Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolaalaaaa

jak przeżyć rozstanie ....

Polecane posty

Gość lolaalaaaa

Mam 23 lata za mną 4letni związek następny 2,5 letni i mieszkanie z facetem , ostatnio jakaś nieudana przygoda z gangsterem . Jestem załamana boje sie ze juz nie znajdę kogoś odpowiedniego dla siebie jestem ładną brunetką w miarę szczupłą niby mam powodzenie ale nie mogę trafić na odpowiednią osobę i boje sie ze juz nigdy nie trafie jestem na 5 roku studiów kończę je i wracam do malej miejscowości chodzę po dyskotekach ale nie mogę spotkać nikogo odpowiedniego dla siebie a teraz jeszcze po tym bogatym gangsterze każdy będzie mi sie wydawał bez perspektyw na przyszłość . Ciągle tylko znajomi biorą śluby a ja samotna bez nikogo nie potrafię byc sama nic nie robię tylko siedzę i sie dołuje chce mi sie płakać !!!!!!!!!!!!!!!!!! wydaje mi sie ze w moim wieku większość facetów tych fajnych jest już zajęta

Myślę że przyda Ci się odpoczynek od facetów. Na wszystko przychodzi odpowiednia pora, każdy kto ma się zjawić w naszym życiu zjawi się, tylko musimy uzbroić się w cierpliwość i przede wszystkim mieć 'czyste myślenie' - chodzi mi o to że nikogo nie będziesz wspominać ze swoich byłych ani porównywać ich z każdym nowo poznanym mężczyzną. Zresztą ja poznasz kogoś kto będzie dla Ciebie, będziesz wiedziała że to jest TEN. ;) Głowa do góry!

paparazzo- ma racje, na kazdego przyjdzie pora. Czasem warto odczekac, odswiezyc umysl. Jak bedziesz siedziec w domu i sie zamartwiac to nic Ci to nie da, jedynie to ze bedziesz sie gorzej czula. Odpocznij sobie, zmieni sie Twoje myslenie. Nie ma nic na sile, natrafisz pozniej na takiego osla i po co Ci to:)