Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Joasia_mad

Ból nerki

Polecane posty

Gość Joasia_mad

Witam:) Od 2 dni boli mnie prawa nerka. Boli mnie czy sie ruszam, czy sie nie ruszam. Dodam ze w tym samym dniu co zaczęła mnie boleć byłam na areobiku, być może mnie przewiało, ale ogrzewam ta nerke i już powinno przestać a tu nic. Przy oddawaniu moczu nic mnie nie boli, jednakże są momenty gdzie przez półgodziny musze kilka razy chodzić za swoja potrzebą. I w zwiazku z tym, miał ktoś coś podobnego?? Warto udać sie do lekarza, czy jednak poczekać i może minie?? A i jeszcze jedno: teraz mam 19 lat, w wieku 6 lat miałam operowaną tą nerkę ( była to wada wrodzona) Pozdrawiam i liczę na odpowiedzi:*

Gość można wygrzewać
nierki, wiadomo ze nie siedziec z podgrzewana poduszką 24/h. mnie kiedyś tez pobolewało w okolicy lewej nerki, głównie gdy leżałam. żadnych innych poroblemów oddawaniem moczu nie mialam więc przeczekałam to i przeszło. ale jesli mowisz,, że w ciągu pol godziny latasz co chwile do ubikacji to radziłabym iść na badanie moczu. idź do zwyklego lekarza po skierowanie.

Ja bym proponowała coś zażyć. Urt-oil z nafta oczyszczona jest dobrym środkiem, dobrze działa na nerki, może nawet zlikwidować ten nieprzyjemny ból. Nie kosztuje za dużo, więc w zasadzie każdy może obie na niego pozwolić. Dobrze coś takiego mieć pod ręką w razie potrzeby.