Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozczarowana kohcanka

Chłopak mnie rzucił po pierwszym razie :(

Polecane posty

bylam dziewicą, ale nie było krwi, on wszedl nic nie czułam, potem spytałam "to już? " poszedl sobie. moze myslal że go oszukalam i nie bylam dziewicą ? :P jego umiejętnosci łozkowe były tak marne że nawet dziewicy by nie zaspokoił faceci gnojki nie lubią szczerosci ;/ w ogole małego miał i włosy na tyłku ale już tego nie komentowałam oprócz "a ta gumka to chyba za duża? " a takiego casanowe zgrywał. ma na imie Jan i jest z Wawy uwaazajcie na niego bo to gawędziarz erotoman a spuszcza sie po 5 minutach

Gość rasistka i basta
dziewica i taka obcykana, skąd wiesz, że miał małego?

Niestety za głupotę trzeba płacic :( I kto mnei teraz zechce na żonę, skoro nie jestem już dziewicą? Co mam zrobic?

Gość Beeeelll543
hahaha ale sie uśmiałam :D:D

Seks to tylko seks. Nie ma gwarancji na zaspokajanie. Chcesz mu, robisz mu. Chcesz by on tobie, to go kusisz by on tobie. Inaczej, pies lichy i suka łacha.

hmm stąd wiedziałam bo wczesniej sie spotykałam z kolesiem ktory miał dużego , i nie uprawiałam seksu z tamtym bo on nie chciał w gumce a ja nie chciałam syfu złapać

Gość Sylwia7741
Chodzilo mu tylko o seks a nie o ciebie.bedziesz miala nauczke.

Gość psia buda
Takie żenujące aż żygać się chce. Nie masz nic wartościowego do powiedzenia to spadaj z kafe.

ten sflaczały gnój mial tak mniej niż 175cm brzydkie nieszlachetne rysy, czarne włosy i ciemne oczy, uważajcie na niego, do tego nie mógł zdać prawka około 7 razy albo więcej wiec mocno tępy był

Gość Szywia7741
Do psia buda przepraszam do kogo byl ten ostatni post? To ze nie jestes juz dziewica to nie znaczy ze kogos nie znajdziesz i nie wezmiesz ślubu.

Gość AlbertoCostaKupaOstra
a kobiety uwielbiają szczerość Kochanie wyglądam Grubo???? Nie nie wyglądasz Mówisz tak tylko nie jesteś szczery - idź do diabła! Kochanie wyglądam Grubo???? Tak wyglądasz Ty parszywy draniu jak możesz mi to mówić - idź do diabła!

Gość gość
Mialam cudownego chlopaka, on- staral sie o mnie przez calutkie 3 lata, bylismy ze soba dokladnie rok. Niestety, postanowil mnie zostawic, powód? Znudzilam mu sie, nie kocha mnie juz i ogolnie ma mnie zupelnie dosc. Ja przez te 3 lata jego staran, nie chcialam go, bo nie chcialam sie z nikim wiazac, a on swoim nachalnym namawianiem mnie sam do siebie mnie zrazil, dopiero wtedy jak zaczal "podbijac" do innej dziewczyny na moich oczach to mnie cos tknelo i dalam mu ta szanse i zakochalam sie w nim na zabój. Musiałam go odzyskać. Postanowiłam spróbować uroku miłosnego u rytualisty perun72@interia.pl , i na szczęscie nie zawiodłam się. Facet wrócił i jesteśmy ze sobą szczęśliwi.

Gość analizatorka
autorko jesteś tak beznadziejna że brak słów

Gość gość
Co tu dużo pisać. Niedowiarków i tak nie przekonam, mi się udało odzyskać miłość mojego życia. Pomógł mi w tym rytuał Archanioła Haniela z http://magia-anielska.pl a i nie warto używać czarnej magii bo niesie negatywne konsekwencje.