Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość swietałucjia

problem z kurierem

Polecane posty

Gość swietałucjia

W piątek został nadany do mnie towar ,kurier siodemka ,do tej pory nie otrzymałam przesyłki ,napisałam e-maila do sprzedającego z Allegro napisał mi numer przesyłki ,sprawdzam na stronie kuriera i pisze tylko tyle że przyjęty do kuriera i na tym koniec .Co dalej mam zrobić ? nie znam się na tym a może ja źle sprawdzam :o a może to sprzedający powinien sprawdzić ?

Gość DGFDS
zadzwoń do firmy,od którekj kupiłaś towar,miałam taką sytuację,kurier zawiózł paczkę w inne miejsce,pomylił się,firma obciążyła firmę kurierską za ten błąd,sami wszystko załatwili i oddzwaniali do mnie

Gość swietałucjia
Pisałam do sprzedającego ze ma sprawdzić gdzie przesyłka ,to podał mi tylko numer przesyłki ,czyli z tego zrozumiałam że ja sama mam sprawdzić ,a do tego kuriera to gdzie mam dzwonić ,paczka została nadana we Wrocławiu a do celowa ma być w Toruniu

Gość rerrrteer
teraz zaczna sie takie jaja przed swietami ,dlatego tez ja zamawiam 2tyg przed

Gość kazdy lubi co innego:-)
wiesz ja mam taki sam problem..napisalam do sprzedajacego ale zero odzewu..a firma kurierska odpisala ze nie ma takiej paczki i uj:-0 i po moich slicznych botkach buu

Gość fdfd
ja mam to samo czekam tydzien juz tyle za UPS a moja siostra czekala na siódemke 1,5 tyg mowią ze to przez pogode

Gość chyba roznie to jest
ja dostalam dzisiaj paczke z siodemki wyslala przedwczoraj. Z Katowic do Wawy szla.

Gość swietałucjia
Widzę że nie tylko ja mam problem z kurierem , żeby dodzwonić się do siódemi to graniczy z cudem ,sprzedający też nie odbiera ,z tego wychodzi że prezentu nie będzie :o

Gość seksowny tadeusz
kurierzy to luzacy

Gość ja miałam problem z
7 w styczniu. Miałam podany adres do pracy i czekałam do 16 bo do tej godziny max. miała być a jak potem patrzyłam na stronie na historie przesyłki to było napisane ze kurier był o 15 ale nikogo nie zastał i paczka wróciła do magazynu.I tak przez trzy dni.Ale się wkurwiłam...Zadzwoniłam do nich i powiedziałam że jak nie dostane na drugi dzień paczki to moga ją sobie wziąść bo mi już nie będzie potrzebna ( to był prezent na chrzciny). Na drugi dzień byli już przed południem:)

Gość swietałucjia
tylko weś się człowieku dodzwoń do nich napisałam do sprzedającego niech to wyjaśni

Gość ja miałam problem z
a patrzyłaś na ich stronie gdzie jest twoja przesyłka?

ja mam to samo z glk dzwonilam ale dupa..napisalam email i okazalo sie ze nie maja takiej paczki o podanym przeze mnie numerze:-0napisalam do sprzedajacego milczy od wczoraj i badz tu czlowieku madry!!!! fakt ze wylicytowalam buty za 21 zl ktore sprzedaje po 199 ale ja tez nie raz trace na aukcjach..to handle..mnie sie widzi ze pan z allegro polecial sobie ze mna w kulki:-(

Gość swietałucjia
tak od wczoraj patrzę i pisze tak : stacja : WRO data : 13,12,2010 godz.15:oo Stan : PRZYJĘCIE OD KURIERA

Gość siódemka to najgorszy z
możliwych syfów , jak teraz coś zamawiam to pierwsze sprawdzam czy aby nie ta firma kurierska rozwozi , dodzwonic się do jaśnie państwa graniczy z cudem a jak ci się już uda trzeba spierdolic wszystkich na czym świat stoi , innej rady nie ma , banda cwiercinteligentów :O:O

cholerka autorko pisz do nich reklamacje!!!!

Nio, reklamacja jest jak najbardziej wskazana... Wiem, że trochę z tym zachodu ale jeśli przesyłka była ważna... to myślę, że warto się trochę pomęczyć. Następnym razem skorzystaj z usług innej firmy. AIN kurier jest niedrogi i przesyłki również dostarczają w szybkim czasie.

Mnie tylko nasza poczta rozwala, kurierzy są do przyjęcia, lepiej korzystać z mniejszych firm, tam się jeszcze ktoś stara. :D. Podobno CentrumKurierskie.pl oferuje rzetelne i niedrogie usługi.