Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiedysbarbara

katastrofalna porazka

Polecane posty

Gość kiedysbarbara

witam wszystkich! mam do was takie niezreczne pytanie. poniewaz wiele ludzi w naszym kraju nie jest tolerancyjna dla innych w sprawach seksualnych. a moj problem polega na tym ze bedac kiedys kobieta nie czulem sie nia, i ciezka decyzja w moim zyciu sprawila ze zmienilem plec na mezczyzne. piec lat temu podjalem sie leczenia i brania hormonów oraz operacji usuniecia piersi. drugi moj problem polega na tym ze obecnie bedac mezczyzna zauroczyl mnie jakis czas temu kolega z pracy. on wie jaka jest moja historia i boje mu sie przyznac do tego ze sie w nim zakochalem. dobrze sie dogadujemy i on traktuje mnie jak dobrego kumpla a ja jednakbym chcial czegos wiecej. jakby nie bylo to jednak wciaz mam wsobie jakas czastke kobiety czego nie da sie ukryc. doradzcie mi co mam zorbic czy mu powiedziec co czuje. czy moze jednak dac sobie spokoj. boje sie wysmiania. bo to co ja przezylem to nie jest normalne u kazdeggo czlowieka... z gory dzieki

Gość eeeeeeeeeeeesdssz
porazka jest chyba to ze usunelas piersi i przemienilas sie w faceta :-o teraz mozesz o nim zapomniec, facet nie bedzie chcial sie z toba zwiazac, przepraszam za szczerosc.

Gość kiedysbylembarbara
jeszcze jakis czas temu myslalem ze zwiazek z kobieta jest super.... ale gdy zaczalem z nim wiecej sie spotykac to cos sie we mnie obudzilo. najgorsze jest to ze on ma zone niedawno sie ozenil. nie wiem co robic

Gość flkdjflkjsdfljslkd
a jak masz teraz na imie? i Jak wogole z dokumentami masz wymienione normalnie? w dowodzie masz wpisane mężczyzna?

Gość eeeeeeeeeeeesdssz
no to tymbardziej, zapomnij o nim bo to nie ma sensu. chyba ze zaryzykujesz i mu o wszystkim powiesz ale efekt moze byc taki ze zrobi z ciebie posmiewisko

Gość kiedysbarbara
obecnie mam na imie karol. dokumenty mam zmienione. wszystko jest na mezczyzne. wszystko zalatwilem od razu po operacji jakies 5 lat temu

Gość kiedysbarbara
ale skoro jest moim dobrym kumplem to powinien mnie zrozumiec i nie wysmiac... a moze wroce do postaci kobiety.... penisa jeszcze nie mam wiec moze nie wszystko stracone

Gość eeeeeeeeeeeesdssz
karol jak moj byly hehe

Gość eeeeeeeeeeeesdssz
jesli czujesz taka potrzebe to czemu nie. ale wydaje mi sie ze u niego i tak jestes przekreslony, watpie ze z tego cos bedzie

Gość kiedysbarbara
bardzo podoba mi sie to imie i dlatego tak sobie wybralem. ten chlopak wlasnie z ktorym pracuje ma zone o imieniu karolina

Gość kiedysbarbara
to moze faktycznie warto probowac. tylko zebym nie stracil przyjazni z nim

Gość flkdjflkjsdfljslkd
a kiedy mu to powiesz?

Gość to prowokacja ...
08:38 [zgłoś do usunięcia] kiedysbarbara ale skoro jest moim dobrym kumplem to powinien mnie zrozumiec i nie wysmiac... a moze wroce do postaci kobiety.... penisa jeszcze nie mam wiec moze nie wszystko stracone

Gość kiedysbarbara
mysle ze przy najblizej dobrej okazji. ale wtedy kiedy nie bedzie z nami jego karoliny. z tym ze zawsze jest z nami jak wychodzimy gdzies na piwo ...

Gość kiedysbarbara
to nie prowokacja... nie wiesz jak to jest bo nie byles/as w takiej sytuacji

Gość to prowokacja ...
powrót do postaci kobiety bo od 5 lat jeszcze penisa ci nie przyszyli ? dziwne .. mozna tak w jedną i drugą strone co kilka lat raz facetem potem babką , znowu hormony tym razem estrogen?

Gość kiedysbarbara
na kase chorych nie chca refundowac poniewaz mam zdrowa macice poki co hormony mi jej jeszcze nie zniszczyly nie uszkodzily . a jesli chodzi prywatnie to sa bardzo duze koszty i narazie zmieram kase na operacje