Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochana_misia

Mój wielki problem;(( Chodzi o facetów, a właściwie o mężczyzn;(

Polecane posty

Gość kochana_misia

No więc mój problem polega na tym, że fascynują, a właściwie chciałabym BARDZO mieć faceta. Lecz problem tkwi w tym, że nie chciałabym mieć chłopaka rówieśnika, lecz starszego, sporo starszego mężczyznę. Nie wiem czemu, i co się ze mną dzieje ale od ponad roku marzę by mieć faceta właśnie bardzo starszego ode mnie. Moi rówieśnicy a nawet starsi o ok. 4 lata mnie nie interesują. Wydają się być jeszcze tacy dziecinni nie to co dojrzały mężczyzna. Tylko problem tkwi w tym, że nie wiem jak podrywać takich starszych facetów, żeby nie wyjść na nachalną albo chichodajkę . Nie jestem jeszcze pełnoletnia ale to wszystko jest silniejsze ode mnie!! Jak ich poderwać i spełnić marzenie??

Gość kochana_misia
To dobrze, że mam dopiero 12 latek :D

Gość Ja w ogole nie bede mial wigil
Jesli bedziesz czekac az ktos taki sam do Ciebie podejdzie, to sie nie doczekasz. Starj sie usmiechac, wlosami sie bawic. To kreci facetow. Ile masz lat tak wgl . ?

Gość kochana_misia
Ej ..czujecie satysfakcję podszywając sie za mnie?/ Że ja mam 12 latek i wogóle....mam prośbę Ty podszywaczu za innych weź zacznij uczyć się do testu szóstoklasisty a nie wchodzisz na takie strony przeznaczone dla osób mądrych i którzy mają coś do powiedzienia. Dla Ciebie strony to na przykład..wolni farmerzy, stardoll, itp. Na pewno Ci się spodoba!;p

Gość Moze to i dobrze, ze szukasz k
ogos dojrzalego. Ja mam 21 lat, jestem facetem. Nie wiem ile Ty masz lat, ale powinnas, jak ktos tam juz napisal usmiechac sie sporo do ludzi. Zawsze sie im milej zrobi i to jest czesto zacheta, a nie kazdy jest jakis bardzo smialy :)

Gość Moze to i dobrze, ze szukasz k
I uwazaj na tych niby dojrzalych, bo roznie z nimi bywa, sam mam kolegow, ktorzy zachowuja sie bardziej nieodpowiedzialnie niz 15 latki.

Gość kochana_misia
No nie wiem czy uśmiech wystarczy... Odkąd pamiętam, ludzie szturchają mnie patykami i pytają "co to?" :classic_cool:

Gość orion in space
no misia co z tym namiarem do bezpiecznego klikania?