Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wkurrzony

Kobiety nic z siebie nie dają...

Polecane posty

Chyba nie rozumiem. Te dziury w rozmowie są na żywo czy chodzi Ci o rozmowy smsowe?

Wkurzony daj sobie spokój. Tutejsze dziewczyny a przynajmniej ich większość oczekuje, że nie będziesz patrzył na wygląd a na wnętrze. Wyobrażasz to sobie ? Masz w przyszłości uprawiać seks z wnętrzem, np ze śledzioną :classic_cool: Nie patrz na to co piszą te sfrustrowany kretynki. Mierz wysoko i ceń się chłopie. Choć przyznaję, że szukanie na necie nie jest właściwą formą bo tam znajdziesz albo roztytego poprawnie politycznego paszczura, albo zadufana w sobie laseczkę która wyżej sra niż dupę ma:P Poszukaj w realu kolego ;-)

Gość morelowy kolor
Po sposobie prowadzenia rozmowy :O Dla mnie jesteś nudny i niemęski.

Gość taneta
Wkurzony.....masz gg?

Gość Wkurrzony
Blablabla, a Ty jesteś brzydka i głupia, pasuje? Nie oceniaj kogoś gdy go nie znasz. A te dziury w rozmowie to na gg ;) hszonszcz - wiem, jestem przygotowany na tę babską krytykę. Dla mnie liczy się zarówno wygląd jak i charakter w równym stopniu i nie ukrywam tego. Co jest złego w tym, że chciałbym ładną dziewczynę? Paszczurem nie jestem, więc mierzę wyżej. Nie zamierzam być z kimś kto mnie nie będzie pociągał fizycznie. W realu z przyjemnością, ale mam opory niestety :/

Gość Wkurrzony
Mam, a o co chodzi? Wolałbym jednak tu pogadać :)

Gość morelowy kolor
No widzisz. Oceniłam cię prawidłowo. Ot kolejny obrażalski, nudny i niezajmujący facet. Nawet o zdjęcie takich nie proszę tylko spławiam :D

Gość Wkurrzony
A za co ja mam się niby obrażać jak cię nawet nie znam? Nie zwykłem obrażać się na literki w internecie :) A to czy nudny to radziłbym nie oceniać pochopnie, bo mnie po prostu nie znasz, kochanie :)

Gość Wkurrzony
Skoro spławiasz facetów, którzy mają coś do powiedzenia to boję się pomyśleć z jakimi sobie konwersujesz, nie zazdroszczę :D

morelowy kolor - a co ty soba reprezentujesz? co takiego osiagnelas? w ogole cokolwiek?

Gość taneta
Wkurzony a Ty jeszcze nie zdążyłeś się zorientować że na portalach typu symaptia,fotka to ludzie bardziej wirtualnie tam sobie tylko zajmują czas?wiele z tych profili to fikcja,znaleść kogoś normalnego do rozmowy i miłego spędzenia czasu nie jest takie proste...pamietaj że tam ludzie piszą wile rzeczy i nie koniecznie są prawdziwe......

Gość Wkurrzony
Wiem :) Jednak mimo to znalazłem kilka ciekawych kobiet, z którymi można interesująco popisać. Tyle, że są starsze niestety... A rówieśniczki albo młodsze to właśnie takie byle jakie pisanie. Tylko z tymi starszymi się dogaduję.

Gość morelowy kolor
mystery Ja tu nikogo nie szukam więc reklamować się nie muszę.

Gość marizadelka
Wkurzony, jeśli chcesz ciekawie pogadać z fajna dziewczyną to napisz do mnie gg 31284614 ;)

Gość taneta
Może dlatego że są bardziej zrównoważone i wiedzą czego chcą i jak prowadzic rozmowe by była interesująca,młode dziewczyny mają w ostatnich czasach problemy z określeniem czego oczekują od zycia...

Gość kksas
ile masz lat?

Gość Wkurrzony
45

Starsza kobieta to tez kobieta. :D Chyba, że szukasz nie tylko rozmóczyni ale kobiety na resztę życia. A taka młoda niewiasta w końcu i tak stanie się "starszą kobietą" więc może warto jej dać szansę. :D

Gość Wkurrzony
Zgadzam się. Rozmowa ze starszymi jest bardziej konkretna i ciekawsza po prostu. Nie ma dziwnych fochów i niezdecydowania. Mam 22 lata.

Taneta - żeby poprowadzić rozmowę nawet o wysokim stopniu zainteresowania, nie trzeba wiedzieć czego się oczekuje od zycia. :D Ręczę Ci za to. :D

Gość taneta
Wkurzony jak pisałeś starsze to sądziłam że sam jesteś powyżej 20 roku życia.Chcesz powiedzieć że nie spotkałeś normalnej kobiety młodszej którą byś zainteresował sobą

Gość Wkurrzony
Jem kupe

Gość rybka bez płetwy grzbietowej
Przecież to jakiś frustrat :D I nerwus :D

Gość kksas
wczoraj czytalem jakis topik co kolo podal maila,to podobno pelno bab z kafe napisalo. zrob to samo:D🖐️

Gość taneta
Brum.....pewnie że tak:)masz rację...........pod warunkiem że masz dobrze poukładane w głowie..........niektórzy różnie rozumieja zainteresowanie :)

Gość rfgedrgde
mnie tez irytuja odpowiedzi moich kolezanek typu aha, heh... p.s. jestem dziewczyna

Gość No właśnie tak to jest
dlatego lepiej jest już wejść na czat, przynajmniej rozmowa jest w czasie rzeczywistym, jeśli jakaś nie odpowiada - zmieniasz okno. Polecam ci np gochat.in, dużo fajnych dziewczyn i właśnie chętnych do rozmowy