Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Don Frechette

Petycja o najwyższą karę dla osobników którzy urwali psu głowę!!!

Polecane posty

Pamiętacie sprawę o psie rasy Husky który został przywiązany - przez 3 pijanych chłopaków- do samochodu linką holowniczą i tak długo włóczony aż mu głowa odpadła??? Jest grupa ludzi która pragnie aby ci zwyrodnialcy zostali surowo ukarani, a nie jak w Polsce ustawa przewiduje - 2 lata pozbawienia wolności. Taka kara to kpina!!! To jest link do petycji którą należy podpisać: http://www.petycje.pl/petycjePodpisz.php?petycjeid=6148&podpis_rodzaj=1 Jeśli nie jesteś obojętny na los zwierząt i nie zgadzasz się aby takie bestialstwo przeszło bez echa - proszę podpisz!!!

Gość Bazienka :) :)
Ścierwa (rodzice tych trzech cweli) powinni być oblani benzyną i podpaleni, żeby więcej nie napłodzili takiego ścierwa a jak się ruchają to niech potem to wychowują.

Gość sdgsdshsdgsdfgdfs
Nie napisze,bo ile niby mieli by dostać za zabicie psa??Dożywocie :P i miałoby ich państwo z także moich podatków utrzymywać :( chyba Cię pogięło :P 2 lata wystarczą!!

Jakbym dostała w swoje ręcę matkę i ojca tych trzech pierdolonych ścierw, którzy zabili tego biednego pieska :( to bym im popodrzynała gardła. Co za kurwa tak wychowała dziecko?

Gość yujuk
Podpisałam.

Gość nie ma litosci dla zwyrodnialc
Podpisalam petycje. Najwyzsza kara i niechby znalazl sie tam jakis milosnik zwierzat ktory im pokaze co to bol. nie ma litosci dla okrucienstwa!!!

Gość sdgsdshsdgsdfgdfs
Don Frechette Ale na mawiasz do czegoś nie potrzebnego.Niech policja i sądownictwo zajmie się sprawami naprawdę ważnymi (porwania,zaginięcia,gwałty itd.) a nie ludzie bardziej przejmują się pieskami niż ludźmi-przecież to chore!! A nie rusza Cie to że za gwałt jest taka mała kara??I tak ciężko ukarać sprawcę.O to już petycję nie napiszesz :(

Gość likwnia
Nie możemy tolerować okrucieństwa. Dziś zablili psa, jutro zabiją człowieka.

Tym trzem ścierwom i ich rodzicom powinna być zasądzona kara śmierci, żeby jak najszybciej wszyscy byli w piekle. Popieram autora

Gość likwnia
A skąd Ty wiesz co go rusza a co nie? Nie można tolerować okrucieństwa. To, że uważam, że za takie coś należy surowo karać, nie oznacza, że nie myslę tak samo jeśli chodzi o przestępstwa wobec ludzi. Jedno nie wyklucza drugiego. Chcesz żyć w państwie, w którym toleruje się bestialstwo?

Gość 4324234
sdgsdshsdgsdfgdfs Nie napisze,bo ile niby mieli by dostać za zabicie psa??Dożywocie i miałoby ich państwo z także moich podatków utrzymywać chyba Cię pogięło 2 lata wystarczą!! za takie cos to rzeczywiscie mogloby byc dozywocie. albo przynajmniej 25 lat bez mozliwosci warunkowego wyjscia. Jak kogos nie wzruszaja nawet zwierzeta to jest tez ten argument, zeby skrajnych zwyrodnialcow izilowac od resztyspoleczenstwa. Raz zrobili to z psem, za drugim razem bedzie ktos z was... A 2 lata - jesli to pierwszy wyrok, nawet siedziec nie pojda, dostana zawiasy...

Gość blosk
No i co z tego, że to pies? Tak samo cierpiał jak człowiek by cierpiał. A jeśli cię to nie obchodzi to pomyśl inaczej. Ktoś kto był w stanie tak postąpić jest psychopatą i nie wierzę, że nie stanowi zagrożenia także dla ludzi. Prędzej czy później jakiś człowiek może paść ofiarą takich czubów

sdgsdshsdgsdfgdfs Ja akcję tylko rozprzestrzeniam, bo najbardziej boli mnie los tych bezbronnych zwierząt. To jest moja bolączka, oczywiście nie zgadzam się z każdym przejawem okrucieństwa jakie może spotkać również człowieka (gwałty, pobicia, zabójstwa). Prawo działa różnie i dziwnie. Jeśli ktoś propagowałby jakąś petycję w sprawie np. gwałciciela to bym poparła, zgodnie z sumieniem. Nie wiem jak Ci to wyjaśniać - po prostu staram się jak mogę naprawiać Świat. Ktoś reaguje na los ludzi, ktoś na zwierząt. Kropla...

