Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

a g n i e s z k a _

jestem wolna

Polecane posty

Gość paraaram
aguś , ty to straszna gaduła jesteś , ty tak zawsze czy to tylko w zwiazku z tym twoim ...

A nie uważasz, że on nie chce się angażować, bo uważa, że Ty jesteś dla niego za młoda? On np. może się bać, że kiedy przekroczy 30, a Ty nawet ćwierćwiecza nie skończysz, wówczas znajdziesz sobie młodszego, dziś jesteś w nim zakochana, ale może on np. uważa, że po tych kilku latach zakochanie minie

Gość paraaram
wiesz to zależy jeszcze o czym się ględzi , bo jak paplesz bez sensu to to lepiej jakbyś nic nie mówiła , ale jak mówisz z sensem to kto wie ..., może ktoś to lubi ;) :P

to jest tylko 6 lat, fakt ze moge sie dla niego za mloda wydawac ale duzo razy mu udowodnilam ze mimo ze mam 21 lat, mentalnoscia i w ogole zachowaniem wydaje sie byc starsza ale nie o to chodzi jak moge sobie mlodszego znalezc? to ja tez moge teraz w druga strone myslec, ze on moze sobie kogos innego znalezc

Gość paraaram
ty romantyk , ty zapoznaj się trochę z pozytywizmem , to będziesz wiedział , że jak facet ma młodą i fajną .... (wiadomo co ;) ) to w życiu nie będzie miał takich głupich myśli :P

kiedys ktos mi pwoiedzial ze tylko madrzy ludzie duzo mowia bo maja o czym mowic.. :) :P wiem wiem skromnosc ;) ale powaznie, ludzie mowia ze lubie jak mowie bo to jest taki sposob mowienia ze mowie ciekawie, nie byle jak, nie o byle czym, ale wlasnie tak ciekawie ze az sie chce sluchac

Gość paraaram
sekunda , sekunda to ty się z nim zadawałaś jak miałaś..... o dzizus 15 lat ! hm, to i tak długo z nim jesteś wolę nie wnikać co wyście tam robili w tym wieku :P wiesz to taka podpucha , bo jestem ciekawy ;) :P

Gość paraaram
co do mówienia .. znasz tą fraszkę : "rad głupi ,że raz mądrego przegadał..." kończy się tak :"wiesz dlaczego dzwon głośny ?..."

Gość paraaram
uuuuu szkoda , źle cię zrozumiałem :O

Gość kokosowe ciasto
a pózniej płacz za nim ,ze lekkomyślnie postąpiła.Ech Ty flądro:D

bo pusty ale to nie jest tak ja w ogole lubie byc w centrum, lubie w ogole duzo mowic mam tez prace gdzie duzo mowie i sie w niej realizuje:P pozniej moze tez jakos to wykorzystam bo nie raz slyszalam ze nadaje sie na takie wypowiedzi wsrod wielu sluchaczy bo nie boje sie mowic kiedy duzo osob slucha i patrzy, poza tym duzo osob chwalilo moj glos ze spokojny, dobra dykcja itp

Gość paraaram
nie no tak szczerze , jeśli jest tak jak mówisz ,że nie boisz się dużego audytorium , i się nie peszysz to duży plus , mało osób tak ma , czemu nie poszłaśs na studia ?

przeciez ja studiuje ale studiuje zaocznie turystyke i rekreacje bo chce byc przewodnikiem ale juz jakos odchodze od tego zrobie licencjat z turystyki a pozniej jakos bede uderzac wlasnie w cos gdzie bede mogla wlasnie robic to co lubie czyli gadac nie wiem czmeu tak jest, kiedys jakos sie peszylam a teraz nie mam problemu zeby gdzies wyjsc na scene i mowic do tlumu ludzi, moze przez to ze wlasnie mnie wczesniej pochwalono za ten fajny i dobry glos

Gość paraaram
ach taak .. :) no tu studiuj pilnie , byłem jakiś czas temu w tym waszym poznaniu, najbardziej mnie rozbawiło , że w bazylice za właxczenie światła w kaplicy złotej bodajże , trzeba odpalić proboszczowi :)

no tego to ja akurat nie wiem ;) tak studiuj, mam 2 kola w piatek plus prace do oddania w sobote, nic sie nie ucze bo nie umiem sie zmusic tylko na kafe siedze :o a praca musi jeszcze miec zakonczenie i spis treci bo jest juz napisana ale nie ma keidy bo kafe wazniejsze:P

Gość paraaram
idę , bo mi zamkna biedronkę , a zanim się przedrę przez te śniegi to kto wie :)

Gość paraaram
witaj wśród uzależnionych :P

obiecalam sobie ze nie bede zlewac, tak jasne pierwsze zajecia pilna studentka robila notatki, a poznej sie zaczelo odpisywanie itp :P kolo nie jest trudne, zwykla pamieciowka dam rade:P nie ja pierwsza okryje sie hanba niezaliczonego kola:P

Gość paraaram
najważniejsze w studiowaniu jest znalezienie odpowiednio wiarygodnej osoby z poprzedniego roku , wtedy wiesz o co komu chodzi i gdzie nie warto się śpieszyć , ;)

mam juz taka jedna kolezanke co jej brat studiowal na tej samej uczelni wiec wszystko wie:P a ze ja jestem jej kolezanka wiec ja tez wiem ;P tak sobie mysle ze nie bylabym soba gdybym zrobila wszystko na czas i bym na czas sie uczyla smieszy mnie to strasznie ale w piatek pewnie bede miec sraczke:P

ale jak narazie to wszystkim od piatku mowie ze mam 2 kola i musze sie uczyc tia jasne jest sroda a ja jedynie wiem z czego te kola sa ;) wiem ze nie mam byc z czego dumna ale jakos tak nei moge usiasc i sie zaczac uczyc

Gość paraaram
aha, ta wiadomośc ostatnia była bardzo cciekawa :O , idę , czuje że jutrio znowu założysz jakiś temat ;)

Gość paraaram
DO NAUKI ! I TO JUŻ !! :) :p

prace trzeba napisac 3 zdania na koniec bo podsumowanie zrobilam w tabelce jak facet bedzie czytal te moje wypociny to nie wiem:P a na kolo mam jutro czas zeby sie uczyc i caly piatek bo koncze prace w piatek o 12 wiec styka :P oj nie bedzie tak zle, chodzilam na cwiczenia a pustej glowy nie mam wiec cos tam na pewno zostalo

Gość paraaram
czyli już nasiąkłaś studenckim trybem zaliczania ? tak zwany system 3 Z ?

Gość paraaram
gdzie ty chcesz tych turystów rekreacyjnie przewodzić , skoro nie znasz ostrowa tumskiego ? wstyd !