Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maneea

nie podobam się mojemu facetowi

Polecane posty

Gość maneea
zastanawiam sie nad wizyta u psychologa

Gość maneea
dzieki bardzo Pani psycholog, musze myslec o sobie, slyszalam, ze jak myslimy o sobie tak odbierają nas inni

Gość absolwentka psychologii
dokladnie. to dziwne ale faceci to typ sprezynki.... sama pewnie zauwazylas ze czasem ON sam niewiedzac dlaczego chce byc sam.... jesli wtedy dasz mu spokoj to on wroci jeszcze bardziej steskniony itp. to nie ich wina... musimy nauczyc sie rozumiec siebie...

a psychologiem jestem dla wlasnych potrzeb zeby walczyc z tesciowa :D obecnie por. sil powietrznych. ale jak cos to pisz do mnie slonko emma86@onet.eu

Gość maneea
to nie bedzie latwe, bo zawsze wydawalo mi sie ze jak usiade na koncu ko ktos przyjdzie i mnie przesadzi. A znasz moze ksiazke wartą polecenia na temat samooceny itp?

Gość Zemeckis
Tylko, żeby on się nie stał egoistą bo wtedy będzie miała ładnie. Weroniko co u Cibie? :D

1. nie mam na imie weronika :P 2. nie wiem skad twoje dziwne przeswiadczenie o tym ,ze jestes czlowiekiem drugiej kategorii... najwazniejsze co ty myslisz o sobie. jesli zle myslisz to zrob cos by myslec ,ze jestes super. tu sie wszystko zaczyna....

Gość maneea
dziekuje Ci bardzo

Gość Zemeckis
Masz masz, ale nie będę Cię męczył chciałem tylko wiedzieć, co u Ciebie, ale skoro to nie Ty, to znikam spać.