Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

riddick1984

Drogie Panie jak was zrozumieć:)

Polecane posty

Gość pieczeń ze śliwkami 4
:D Ja też odniosłam wrażenie, że to osobowość psychopatyczna. Zwłaszcza że statystycznie 3% populacji jest nią dotknięta. Zwłaszcza mężczyźni. A reakcje i zachowanie autora są wręcz podręcznikowe :D

O proszę. Już drugą osobę wyprosił (też bardzo niegrzecznie i dosyć chamsko). A to szanowny panie nie twoje forum a publiczne. Każdemu tu wolno zajrzeć, przeczytać, napisać i skomentować :D Ty nie jesteś miły, ani dla pań, ani dla panów. Ty jesteś miły dla tych, którzy ciebie chwalą, grzecznie ci przytakują, względnie, delikatnie konwersują :D Dla zainteresowanych http://www.antidotum.wodzislaw.pl/Nr10/Ze%20swiata.htm

Gość llallallam
łojciec , ja , przykłądowo bardzo chętnie bym cię pojechał ,ale zrozum ,zę nie ma za co no , jesteś nudny ...

Gość wasz wróg publiczny
A czym ty sie kierujesz? wlasnym kutasem? dobrze ze dziewczyna czyta.

Gość llallallam
pieczeń , na co to antidotum , nie będę tam zaglądał , bo cholera wie co tam jest :P

Gość szyszuniawiesz
fakt - nudny i chamski :O

O psychopatii. W skrócie i ostrzegawczo. Taki poradnik dla pań.

coz wpadla tu cala banda blyskotliwcow wiec pora mi stad isc... bo wstyd z takim towarzychem...narka :D:D:D::D:D:D:D:D:D

Gość llallallam
aa , to nie o mnnie :O kolejna porażka , chociaż kto wie może jestem psychopatą i o tym nie wiem , ? to możliwe ?

A miłej nocy i spokojnych snów :)

pieczen sliwkowa mozesz sobie pisac co chcesz nie podlizuje sie Tym ktorzy mnie chwalą a tym co mi jadą po prostu bronie się. Być psychopatą a człowiekiem który nie da sobie napluć w kaszę. A ty badz molem ksiązkowym..Proponuję swoje zycie tez napisz i opraw w okladkę

Jak najbardziej. Choroby psychiczne są dosyć podstępne. :)

Gość llallallam
ja słyszałem , że większośc psychopatów , nawet o tym nie wie , że są :) ogląda siętego doktora housa , a co ?! :)

Wiesz co... zarzuciłeś tu komuś brak inteligencji, czy nieuctwo (nie pamiętam a czytać mi się tego jeszcze raz nie chce) a sam teraz wychodzisz na wielkiego przeciwnika czytania. Dziw, że wiesz, które klawiszki wciskać na klawiaturze. Rózgą w łepek wbili?

Na tym polega cała zabawa z chorobami :) Przyznaję, że moją ulubienicą jest dwubiegunowa afektywna. Strasznie podstępna, potwornie wyniszczająca, nieuleczalna. Choć miewamy pewne sukcesy w łagodzeniu objawów :D

Gość llallallam
ja chcę pieczęn ze śliwkami !! nie zrozum mnie żle ,chodzi mi o taką prawdziwą :)

Gość llallallam
dwubiegunowa afektywna ? nie brzmi to najlepiej :O

Teraz to brzmi świetnie. Kiedyś się toto nazywało "paranoja maniakalno-depresyjna", ale zmienili nazwę, bo brzmiało zbyt strasznie :D Pieczeń ze śliweczkami robię na święta. Będzie dziczek :D

Gość llallallam
pieczeń , on chciał cie wykończyć :) czy z tobą skończyć , :) jakos tak :)

Gość llallallam
sekunda , manikaalno depresyjna ? to ja coś takiego mam , na bank , co znaczy nieuleczalna , żarty sobie robisz , o ja cię nie pierniczę , a myślałem że umrę jak porządny czowiek na fenyloketonurię :O

To dobrze, że ci się nie chce. Miły i tak nie byłeś nawet przez chwilę więc strach pomyśleć, co mógłbyś pokazać dalej. I owszem, zrobię coś właściwego sobie - poczytam. Ty też zajmij się czymś właściwym sobie - sodomią dajmy na to bądź wybij komuś okno (jak na psychopatycznego dżentelmena przystało) no i zajrzyj na sympatię. Wszak wieczorne walenie konika na społecznościowym portalu to świętość :D Oj ty kulturalna patologio... za romantyczna :D

Gość llallallam
a ty czasmi ojciec cie nie wolal do wanny jakbyś mógł sprecyzować o co ci czai , bo to nie za bardzo gramatyczne , a wiesz ja mam taką dysfunkcję , że jak ktoś niegramatycznie to nieczaję :)

Ja tam zawsze chciałam umrzeć na syfilis, ale kto wie... wszystko przede mną. No chyba że dorwie mnie wcześniej miły i kulturalny dżentelmen - fan sf (po nicku wnioskuję) - to umrę... ze śmiechu :D

Gość llallallam
syfilis ? czy w tej chorobie końcowym etapem nie jest nerwowa delirka ? to już lepiej może z przepicia ? , objawy poddobne a o ileż to przyjemniejsze :)

Gość llallallam
nie konia tylko dzika , trza czytać ze zrozumem !

pieczeń wolę być fanem sf niz czytać bezsensowne ksiazki o psychologii..pewno moczysz się w nocy skoro tym się intersujesz