Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
WhitePower

powrót do naturalnego koloru włosów

Polecane posty

Witam, od 2 lat używam farby ziołowej Venita. (jasny brąz lub orzech) Farba ta dosc szybko sie spłukuje i pozostawia na włosach rożnego koloru refleksy (rudawy lub fioletowy w zależnosci od koloru farby). Moj naturalny kolor włosow to sredni/ciemny blond, taki troszke mysi, z przodu miałam zawsze jasniejsze pasma (wypłowiałe od słonca). Planuje w okolicach maja powrócic na naturalnego koloru. Na świeta po raz ostatni uzyje farby jasny brąz Venity. Czy do maja spłucze mi sie ten kolor zupełnie i nie bedzie żadnych refleksów? Prosze o rade jesli tez uzywałyscie tej farby i z niej zrezygnowałyscie. Wiem, ze trzeba odczekac miesiac od farbowania Venita, aby uzyc zwyklej farby. Powiem szczerze, ze nie chciałabym uzywac farby z amoniakiem który niszczy włosy. Czy o ile do maja spłucza mi sie refleksy po Venicie, wystarczy sam krem koloryzujacy, zeby pokryc całe włosy w tym samym kolorze? Czy bede musiała użyc srodków utleniajacych aby byl to ciemny blond ? (Obecnie mam wlosy do pasa i bede je troszkę podcinać aby jak najmniejsza długosc włosa byla "po Venicie", planuje je skrócic do połowy pleców). Proszę o porady. Serdecznie pozdrawiam:)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować