Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piękna i doskonała:):)

BOŻE! Tak bym chciała się z nim kochać!!!

Polecane posty

Gość Swan radzi nocą
niesmiały? to nigdy sexu nie bedzie z toba uprwiał:) nie wie co traci:D

Będzie, to dziki nieokiełznany zwierz :)

Gość Długość obwodowi nie równa
Są nieśmiałe, ale dzikie bestie w łóżku :D

podszywie uciekaj już stąd, bo zaczynasz mnie wkurzać:) sama nie wiem czy robić sobie nadzieję, że kiedyś go zdobędę czy po prostu go olać ... ale wierzcie mi, że NIKT nie podnieca mnie tak jak on. Jak o nim myślę to aż mi serce mocniej bije i krew szybciej płynie:D

Ale czujesz ogólnie coś do niego, czy tylko o seksie myślisz? :P

czuję :(:(

Myślałem, że dziewczyny rzadko co tak o seksie myślą. Widocznie złe doświadczenia mam. :P Zrób coś sama w tym kierunku, bo będziesz się męczyła. :P

Lubię olewać facetów moczem, wtedy najbardziej się podniecam :)

Miałem kilka razy okazje, by kogoś poznać, dostawałem tak zwane sygnały, a teraz przez swoją nieśmiałość żałuję. Wszystko z powodu tego, że wydaje mi się, że źle wypadnę, że źle wyglądam jak mówię, itd. :P

wiesz co, ja już się od roku tak męczę z tym facetem i nic z tego nie wyszło;/ dlatego muszę go olać i przestać o nim myśleć:) A jeśli chodzi o seks i dziewczyny: dziewczyny bardzo często myślą o seksie - co prawda rzadziej niż faceci;) Ale być może trafiłeś na takie które udają cnotki i porządne, a tak naprawdę to mają fantazje jak mało kto- sama tak się zachowuję:P nie chcę żeby ktoś mówił o mnnie puszczalska, Poza tym też z byle kim do łóżka nie pójde:)

Ja mam tak z kolei, że rzadko w porównaniu do moich kumpli mam fantazję, oglądam się i tak zachwycam tyłkami jak inni. Z kolei jak spotkam atrakcyjną dziewczynę, to albo się okazuje, że to nie to jednak albo zbyt nieśmiały jestem i daję sobie spokój. Muszę odwagi nabrać, bo nie będę czekał aż mnie sama poderwie jakaś. :P Spróbuj z nim jeszcze. :)

no widzisz. A jakie sygnały to były np?? Jeśli dziewczyna jest zakochana w jakimś mężczyźnie to nie widzi w nim żadnych wad, a każde jego zachowanie jest dla niej urocze albo seksowne:) Przynajmniej ze mną tak było:D

Ze mną też tak było, ale w kilku przypadkach po paru spotkaniach jakoś czar prysnął. :P Sygnały, to przede wszystkim uśmiech, mimo że to nieznana mi osoba, spojrzenie i czasami widać, że ukradkiem często patrzy, a zdarzało się nawet, że bezpośrednio pytała, czy mam dziewczyną jakaś... ale to już znana dziewczyna była. To się widzi czasami po prostu, chociaż czasami może się wydawać, trzeba dobrze patrzeć. :P

aaha, to dobrze, że chociaż zauważacie te sygnały:P Bo już się martwiłam, że te wszystkie moje starania to na marne :P

no cóż. Mogę się założyć, że lepszej dziewczyny ode mnie nigdy nie będzie miał, ale to już jest jego strata

Napewno lepszej nie znajdzie. Tylko ja tak umię robić lody :)

No jego strata... Ale jeszcze daj mu szanse, bo może coś z tego być :P Możliwe też, że jak dasz sobie spokój, to on zacznie działać. :P Dla mnie najtrudniejsze jest się przełamać, tzn. podejść i zagadać, jeżeli nie ma innej możliwości. Może ten chłopak też nie widzi innej i ze względu na brak odwagi nie podejdzie. Kiedyś robiłem tak, że szukałem dziewczyny, która mi się spodobała na jakimś portalu społecznościowym i tak zagadywałem. Czego ogólnie oczekujecie, że podejdzie do Was chłopak? Są jakieś inne możliwości? :P W sumie przez znajomych jest łatwo jeszcze. :D

my się poznaliśmy w pracy.. po prostu zaczęliśmy rozmawiać... a tak na mieście to radzę Ci uważać, bo ja często zlewam takich typków którzy mnie chamsko lub nieudolnie próbują zaczepić na ulicy. Do tego trzeba mieć wprawę i talent, żeby zrobić to z klasą i szarmancko :P

