Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo trudna decyzja

musze podjac decyzje. chodzi o zycie.. co byscie zrobili?

Polecane posty

mam ciężko chorego pieska. sunia ma 8 lat. wiec jeszcze nie taka stara. nie bede sie zaglebiac w szczegoly.. chodzi o to, ze w obecnym stanie bez wiekszego bólu bo na silnych lekach.. lekarze rokują, ze pozyje od 2 do 3 mies... moze krocej moze dluzej. jest jeszcze mozliwosc przeprowadzenia operacji. szansa, ze sie powiedzie to 60-70% i bedzie z nia na tyle lepiej ze bedzie mogła pożyc jeszcze kilka lat i bedzie sie bardzo dobrze czula. niestety alternatywa do tego scenariusza to 30 - 40% ze sie operacja nie powiedzie i umrze na stole operacyjnym :( co robic??????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Mylisz sie Regres
operacja. na 100%

Gość ruda laska
jasne że operacja!

a jak zdechnie? :(

Gość ja byłam w tamte wakacje i
poddaj ją operacji. jesli umrze na stole to będziesz wiedziała ze zrobiłas wszystko aby jej pomóc, a jesli umrze za te 3 miesiace to bedziesz miała do siebie zal że nic nie zrobiłas tylko czekałas. może akurat wszystko się uda. trzymam kciuki za sunie

chyba lepiej zaryzykować i będzie żyć jeszcze przez parę lat niż ma umrzeć za 3 miesiące?

wstepnie sie zgodzilam na te operacje. tak zeby na jutro bylo wszystko przygotowane, ale wszystko moge odwolac

hmmmm ale boje sie ze juz jej nigdy wiecej nie zobacze :( bardzo... to wszystko stalo sie tak nagle. jeszcze ok mies temu byla zdrowiutka.. ehhw tym sensie ze choroba nie dawala zadnych objawow.. ale rozwijala sie wczesniej. jesli chodzi o koszty to do tanich nie nalezy, ale nie ma to dla mnie znaczenia :(

silne leki to nie jest dobry pomysł bo pies i tak cierpi. Operacja jak najszybciej! Zwierzęta nie boją się śmierci. Ale chcą żyć pełnią życia, a w ciężkiej chorobie i z bólem łagodzonym chemią to niemożliwe. Zaryzykuj dla dobra psa

Gość a jaka to rasa?
??

to nie odwolam tej operacji.. :( to jest kundelek sredniej wielkosci.

moja kochana bidulcia. a znalezlismy ja w lesie przywiazana do drzewa jak miala ok pol roku. w takimi miejscu, gdzie mala szansa jest, ze akurat ktos bedzie przechodzil. cale szczescie ze mąz byl wtedy na grzybach i akurat ja znalazl. byla wycienczona! mozliwe ze tam ponad 2 dni byla przywiazana do drzewa bez jedzenia i wody narazona na atak dzikich zwierzat!

niestety sunia nie przezyla :(

Gość qwedeesaaa
Przykro mi..

przynajmniej zrobiłaś coś dla niej,wszystko co mogłaś gdyby nie było operacji bardzo by cierpiała

woda w mostku osierdziowym jakos tak

Gość anusiakk2000
szczerze współczuję :( przynajmniej nie będziesz miała wyrzutów sumienia.. pamiętaj, że zrobiłaś wszystko co w Twojej mocy, żeby ją uratować, widocznie była bardzo osłabiona. Trzymaj się! 🌼