Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prezenty, prezenty

Kupuję, kupuję i końca nie widać...

Polecane posty

Gość prezenty, prezenty

Czy Wy też macie tak dużo osób do obdarowania w święta? Mam już dosyć, chciałabym dać bliskim coś fajnego i praktycznego zarazem, kupuję prezenty już od miesiąca i jeszcze wszystkiego nie mam. Nie za dużo tego wszystkiego? Moja lista: Mama- piżama, koszula nocna, zestaw słomianych aniołków na choinkę Tato- piżama, herbatka, czekolada Babcia- zestaw zielonych herbat, puszka na herbatę, suszona żurawina, pieprz kolorowy i sól jodowana w młynkach, kilka zdjęć Dziadek- zestaw kieliszków z toastami w fajnym drewnianym stojaczku, nalewka, kilka zdjęć Druga babcia- szal, suszona żurawina, kilka zdjęć, herbatka Mąż-koszulka Barcelony, 2 razy bokserki Dziecko- fasolka z imieniem dziecka, PIERWSZY ALBUM DZIECKA ze zdjęciami, body x 2, spodenki, sweterek, skarpetki Teść i teściowa-ekskluzywna pościel, obrus, czekolady Siostrzenica- lalka z akcesoriami Siostrzenica-miś Chrześniaczka-perfumy i dezodorant Disneya, czapka, rękawiczki, zestaw spinek do włosów Nie mam jeszcze nic dla brata z żoną, chcę też dokupić coś dziecku. Czekam na wasze listy prezentów

Tak jest jeśli dla Ciebie święta to tylko prezenty,powariowaliście z tymi prezentami

Gość też nie mam, a tyle
o dalas m i dobry pomysl jako dodatek do prezentu - herbatka jaka zdrowotna, moze na cholesterol, dla taty :)

Gość kurna mac
KUP JESZCZE SĄSIADOM I KS PROBOSZCZOWI NAIWNA MAŁPO

ja zawsze kupuje prezenty wczesniej, przewaznie na przelomie pazdziernika i listopada i teraz nie musze sie meczyc w sklepach w tloku ludzi ani bac sie, ze zamowiony towar nie dojdzie bo tyle maja tyeraz chetnych (w sklepach internetowych)

Gość Klarcia z morss
za duzo kupujesz. ja kupiłam po jednej rzeczy dla każdego Mama - bluzka Tata- rękawiczki skórzane Brat- czapka nike Bratowa- zestaw do kąpieli Bratanica- poduszka jasiek barbie Siostra- perfumy Babcia jedna- album o Rzymie Dziadek- wino Babcia druga- flakon Chłopak- zegarek Chrześniak- zabawka garnuszek klocuszek

Gość nie wiem co to jest
Szczerze? - prezent dla meza najgorszy ze wszystkich...:O po prostu beznadziejny:( lepiej poobcinaj budzet na prezenty dla innych a najwazniejszej osobie, czyli mezowi, podaruj cos porzadnego....koszulka barcelony...ile ona ma lat? 18? :( moj 15-letni brat w zyciu by tego nie zalozyl...:(

córka iPhone4 , i mąż już kupił coś dla nas wspólnie....nie mam pojęcia co to , ale pewnie też drogie

Ja też mam jeszcze dużo do kupienia :D ale ja dopiero niedawno zaczęłam kupować :D Każdemu kupuję po dwa prezenty, mężowi więcej. Do obdarowania mam 9 osób i psa :classic_cool:

Gość prezenty, prezenty
Tak, herbatki zdrowotne. A co do koszulki dla męża, to nie do chodzenia, lecz do grania. Sam chciał.

Gość prezenty, prezenty
Żeby nie było, my też dostajemy od tych wszystkich osób prezenty(prócz dzieci, rzecz jasna). Od teściów dostaniemy komplet garnków, od rodziców blender i kasę, bo pytali, czy mamy jakieś specjalne zamówienia.

Gość jaka suknia slubna ..
wspolczuje ci z tymi prezentami u nas w rodzinie raczej nie daje sie prezentow bardziej symbolicznie a najwazniejszy dla mnie jest nareczony i on dostaje cos extra

Gość angelica houston
Perwersja, a co kochankowi kupujesz?

Gość jaka suknia slubna ..
zreszta zeby kupowac takie prezenty jak ty musialabym 2 razy tyle zarabiac :(

Gość angelica houston
Bo ja nie wiem. Tak samo jak mężowi czy skromniejszy?

Gość baskabas
ja mam do obdarowania mame i tate, siostre i jej faceta, mojego chlopaka, przyszlych tesciow, babcie i rodzicow chrzestnych. ah, no i jednego malego dzieciaczka i jego rodzicow, ale to wspolnie z moim chlopakiem cos kupimy. poki co dla mamy mam 2 kremy, dla taty serial na dvd + dla obojga nowa mikrofalowke, bo im stara wysiadla akurat przed swietami, dla psa nowa extra smycz. musze jeszcze dokupic prezenty dla siorki i jej chlopaka, czyli kolejny serial na dvd + 2 filmy i fajny alkohol (nie mieszkaja w PL, wiec mam nadzieje, ze sie spodoba), chrzestnym zamierzam kupic 2 ladne kubasy na kawe i moze jakis zestaw swieczek zapachowych? cos w tym stylu.. dla babci termofor w futrzanym 'sweterku' w zestawie z 2 kubkami. nie mam pojecia co kupic mojemu chlopakowi :O i chcialabym dokupic cos jeszcze dla rodzicow i tyz nie wiem co... jutro ide na zakupy, zamierzam smigac od samego rana...