Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietaatrakcyjna35

Wiecie dlaczego potrzebujecie seksu?

Polecane posty

Gość kobietaatrakcyjna35
napisala o swoich chlopaku idiotko.. a nie o kolejnych facetach z ktorymi to robi. spoko, zaraz sobie znajdzie kolejnego bo jak można żyć bez bolca :D

Gość tekst pisał facet a nie
kobieta i to facet co za duzo gra w gierki. Dziewczynki nie dają i trzeba udawać kobietę na forum? żałosne :D

Gość saaaammaaaaaaaaaaa mamama
Autorka to kretynka. Ma stalego faceta wiec seks ma. Dajesz sie mezowi bolcowac. Wiec tez jestes szmata. czy dziwka.Bo dajesz dupy

DOKLADNIE !!!!!!!!!!!!!!!!! i co autorko ?! glupio Ci ? czy po prostu chcialas sprowokowac madrzejsze od Ciebie kobiety ? bo jak narazie to MY WSZYSTKIE powinnysmy sie tu smiac z Ciebie !! ;d hahaha.. ;/

Gość potrzebuje seksu bo jest
przyjemny i mam duzy poped seksualny. Zal mi ciebie autorko, zimna rybo, ze postrzegasz seks tylko w odniesieniu do faceta... bo sie mu chce podobac, albo bo go kocham, albo chce zeby mnie dowartosciowal, itp.. A nie pomyslalas moze, ze kobiety robia to po prostu dla WLASNEJ PRZYJEMNOSCI, bo seks i orgazm to niesamowite doznania, itp? Szkoda mi takich ludzi z zahamowaniami i ze stlumiona wlasna seksualnoscia...

Gość kobietaatrakcyjna35
dla WLASNEJ PRZYJEMNOSCI, bo seks i orgazm to niesamowite doznania, haha no czyli jak chcę przyjemności to ciągne byle kumpla do wyra , bo to przecież takie przyjemne, dzielę się swoją pupką z połową miasta bo nie jestem stłumiona własną seksualnością i lubię tym darem od Boga dzielić się innymi :)

Gość kobietaatrakcyjna35
Ma stalego faceta wiec seks ma. Dajesz sie mezowi bolcowac. Wiec tez jestes szmata. czy dzi**a.Bo dajesz d**y haha nie myl pojęć, tak błysnęłaś swoją yntelygencją że aż mnie oślepiło :O

Gość kobietaatrakcyjna35
chodzi o to że ok macie chłopaka kochacie go, naturalnie seks jest zajebisty, a później co? chłopak się zmył, tęsknice za tym że to z nim byłyście blisko czy tylko za bolcem w dupie? odp. bolcem w dupie 🖐️ dlaczego tak uważam ? dlatego, że na siłę szukacie byle kogos mieć, nie ważne że układ bez zobowiązań no bo przecież to normalne że popędu seksualnego nie da się zahamować i trzeba się zaspokajać, co z tego że jak zwierzęta 🖐️

W calosci zgadzam sie z zalozycielka tematu. "a faceci i tak lecą na ten drugi sort" Problem w tym, ze taka jak ty widzi w nich facetow, co faktycznie mija sie z prawda. Jedna tu tez zaczela pierdolic o IQ (nie chodzi mi o zalozycielke tematu) - jesli jestes taka pewna siebie to zapraszam na test Mensy jutro w Chorzowie, akurat masz takiego farta, ze jutro jest oficjalny pomiar IQ. Pozdrawiam, Wojownik

Gość frikadelen
też popieram, ale panie teraz chcą się czuć jak faceci, wiadomo równouprawnienie i te sprawy tylko nie zapominajmy o tym że "Klucz który otwiera wiele zamków jest dobrym kluczem. Zamek którego można otworzyć każdym kluczem jest do niczego. "

"chodzi o to że ok macie chłopaka kochacie go, naturalnie seks jest zaj**isty, a później co? chłopak się zmył, tęsknice za tym że to z nim byłyście blisko czy tylko za bolcem w dupie? odp. bolcem w dupie " Ok, to mam rozumiec, ze jezeli nie daj boze zostawilby Cie maz to tez tesknilabys tylko za tym BOLCEM ?! bo przeciez nie roznisz sie niczym od innych kobiet.. skoro piszesz wy WSZYSTKIE, to wlacz w to siebie.. chyba,ze uwazasz sie za wyjatkowo lepsza od innych kobiet.

Gość kobietaatrakcyjna35
gdyby mnie zostawił mąż to dłuuugo po nim bym się nie potrafiła pozbierać i na pewno nie szukałabym nowego bolca po miesiącu z tęsknoty za seksem bo tęskniłabym za seksem z nim a nie za samym zwierzęcym odruchem

Ja potrzebuje seksu, bo daje mi dużo przyjemności a kiedy mogę go uprawiac z osobą którą kocham to już wogóle cudownie... Na dodatek od 5 lat nie sypiam z nikim innym tylko z moim facetem z którym mi wspaniale i w ogle, więc żadna inna wstretna baba nie bedzie mi mówiła ze jest inaczej. Do autorki:masz chyba jakies problemy ze sobą skoro zamieściłaś ten temat,innego wytłumaczenia nie widzę👋

autorke tematu to bym teraz mocno młotkiem w łeb walneła, bo wrzuca WSZYSTKIE KOBIETY do jednego wora ale ona oczywiście jest chodzącym ideałem... żenujące...

i jeszcze jedno. apropo też tego podesłanego demotywatora. która kobieta nie lubi seksu? A skoro już lubi seks czy to oznacza że jest dziwką? sprawdźcie sobie znaczenie słowa dziwka w słowniku. szczególnie nasza autorko z niewiadmo jakim IQ...

