Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misteriii

flircik?

Polecane posty

Gość misteriii
Bożydar__ powiedzmy, że mam ponadprzeciętnie wyostrzony zmysł "rozkodowywania" ludzi :P zwykle się nie mylę, chociaż przez forum jest trudniej niż na żywo. masz racje, taki tandetny ten podszyw

heh ale tego nawet nie idzie nazwać. w czym my się zgadzamy? w dwóch-trzech sprawach/myślach? z drugiej strony od czegoś trzeba zacząć. ;) jak minął dzień?

Gość misteriii
Bożydar__ "z drugiej strony od czegoś trzeba zacząć. " i tego się będziemy trzymać :P nudno, cały dzień w domu sama, wszyscy w pracy.... a ja zamiast robić prace na zaliczenie siedze na necie heh szukam pracy a w zimie niestety jest trudniej. Co prawda pracuje, ale muszę się zwolnić.

Gość misteriii
aj, boss zrobił chamstwo. Awansował osobę mało inteligentną, która pracuje krócej niż ja i jeszcze do tego jest masa rzeczy których nie potrafi zrobić i najczęsciej pyta mnie... Być może jestem zbyt wymagająca ale czegoś takiego nie zniosę, nie będzie mi wydawać poleceń taka osoba.

rozumiem. to może boleć. czasem "uczeń przerasta mistrza" ale jak widzę nie w tym przypadku chyba. w jakiej branży pracujesz?

Gość misteriii
jak każdy student powiedzmy że gastronomia... a teraz taka osoba jest odpowiedzialna m.in. za szkolenie nowych pracowników. A co tam u Ciebie? pracujesz? uczysz sie? i w ogóle ile masz lat? skąd jesteś?

Gość misteriii
ok :P

Gość misteriii
jeszcze nie mam planów ale mam dobre winko :)

Gość misteriii
kupione :) znajomy przywiózł mi z Francji

Gość misteriii
piłam i wiem że jest pyszne :)

Gość misteriii
też uwielbiam porto mmmmm widzisz kolejna rzecz która nas łączy.. :P

"widzisz kolejna rzecz która nas łączy.. " do czego zmierzasz? ;) prawdopodobnie dużo rzeczy nas łączy. prawdopodobnie oboje trzymamy widelec w prawej, a nóż w lewej ręce. prawdopodobnie mieszamy łyżką zgodnie z kierunkiem w którym poruszają się wskazówki zegara. mozliwe, że oboje nosimy zegarek na lewej ręce, a podcieramy tyłek papierem trzymanym w prawej dłoni. ale czy to są te najważniejsze rzeczy? ;)

prawdopodobnie oboje trzymamy widelec w prawej, a nóż w lewej ręce. na odwrót of course. ;) masz gg?

Gość misteriii
do niczego nie zmierzam mam gg

moje numer gg pokaże Ci się po kliknięciu na mój nick. będzie dostępny przez 5 minut, jeśli masz ochotę poflirtować bardziej kameralnie. ;)

Gość misteriii
ok mam