koniecznie gniady :classic_cool:

Gość kochana_misia
Kiedyś wcisnęłam sobie do pochwy wiekowego żółwia stepowego. To dopiero była jazda. Tyle dojrzałości wniknęło we mnie z głośnym chlupnięciem :classic_cool:

Gość orion in space
misia daj namiar i poklikamy bezpiecznie

Gość autorka tekstu (prawdziwa;)
DO: orion in space moje gg;12826270;)

Gość autorka tekstu (prawdziwa;)
Chcesz jeszcze adres i godziny przyjęć? Bo cennik ustalimy już niepublicznie :D

Gość dexter
Hehe. Co masz na myśli (na stałe czy na próbę, czy nie wiesz tak na prawdę na jakich zasadach?)? O ile starszego? Przeważnie siedemnastki szukają dojrzałego, ale żeby miał 24, max 25 lat. Czego chcesz od takiego faceta i mam nadzieję, że zdajesz sobie sprawę, że taki ma inne wymagania niż 17-21 latek?

Gość kochana_misia
o 21.00 to ja nie pisałam;)

Gość kochana_misia
O 20.57 też nie ja ;)

Gość kochana_misia
Ojcze Święty, jak mogłeś mi TO robić, przecież byłeś taki dojrzały... Dla Ciebie byłam tylko "kremówką" do schrupania...

Gość kochana_misia
Ojcze Święty, jak mogłeś mi TO robić, przecież byłeś taki dojrzały... Dla Ciebie byłam tylko "kremówką" do schrupania...