Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

a g n i e s z k a _

jestem wolna

Polecane posty

no to jestes w bledzie ja nawet na innego nie umiem spojrzec bo wiem ze ciagle mnie cos z tamtym laczy :( fajnie ze wrzucasz wszystkie kobiety do jednego worka, to ze taka dziewczyne poznalez nie znaczy ze wszystkie takie sa

Gość infantylne kozy
czy wy macie jakieś w życiu inne cele i hobby, oprócz zaciągnięcia tego chłopa do ślubu,na tym tylko się dla was swiat zaczyna i kończy?

Gość fajni faceci sa
"to ze taka dziewczyne poznalez nie znaczy ze wszystkie takie sa" bla bla bla i wciaz ta sama gadka. Gdzie ta wasza milosc, gdy facet przestaje byc atrakcyjny fizycznie, gdy przestaje z wami uprawiac seks, gdy traci prace i nie przynosi pieniedzy, gdzie wtedy szukac tej milosci, ktora rzekomo gory przenosi... a nie potrafi zapanowac nad waszymi malutkimi zachciankami i szukacie uciech u innego. Pytam sie, gdzie wtedy wasza milosc?

Gość uwazaj bo to dziala
tez w druga strone...

a gdzie wasza milosc gdzy kobieta tyje? gdzie wasza milosc gdzie rodza sie dzieci, kobieta jest zmeczona byciem robotem, kucharka, kochanka, matka, pracujac na caly etat? czemu nas zdradzacie? jakis ty glupi :o

Gość fajni faceci sa
"jakis ty glupi" Jak juz brakuje argumentow, to zaczyna sie obrazanie. I kto tu glupota moze sie pochwalic.

Gość fajni faceci sa
"a gdzie wasza milosc" Przeciez caly czas zaznaczam, ze jej nie ma. To ty twierdzisz inaczej.

Gość infantylne kozy
a g n i e s z k a _ a gdzie wasza milosc gdzy kobieta tyje? gdzie wasza milosc gdzie rodza sie dzieci , kobieta jest zmeczona byciem robotem, kucharka, kochanka, matka, pracujac na caly etat? czemu nas zdradzacie? jakis ty glupi otóz to ,właśnie do tego ciągle same dążycie,o tym marzycie ,do tego szybkiego slubu ,bachorów ,garów,a potem pretensje ,o wszystko do męża,nie możecie się teraz cieszyć życiem,bez tej qqrewskiej prozy życia?

Wolność nie przychodzi szybko, dziewczyna będzie wolna, gdy uwolni swoje myśli od chłopaka no można wstępnie założyć, że jesteście singielkami, ale czy to znaczy, że jesteście wolne i gotowe na kolejną miłość A poza tym bycie singlem wiąże się zazwyczaj z dość długotrwałym pozostawaniem bez partnera, z długimi samotnymi wieczorami, z pewną wygodą, nie powiem, że nie, ale czy Wy rzeczywiście jesteście singielkami?

Gość orion in space
czytam te wolne kobiety a tu masa słów o tych, byłych niby facetach albo chcecie cos zmienic albo zyjecie byłymi. jak tu maja fajni faceci podbijac czytajac o tamtych?:P

Gość Towarzysz Pierwszy Sekretarz
delikatna buz sam raz do dymania w biuzie i pojemna duzo spermy moze tam wtrysnac

Gość on30001
Agnieszko droga z takimi oczętami mozesz ich wszystkich zmieniać jak rękawiczki :) od dzisiaj jestem Twoim fanem :D

on nie jest dla mnie nieudacznikiem wystarczy ze on sie usmiechnie, powie agus i wszystkie smutki mi odchodza ale ma problem bo nie umie mowic o swoich uczuciach, lata za mna, ma usmiech od ucha do ucha kiedy mnie widzi, oczy mu sie swieca ale nie umie powiedziec co do mnei czuje, zaczyna sie pocic, denerwowac, podnosi glos ze on nie wie, ale zupelnie inaczej sie zachowuje

jestem gotowa mu swoja nerke oddac nawet! ale co ja mam zrobic :( on nie beirze tego na powaznie :( nie odzywalam sie juz tyle razy do niego mowilam koniec to po dwoch dniach 40razy dzwonil, bo mowi ze wariuje jak nie ma ze mna kontaktu ale zeby sie jakos ogarnac i powiedziec cos to ni cholery:o tyle tylko wiem ze jestem dla neigo wazna :( ale ja potrzebuje zeby czasem ktos do mnie podszedl i mnie przytulil :( on nawet tego nie robi bo nie lubi sie przytulac :(

ja tez nie lubie sie przytulac tak ze az mi zaraz ramiona odpadna:o ale lubie czaem sie do niego przytulic od tak po prostu, pocalowac dla niego rowna sie to jednoznacznie z seksem nie ma czegos takiego jak taki buziak bo po prostu mam ochote go pocalowac

Gość paraaram
ile lat ma ten niedoszły biorca nerki ? :P

Gość paraaram
no to powinien wiedziec już co i jak :O