Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

riddick1984

Drogie Panie jak was zrozumieć:)

Polecane posty

Tak sobię myślę jak zrozumieć kobiety...możę znjdę tu mądre życiowo które mnie uświadomią w mojej nieświadomośći.

Gość pulchniutkaaaa
nas nie da sie zrozmiec bo w wiekszosci same siebie nie rozumiemy...przynajmniej ja tak mam.... a czego dokladnie w nas nie rozumiesz?

no generalnie WSZYSTKIEGO ci nie wyjasnimy bo nie wiemy co cie nurtje, wiec moze jakies blizsze kwestie??

Gość pulchniutkaaaa
bolubia was zdobywac...a taki ignorant jest duzo ciekawszym egzemplarzem niz ten co sam zabiega i sie stara

3 kobiety, które poznałem powiedziały mi ,że jestem dla nich za dobry:(. Osobiście żenada jak dla mnie bo tzn ze lepiej być gnojkiem i zdradzać na każdym kroku wtedy kobieta dostrzeże jaki facet jest cool.:(

Gość prawdepowiem
Dlaczego wolimy chamów? Zazwyczaj dlatego że oni mają "jaja" i nie boją się np.dostac w ryj kiedy trzeba stanac w obronie, lepiej chama który twardo stąpa po ziemi niż lame która nie wie co ze sobą począc :)

Ja będąc kobietą, sama tego nie rozumiem.Dlaczego kobiety wolą chamów i jeszcze się ich tak kurczowo trzymają pomimo złego traktowania. Może lubimy się użalać się nad sobą, jak to nam źle bo ten "cham" robi to lub to ?

Gość pulchniutkaaaa
oj tam od razu lame dziewczyny tacy tez sa slodcy ale na jakis czas:) widocznie trafiles na kobietyu lubiace jak facet traktuje ich z gory :)albo jestes ciepla kluska

ja stanowczo chamom mowie NIE! moj facet chamem nie jest i nie byl ale jak trzeba bylo to umial pierdolnac. wiec dziewczyny, nauczmy sie rozrozniac: - chamow - dupkow - meskie cipki - dyzio-marzycieli

Gość prawdepowiem
ciepłe kluski sa najgorsze :) kobiety jak mężczyźni teź lubią jak przez jakiś czas facet się do nich nie odzywa, nie mówi ciągle jaka to ona nie wspaniała, przynajmniej ja tak mam i wiele moich koleżanek z pracy. Bądź bardziej męski i będzie dobrze powodzenia!

Gość beoatryce
a jaki jest ten męska cipka ??? ciekawe określenie :D

Gość pulchniutkaaaa
kurc t poprose o jakies rady w jaki sposob to rozroznic bo poki co na samych dupkow trafiam albo ciepleeeeee kluchyyy... powoli mam doc facetow czy nie ma na tym swiecie porzadnego meskiego czulego faceta czy wymagam tak duzo ??;)))

Gość kyoala
męska cipka to chyba to samo co dupek

to taka bidula, ktorej jak powiesz: -ze snieg jest czerwony to przytaknie, - jak zapytasz czy chce schabowy czy kluski na parze to powie... NO!

Gość nnNoName
a ja z kolei nie rozumiem facetow:( chcialabym zeby ktos byl wlasnie taki słodki i kochany, a tak sie musze domyslac o co mu chodzi.

Gość A, skoro teraz doprecyzowales
to moge Ci odpowiedziec: normalne kobiety wola dobrych mezczyzn. Chamow wola idiotki. Jesli sie zastanowisz, jakie sa powody, ze wolisz idiotki, bedziesz mial odpowiedz ;-)

Jak facet jest super romantykiem to jest ciota a jesli cham to slowo romantyzm jest mu obce.Najlepiej jest być po środku:)

Gość kubusieknone12
A ja się założę, że potrafisz obrazić kobietę ;) Widziałem na tym forum panie, które błyskawicznie rozpracowywały dżentelmenów i jednym zdaniem doprowadzały ich do dzikich wybuchów furii, albo chamskich i idiotycznych wyzwisk. Oj, są tu wyjadaczki, które się łatwo w konia zrobić nie dadzą :D

Ja uważam się za bardzo spokojną nieśmiała osobę i nie uważam, żebym była z chamem a wręcz przeciwnie mój facet jest bardzo kulturalnym człowiekiem i zajebiście zaradnym, nie daje sobie w kasze pluć i zawsze swoje wywalczy.Taki facet to skarb. :-)

riddick... przesadzasz... romantyk a ciota to dwie rozne rzeczy... ale jak juz przejaskrawiasz, to tak... jak romantyk przegnie w zla strone to mu do cioty niedaleko... swoja droga mam swietnego kumpla, przystojniacha, swietny sluchacz, mozna z nim konie krasc, romantyk (w dobrym tego slowa znaczeniu) i nie moze znalezc kobiety... chyba faktycznie tak jest ze wiekszosc bab woli idiotow :O