Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

riddick1984

Drogie Panie jak was zrozumieć:)

Polecane posty

ja akurat jestem wybuchowa, wiec i zdarza mi sie wsciekac nawet jak wiem ze nie mam racji... ale summa summarum... wracam z podkulonym ogonkiem i przepraszam :)

Gość tancereczka00294856443
Ale tu nie chodzi o to, czy ty jesteś romantyczny, czy nie. Ty jesteś zwyczajnie nudny :O Tak wynika z tego co piszesz :O

mysle, ze to nie koniecznie sie tyczy plci, mysle, ze bardziej tyczy sie tego jak jestesmy wychowani. bo powiem ci ze faceci sa strasznie zaborczy i jak widza ze nie maja racji to tez czesto krzycza w nieboglosy, ze to nieprawda :D

Gość tancereczka00294856443
Nikt mi też tego nie zabrania a ty wyciągasz błędne wnioski z błędnych przesłanek. Bo to nie jest tak, że kobiety nie chcą romantycznego - chcą, ale ty nie jesteś romantyczny (albo jesteś tylko nie potrafisz tego pokazać). Nieprawdą jest też, że chcą chama - nie chcą. One chcą faceta ciekawego i z ikrą. A ty jesteś flakowaty, nudny i smutny. taki trochę emo pozbawiony wdzięku. Takie jest moje zdanie.

"3 kobiety, które poznałem powiedziały mi ,że jestem dla nich za dobry . Osobiście żenada jak dla mnie bo tzn ze lepiej być gnojkiem i zdradzać na każdym kroku wtedy kobieta dostrzeże jaki facet jest cool." Może to przykre, ale może niepotrzebnie wziąłeś je dosłownie. Taki tekst to tylko standardowe usprawiedliwienie przecież, a nie prawdziwy powód. Nie chciały cię ranić, biorąc winę tego, że się nie udało na siebie :O

A ty tancereczko to jesteś zwykłą hejterką.pewnie nawet nie rozumiesz tego słowa, bo ubogi zasób twych słów daje o sobie znać. Skoro nie umiesz pisać z kulturą to sory.Łatwiej jest komuś cisnąć niż pisać z sensem...Więc nie hejtuj, nie bądź dziwna.

moj facet jest skarbem! tancereczka... mnie zastanawia skad wiesz jaki jest autor?? bo ja nie wiem. zwlaszcza ze nic o sobie nie napisal. i mozesz mi wierzyc, ze sa laski ktore lubia chamow i kootasow!!

a durden dobrze pisze.... ten tekst o byciu za dobrym jak dla mnie zbyt wyswiechtany ale sa tacy co sie nim jeszcze posluguja

Gość kubusieknone12
Tancereczko... jesteś kobietą? Tak pytam by uściślić bo właśnie wygrałem zakład. Pan romantyk "nigdy nie obrażę kobiety" właśnie obraził cię w obu swoich postach. Mówiłem ci kolego, że tu są wyjadaczki :D Wypuściłeś z siebie chama i to bardzo szybko 🖐️

Gość llallallam
o matko , tak napisała ,że jestęs nudny bo tak myśli a ty zamiast się zastanowić to od razu ją lekceważysz ,

i wzajemnie... nie wszystkie baby to pustaki :D tylko musisz zmienic kafele na real bi tutaj masz takich pod dostatkiem :D glowa do gry :D

Gość ja też z dolnego
Lekcewazy? On ja obrazil i zwyzywal. kubusieknone12 mial racje. To zwykly cham i pierdola a nie facet :P

kubusiek fakt napisalem ze nie obrażę kobiety ale NIE NAPISAŁEM żę nie potrafię obrazić kogoś kto mnie obraża..pozdro dla kumatych:)

Gość kochana_misia
A w którym miejscu ty jesteś taki subtelny i romantyczny? Jak cię po główce głaszczą? Dziewczyny ci powiedziały, że jesteś za dobry by po gębie nie dostać bo jakiś furiat z ciebie :O

Gość kubusieknone12
No masz... ja cię miałem za psychotyka a ty jesteś raczej schizofrenikiem. Twierdzisz, że nie obrazisz kobiety. Kilka minut później obrażasz kobietę. Twierdzisz, że jest ok i działasz zgodnie ze swoimi normami etycznymi :D Oj chłopie... współczuję tej, która da się nabrać na twoją ogładę i dobre wychowanie :D

oczywiscie zaraz zostane potraktowana jak zakala i menda, ale dziewczyny, wezcie sobie cos na rozprezenie bo Wam zyla peknie na czole :D

furiat? dobre tylko że ja nie wchodzę na forum w środku tematu i nie obrażam autora bezpodstawnie. Ale widać ,ze wielu tak dowartościowuję się..

Gość llallallam
z tymi antyfanami to się trochę zagalopowałeś , po prostu ludzie nie śpią bo coś tam robią , przykładowo , ja pilnuję swojego "reaktora " żeby nie zgasł , bo u mnie już - 21 , i się nudzę więc piszę co mi ślina na język przyniesie

Gość llallallam
autor święta rzecz ,można mu tylko kadzić :)

Wiesz co kubusiek jeśli jesteś facetem to Ci współczuję. Założyłem ten temat jak widąć zaczyna sie słowami" Drogie Panie" więc już powinno dać do myślenia ( to nie boli uwierz) żebyś tu nie wchodził,chyba że lubisz sobie chodzić w domu w rajstopach i czujesz się kobietą:)

Gość llallallam
riddik zrozum ,że jak szanujesz kobiety to nie musisz im mówić " drogie panie " one się zorientują ,że je szanujesz , no ,chyba ,że nie szanujesz ...to wtedy żadna gadka ci nie pomoże