Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jaaack

Jak zdobyć starszą kobietę??

Polecane posty

onamająca 44 lata... masz oczywiście prawo do takiej oceny, lecz nie zgadzam się z Twoimi tezami:) Ona nie jest kobietą, której szukałem, w tym sensie, iż nie jest wizualnie moim ideałem, które zawsze wybierałem:) Poza tym, będąc przez wiele lat w związku, mimo iż tą osobę kochałem bezgranicznie - nigdy nie otrzymałem od niej tego, co było dla mnie ważne. Miałem oczywiście swiadomość płytkości tego wszystkiego, lecz przez 3 miesiące tej obecnej znajomości, o której rozmawiamy otrzymałem więcej zainteresowania i ciepła z drugiej strony niż podczas kilkuletniego związku!! I nie wyolbrzymiam tutaj... tylko stwierdzam suche fakty..

Gość oridea34
onamająca 44 lata podobno nie ma przyjaźni damsko męskiej 😭

onamająca 44 lata... Kompletnie inaczej rozumujemy:) Wiem, że Ty uważasz, że ja rozumuję głupio:P ja natomiast uważam że Ty:) no ale...nie mogą się wszyscy ze wszystkimi zgadzać... pzdr i mimo wszystko dzięki za podjętą dyskusję - mimo kilku inwektyw pod moim adresem....:)

Gość onamająca 44 lata
jaaack :-) ja juz nei wiem o co Ci biega.W czym Ty i Ona macie problem:-) Jezeli Ty nie myslisz o stworzeniu z nia związku,to co stoi na przeszkodzie abyscie bylyli zwykłymi znajomymi,nie mowie przyjaciołmi,ale zwykłym duetem znajomych ktorzy nie tylko w swoim gronie sie spotykaja,ale takze w szerszym. Jezli macie problem ze spotykaniem sie na stopie kolezenskim,to jednak oznacza,ze obydwoje macie jakeis cichje nadzieje ,ze Wasza znajomosc przerodzi sie w cos stałego. Po prostu za zduo chcecie od razu. Dziwi mnie to,ze tak dosrosli juz ludzie nie moga sie normalnie spotykac i traktowac jak zwykli znajomi.

ja też uważam, ze przyjaźni damsko - męskiej nie ma! Co więcej, jesli nawet istnieje - to juz facet jest w takim układzie "pizdą" tzw:):)

Gość onamająca 44 lata
jaaack--:-) ale kto tutaj wpsomina o przyjaźni :-) Czy Ty ze wszytkimi fajnymi kobietami sie przyjaźnisz,czy jestes z nimi na stopie kolezenskiej.:-) Chociaz czytajac Ciebie zaczynam watpic czy Ty w ogole posiadasz kolezanki :-)bo Ty niby nie chcesz zwiazku z ta pania opisan,ale trudno Ci z nia sie koelgowac:-) no to chyba z kazda kobieta,kolezanka tak masz ;-)

onamająca 44 lata... musielibyśmy uzgodnić definicje... znajoma - koleżanka - przyjaciółka.. tak samo jak fascynacja - zauroczenie - zakochanie itd... ponieważ widzę, że zbieżne nie są... Zanjomych mam bardzo dużo..koleżanek też sporo...przyjaciółek nie mam w ogóle np...

Gość onamająca 44 lata
jaaack--no bo przyjaźn miedzy k a m nie istnieje ,nie tylko dlatego,ze moze pomiedzy nimi jakies uczucie sie wkrasc,tytlko dlatego,ze jednak nortmalny facet nie zwierzy sie ze wsz\ystkiego kobiecioe,tazke normalna kobieta nie bedzie mowioła o wszystkiom mężczyźnie.Kazdy potrzebuje przyjaciela tej samej płci aby dobrze funkcjonowac. Przemysl sobie tak na spokojnie czy Ty chcesz z nią tylko kontaktu na stopie kolezenskiej czy jednak kusi Cię stworzenie z nia jakeigos zwiazku,nawet seksulanego ;-) Moze w tym tkwi sęk;-)Ona po prostu sone wraznienie seksualne na Tobie robi i dlatego ejstes taki splątany tym wszystkim;-) Bo nie nie rzoumeim jak mozna miec problem z utrzymaniem znajomosci jezli lubicie swoje towarzystwo,a nie chcecie ze soba byc w zwiazku.

Gość trzeba miec nadzieje i
duzo cierpliwosci ktora wkrotce zostanie nagrodzona

Gość istnieje przyjaźń d-m
nawet jeśli miłość się wkradnie do takiej przyjaźni to i cóż z tego? powstanie lub nie nowa komórka społeczna :) a przyjaźń jest przecież formą miłości tylko nie fizycznej trwa znacznie dłużej i jest cenna!

Gość analfabeta beta
napisales ze ona nie moze juz byc ze swoim poprzednim mezczyzna a nadal go kocha, dlaczego z nim nie moze byc ? Co stoi na przeszkodzie ?

Gość gość
Kobiety pociągają "źli chłopcy", pewni siebie. To samo mogę powiedzieć o kobietach. Mężczyzn pociągają "niegrzeczne dziewczynki" , pewne siebie. O statusie się nie wypowiem, bo to kompletna wariacja, temat rzeka. Własne zdanie, podejście do życia, szczerość, poczucie humoru... osobiście byłem raczej z gatunku tych „fajnych ale nudnych”, szukając dla siebie ratunku zacząłem używać feromonów z http://pherowin.pl które miały mi pomóc w podrywie…… mówiąc szczerze to nie spodziewałem się aż takich efektów!!! Kiedyś było nie do pomyślenia, aby to kobieta do mnie zagadała, obecnie dzieje się tak bardzo często.