Dokładnie, dlatego boję się to robić. :P Chyba stare metody, czyli te co wymieniłem muszę stosować. Przede wszystkim musi się trafić dziewczyna warta starań w końcu. :P

Gość llallallam
hej ppiękna , a jakie ty dajesz sygnały , chodzi mi o te subtelne ..

ciągle - kiedy tylko mogę patrzę na niego, a gdy jest blisko lub rozmawia ze mną patrzę takim pięknym uwodzicielskim głębokim spojrzeniem. Uśmiecham się zalotnie i kusząco, ładnie się poruszam, ogólnie to jestem kobieca i seksowna, a do tego piękna (wiem, nieskromna, ale na żywo się tak z tym nie obnoszę, tu się po prostu muszę opisać:) zawsze mam piękną fryzurę i makijaż i jestem gustownie i zazwyczaj elegancko ubrana i mam idealne wręcz ciało, duży biust, długie nogi, wąska talia, płaski brzuch. Dlatego szlag mnie trafia, że ten kretyn nie zabiega o mnie i nie stara się! Podobam mu się, bo widzę to w jego zachowaniu i spojrzeniu, ale nic nie zrobi... Wkurza mnie to, bo mogłabym mieć prawie każdego i mam wielu adoratorów i to niebrzydkich, ale ponieważ ja chcę jego to nie zwracam uwagi na innych:( Brzydsze i głupsze dziewczyny ode mnie są w szczęśliwych związkach, a ja jestem sama przez tego kretyna, którego tak kocham...

Gość yourgenn
Interesujące bardzo.

Gość jhgfdsanbvcx
To się z Nim kochaj i idź spać już

Gość tez mam ochote
ale bzyknać swojego faceta 😭 ale nie moge 😭 dopiero w niedziele 😭 😭

ale to tylko 4 dni! Moje marzenie się nigdy nie spełni :( do facetów: Jak byście zareagowali jakby piękna kobieta zaproponowała wam seks (oczywiście nie jesteście w związku)... Co byście odpowiedzieli? i przede wszystkim; opowiedzielibyscie o tym incydencie swoim kolegom?!

Gość tez mam ochote
dla mnie 4 dni to wiecznosc biorac pod uwagę to ze nie widzielismy sie ponad miesiac 😭 wiem ,ze pytanie bylo do facetow ale .... ogolnie rzecz biorac poszlam do lozka z facetem po poltorej miecha znajomosci , to ja bylam inicjatorka seksu . zdziwil sie troszke ale jak pozniej go pytalam czy przypadkiem sobie nie pomyslal zem jest latwa to powiedzial ze nie , ale grom go wie co tak naprawde w tamtej chwili pomyslal aczkolwiek jestesmy ze soba juz 2 lata :)

szczęśliwe zakończenie :) Sama nie wiem co robić. Seksu mu na pewno nie zaproponuje, ale może chociaż spacer? Co o tym sądzisz ?:D

Gość tez mam ochote
ba! no pewnie ze zaproponuj :) moj to sie tak zbieral z zaproszeniem mnie na piwo az w koncu ja go zaprosilam :P te dzisiejsze chlopy to eh... szkoda gadac :P

Gość tez mam ochote
dobra , musze spadac ,niestety :( od 15.00 pisze referat ktory jutro musze wyglosic i napisac nie moge poniewaz co chwila wyobrazam sobie jak sie kocham z facetem :O Nie mam nawet 1/3 a juz ktora godzina jest a jeszcze musze nauczyc sie tego , masakra :O nie wiem co to bedzie :O dobranoc

no to może jeszcze się kiedyś zdecyduję zaproponować mu spotkanie.... Sama nie wiem:P Ja idę spać:) Dobranoc i szczęścia w zwiazku:)