Gość kobietaatrakcyjna35
Inkwizycja może gdybyś umiała czytać to byś tego nie napisała 🖐️ napisałam że seks jest wspaniały ,ale gdybym była sama to nie szukałabym na pewno na siłe żeby tylko się zaspokoić :O

Gość kobietaatrakcyjna35
apropo demotywatora - jeśli kobieta ma duży popęd seksualny to ok jeśli bedzie go zaspokajac nie ważne z kim byle by miał bolca ? :O a co ona jest zwierze że nie może się pohamować? :O

A po czym uwazasz, ze kobiety szukaja tylko bolca w tylku? Po swoim przykladzie? Rzucil cie facet i wyszlas za maz za pierwszego lepszego, bo potrzebowalas bolca? Czy masz same takie kolezanki? To gratuluje :D. Ja nie znam kobiety, ktora by sie tak zachowywala jak opisalas a znam ich wiele i niektore maja spory temperament i sa same i jakos nie szukaja samcow do zaspokojenia tylko swoich potrzeb. W dziffnym srodowisku kobieto sie obracasz. Wspolczuje :o

to dlaczego twierdzisz że wszystkie kobiety(prócz ciebie oczywiście)będą na sile szukały bolca do zaspokojenia? Nie uogólniaj, bo to nie zdrowe. Ja jeśli nagle zostałabym sama, wolałabym kupic wibrator, niż znaleźc byle kogo do zaspokojenia swojego popędu.tyle.zrozumiano pani idealna?

Gość kobietaatrakcyjna35
po prostu większość jest już wyprana z jakichkolwiek wartości i nie mówię tu o katolickich w ogóle religijnych czy inne pierdoły tylko takich które odróżniają nas od zwierząt, ze niby człowiek to jakaś istota wyższa :O no tak wyższa , bo przecież nie robicie tego tylko dla prokreacji tylko dlatego że macie z tego przyjemność i trzeba to wykorzystać :O

Gość kobietaatrakcyjna35
widać nie mówiłam o was

Aaa tam. Pieprzenie. Kobiecie atrakcyjnej spodobal sie jakis gach, puscila sie z nim i teraz odreagowuje na forum wyrzuty sumienia :D

Gość kobietaatrakcyjna35
nie potrzebuje gachów :D

Gość kobietaatrakcyjna35
jakiego trolla? wyrażam tylko swoją opinię

nawet nie chce mi się z tobą gadac.inny poziom reprezentujemy.lepiej wracaj do mężą.tam twoje miejsce.pewnie prócz niego to nikt w zyciu się tobą nie zainteresował i teraz masz pretensje do całego świata że inne sobie pożyją a ty wiecznie praca, mąż, dzieci,praca, mąż, dzieci...i tak w kółko. Co Cię obchodzą inne dziewczyny tak w ogóle? Ja myślę, że ty masz ogromny problem z sobą, za dużo wolnego czasu czy coś, bo ja jako normalna i szanująca się nad wyraz i nie mająca czasu na PIERDOŁY kobieta nawet nie wpadłabym na pomysł założenia takiego tematu, bo zwyczajnie nie interesują mnie co robią inni.Ich życie, ich dupa, ich sprawa i mi ani tobie nic do tego.

Gość gfsdgsdg
Zgadzam sie z kobietaatrakcyjna35, bo mysle podobnie. Sama jestem piekna kobieta w kwiecie wieku, wielu facetom sie podobam, i wielu by mnie przelecialo, gdybym tylko zechciala im dac. I nie powiem, to jest nawet mile uczucie, kiedy wiesz ze mezczyzni obok ciebie cie pragna i podziwiaja, lecz to mi wystarcza w zupelnosci, ta swiadomosc. Malo tego, wlasciwie sie wogole na tym nie skupiam, jestem soba takze przy nich. Bo nawet nie przechodzi mi przez mysl, by dac im cos wiecej, jestem ponad to, seks jaki oni mi moga dac, bez milosci, nie interesuje mnie. Ubieram sie kobieco, aczkolwiek nie odkrywam ciala, albo niewiele, nie musze, bo i tak widac ze pod ubraniem jestem piekna. W dodatku mam gdzies ich komplementy i ukryte zaloty, ktore maja na celu mnie omamic, wyczuwam to na kilometr. A te co daja czesto i roznym, sa gwiazdami, lecz tylko przez chwile, niestety. pozdrawiam piekne, szanujace sie i nie ulegajace kobiety!

niby się zgadzasz ale poziom waszej wypowiedzi jest zupełnie inny. Z twoja wypowiedzią to ja się nawet zgodzę, natomiast na temat wypowiedzi tej niby atrakcyjnej kobiety juz wyraziłam swoje zdanie i dla mnie to dno społeczne z którym nawet nie powinno się dyskutowac...