Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamaaa ktora chce spacerowke

jaka spacerówka na zimę?

Polecane posty

Gość mamaaa ktora chce spacerowke

witajcie! jaką spacerowke na zimę polecacie???? jakie firmy jakie nazwy??? mozecie wkleic linka:) albo jesli macie na sprzedaz to poprosze o foto:) i cena do max 350zł:)

moja kuzynka miała Chicco ct. 04 - super wozek jak na spacerówke na naprawde sporych kołach - wiadomo w śniegu po pas się zakopie ale ogolnie kuzynka była bardzo zadowolona, sama chciałam kupić ją Synkowi ale wtedy nie było "męskich" kolorów. nie wiem czy jeszcze nowe wózki są do kupienia, następcą tego wózka jest multiway, ale ten już jest mniejszy i koła ma mniejsze

tu masz chicco ct 04 http://www.90n.pl/sklep/product/p/624/b.php?s=1# ja miałam dla Synka Esdiro City dokładnie taki http://allegro.pl/nowoczesny-funkcjonalny-espiro-city-super-i1353965960.html i dawałam za niego coś ok 350zł, tegoroczna kolekcja kolorów już mi się tak nie podoba, ale u mnie w sklepie mozna jeszcze dostać kolory z 2009r - wg mnie ładniejsze i na lepszych kołach

szczerze odradzam - ja przeszłam 6 wozków, w tym jeden zupełnie podobny do tego co pokazałaś - nawywał się Smart - kupiłam na urlop i zaraz po sprzedałam - delikatnie mówiąc - popierdółka - wózek bardzo płytki, bardzo odsłonbięty, do tego jak Synek miał może z 13 kg to jak jechałam nim tym wózkiem to miałam wrazenie ze wozek się pod nim załamie :( jedyny plus to to ze składał się do placeka

Gość gość
Ja kupiłam spacerówkę latem, na piankowych kołach model Runner z euro cart, ale mimo moich obaw w zimie spokojnie dawał radę nawet przy większym śniegu.

Gość gość
Ja mam Easygo virage i jestem zadowolona. Wygodnie się składa, łatwo prowadzi i jest solidna. Często spaceruję po lesie i jeszcze dobrze się trzyma :)