jak matka normalnie wychowuje i zajmuje się dzieckiem, to nie ma ono w sobie pociągu do zadawania bólu niewinnym stworzeniom :( Boże jak mi szkoda tego pieska, na pewno wiele się wycierpiał, bo byl przyzwyczajony do tego, że ma dom, a został oddany do schroniska. I zabrany przez to jebane ścierwo!!!!!!!!!!!!!!!! Jestem przekonana, że matki tych jebanych ścierw, to kurwy z drogi, które nie miały ochoty wychowywać swoje dzieci, bo nie miały z kim (nie znały ojca zapewne) Pomyślcie o bólu właściciela, który być może musiał oddać pieska i zawiózł go do schroniska, z nadzieją, że ktoś o dobrym serduszku go przygarnie ... i dowiedział się w gazetach, że 3 ścierwa sprawiły mu śmierć w torturach :(:(:(:(:(:( Chciałabym zobaczyć mordy tych, co te ścierwa tak wychowały. Sądzę, że byli gwałceni w dzieciństwie przez alfonsów swoich matek, bo takie okrucieństwo NIE JEST NORMALNE. TRZEBA TĘPIĆ TAKIE ŚCIERWA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość sdgsdshsdgsdfgdfs
Don Frechette Tylko zauważyłem że na tym forum dla większości kobiet liczy się bardziej życie jakiegoś pieska niż życie innego człowieka(nie mówię tu o tobie bo za mało napisałaś żebym mógł Cie ocenić pod tym względem)-a to jest dla mnie nie pojęte wręcz!!!!!

Gość *Proszę*podpisz*
Każdy krok w kierunku zwalczania znieczulicy i okrucieństwa jest ważny i cenny. Jakby każdy robił coś w tym kierunku świat byłby o wiele lepszy. Dziękuję Autorce za ten link -podpisałam. Nie możemy tolerować zła i okrucieństwa... A jeśli ktoś nie rozumie, że zwierzę też cierpi, to pomyślcie sobie, że jeśli ktoś ma sumienie zrobić coś takiego z bezbronnym psem, to tak samo któregoś dnia będzie miał z bezdomnym, z napotkaną staruszką, z dzieckiem... z przypadkowym przechodzniem. Z każdym. Trzeba zwalczać każdy przejaw okrucieństwa!

Gość *Proszę*podpisz*
sdgsdshsdgsdfgdfs na jakiej podstawie wyciągasz takie wnioski? Okrucieństwo trzeba zwalczać -koniec, kropka. Tu nawet nie chodzi o życie -tu chodzi o sadyzm i śmierć w torturach.

Gość 4324234
sdgsdshsdgsdfgdfs- a ja zauwazylam, ze osoby co lubia zwierzeta sa z reguly dobre i madre z natury. Takie osoby nie krzywdza nikogo, ani zwierzat ani dzieci. Niestety w Polsce jako kraju niskorozwinietym cywilizacyjnie pokutuje jeszcze takie nastawienie, ze zwierze sluzy do wlozenia do gara, i tyle. Ty po prostu za bardzo sie do tego zwyroodnienia przyzwyczailas. Mi zal kazdego jak cierpi, zarowno dzieci jak i zwietrzat. ZWierzeta nie cierpia mniej.

SDSFF...... Egoisto pomyśl o tym, że sam kiedyś będziesz miał pieska, który np. się zgubi i te 3 ścierwa wyjdą z więzienia po 3 latach i bestialsko go zamordują ... Pieski są takie kochane i bezbronne. Jak można urodzić takie COŚ, co morduje biedne pieski? Kim jest matka tego śmiecia?

Gość poooooodpisalam
qrwa no ...sqrwysynstwo sie szerzy qrwa..

Gość sdgsdshsdgsdfgdfs
4324234 A czy ja napisałem że mi nie jest żal,ale bo że to pochwalam co oni zrobili??Ja po prostu uważam że 2 lat wystarczy i żeby wymiar sprawiedliwości zajął się ważniejszymi sprawami które w Polsce są lekceważone.